• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu nişanlım

akaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum

Sizi unutamadığından ayrıldıysa kadın deli falan değildir. Ama doğru söylediğine emin misiniz muhtemelen yalan söylüyor.

Boşanma ve tazminat sebebi neydi?
Olurda evlenir mutsuz olursanız bu kadın ah ettiği için olmaz adam kusurlu olduğu için olur. Mutsuzluk baskasının vebaline girildiği için size sıçrayacak bir şey değil.

Sizi unutamadığından ayrıldıysa kadın deli falan değildir. Ama doğru söylediğine emin misiniz muhtemelen yalan söylüyor.

Boşanma ve tazminat sebebi neydi?
Olurda evlenir mutsuz olursanız bu kadın ah ettiği için olmaz adam kusurlu olduğu için olur. Mutsuzluk baskasının vebaline girildiği için size sıçrayacak bir şey değil.
Açıkçası kadın daha lohusalık döneminde çocuğu alıp ğitmiş ve davayı nişanlım açmış

kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi
Yalan şuna hala nasıl inanıyorsunuz ya hayatta ilk gününüz falan mı ? Bir erkek ex eşini nasıl anlatıyorsa kendisini anlatıyordur asıl deli kendisidir kadın da yallah demiş geçmiş o da kabul edilceğine emin olduğu kapıya gelmiş seni çok unutamayan adam sevişip çocuk yaptığı anlarda unutmuş herhalde koynuna girerken de deli değildi kadın

Yalan şuna hala nasıl inanıyorsunuz ya hayatta ilk gününüz falan mı ? Bir erkek ex eşini nasıl anlatıyorsa kendisini anlatıyordur asıl deli kendisidir kadın da yallah demiş geçmiş o da kabul edilceğine emin olduğu kapıya gelmiş seni çok unutamayan adam sevişip çocuk yaptığı anlarda unutmuş herhalde koynuna girerken de deli değildi kadın
Ya kadını çok kötülüyorlar ama kadın kötü ve deli olsa hem mahkemeyi kazanıp hemde nasıl çocuğun velayetini alsın mantığım almıyor

Ya kadını çok kötülüyorlar ama kadın kötü ve deli olsa hem mahkemeyi kazanıp hemde nasıl çocuğun velayetini alsın mantığım almıyor
Eeee gerçekleri görmeyip mantığım almıyor ama adamdan ayrılamıyorum diyorsun,adamın bir haltlar yediğini biliyor ama suçu kadına atmak işine geliyor Biz ne diyelim evlen gör bakalım seni kaç ayda delirtip,yeni aşka yelken açacak????

Açıkçası kadın daha lohusalık döneminde çocuğu alıp ğitmiş ve davayı nişanlım açmış
Ama yine de tazminata hak kazanmış. Demek ki haklı.

Bir kere deli diyor yani insanın eski eşe tutumu ondan nasıl bahsettiği çok fikir verir.
Bu kadar boşanilan erkek var hiç kadınlar 'deliydi' diye bir gerekçe sunuyorlar mı hep kadınlar deli oluyor ne hikmetse. Ağızlarına pelesenk olmuş. Bu evliliği iyi düşünün.

Kendi ilişkinizde mutlu olmanıza aldanmayın. Babalık sade nafaka vermekle olmuyor.
Nafaka vermekle de insan, iyi koca adayı olunmuyor.

Son düzenleme:
Boşanma dosyasını iyi incele. Müge Anlı ne diyor, e devletini alacaksın. İyice bakacaksın.

Bırak eski eşini eski sevgilisini bile (aldatma yoksa) b.klayandan, kadin veya erkek farketmez, hayır gelmez. Senden ayrılırsa sana da şizofren der.

Çocuklu olmasi problem değil adamın kendisi problem gibi duruyor.

Lohusalık döneminde çocuğu alip giden kadına rahat batmamistir herhalde. Saf misiniz? Saf numarasa mi yapiyorsunuz? Ayrica kadının ahindan korktugunuza göre başka anlatmadiginiz detaylar olabilir mi?

Nişanlınız hamile eşine boşanma davası açmış, davada kusurlu bulunmuş bir de üzerine velayet de alamamış. Bu üç gerçeğe odaklanmak mı yoksa nişanlınızın ağzından çıkan palavra olması kuvvetle muhtemel laflara inanmak mı daha makul sizce?

Sizi unutamamış olması kulağa romantik ve tutkulu geliyor olabilir anlıyorum, ancak başkasıyla evlenip bir sabiyi babasız bırakmak yerine köşesinde sizin döneceğiniz günü de bekleyebilirdi pekala. Bu da hayalperest ve sorumsuz bir kişilik olduğu intibasını bıraktı bende.

E tabii kötüleyecekler ne dicekler kadın çok iyiydi bizim ki kusurlu mu dicekler

Akli melekeleri yerinde olmayan bir kadınla neden ve nasıl evlenip çocuk yapmış acaba , deliymişmiş heee kucağında el kadar bebeyle kaçmış bundan artık ne yaptıysa kadına.

Sizde mokunda boncuk varmış gibi gitmiş aslını astarını öğrenmeden nişanlanmışsınız bunla ya.

Lohusalık döneminde çocuğu alip giden kadına rahat

Lohusalık döneminde çocuğu alip giden kadına rahat batmamistir herhalde. Saf misiniz? Saf numarasa mi yapiyorsunuz? Ayrica kadının ahindan korktugunuza göre başka anlatmadiginiz detaylar olabilir mi?
Mahkemeyi kazanmış olması kafamı karıştırıyor ve çocuğun çok nişanlımın umrunda olmaması tamm nafakasını ödüyor ama sadece bunu yapıyor illa çocuğun ahı çıkacaktır

Arkadaşım senin aklında fikrinde sıkıntı mı var bak yalan olduğu bariz olan bir şey için sen kıçı kırık nişanlıyı terk edemiyorsun hangi kadın doğuralı daha bir ay dolmadan kocayı boşar bunu da mı mantık kuramıyosun ve davacı taraf eşin kusurlu terk eden kadın olduğu halde kadın yine de haklı bulunmuş tüm dünya birleşmiş senin minnoş nişanlına cephe almadığına göre?

Mahkemeyi kazanmış olması kafamı karıştırıyor ve çocuğun çok nişanlımın umrunda olmaması tamm nafakasını ödüyor ama sadece bunu yapıyor illa çocuğun ahı çıkacaktır
Ne yazıyor kararda? Ne gerekçe ile davayı kazanmış kadın? Delili neymiş, sadece şahitle olacak iş değil o.

Back
X