- Konu Sahibi cimcime1242
-
onun kini ve ezikliği aslında annesinin ona sahip çıkmaması onu dinlememesi ve onu umursamamsındanmış ben onun sıkıntısını çekiyorum diyor cidden kolu kasıldı titreme filan bişey olcak diye çok korktumbunların hepsi bahane çocuklukda berber çıraklıgında dayak yedı dıye sıze el kadırmasının bahanesı olamaz
aslında gerçekten çok sık kavga etmiyoruz hatta aylarca hiç ama öyle bir bağırıyor ki insanın sinirlerini yıpratıyor cevap vermemk mümkün değilÇok sık mı kavga ediyorsunuz? Öyle değilse biraz alttan alsanız?
Bir taraf sinirliylen, diğeri sakinliğini koruyabilmeli. O an ortamı terkedin, farklı bir odaya geçin mesela, sonra tekrar konuşur, nasıl kırıldığınızı anlatırsınız.
çalıştığı için izin alamam diyo yoksa söyledimterapiste gitsin.
Bir insanı hiçe saymak aslında bağırmaktan daha etkili biliyor musun? Sen kimsin der gibi...aslında gerçekten çok sık kavga etmiyoruz hatta aylarca hiç ama öyle bir bağırıyor ki insanın sinirlerini yıpratıyor cevap vermemk mümkün değil
öyle ama her kişide aynı etki olmayabilir 10 yaşından beri devam eden bir durum bu ve hep annem beni sevmez diye düşünür siz kendi kendinizin terapisti nasıl oldunuz ne düşündünüz nasıl yendinizTakıntı haline gelirse büyür. İçinde büyütmemesi lazım. Benim suan psikopat olmam lazım babamdan ne dayaklar yedim hemde koca kız olana kadar. 21 yaşında öyle bi dayak yedim ki kısa süreli hafıza kaybı geçirmişim hala hatırlamıyorum. Şuan 26 yaşındayım aynı şeyleri ben kimseye yaşatmamak için kendi terapistim oldum. Yoksa böyle kısır döngü gibi gidecek evlatlarıma yasatamam onları. Dayak sebeblerimde hep sudan sebeblerdi. Yukarıda yazdığıminın sebebi is arkadaşlarımla yemeğe gittiğim içindi özel bir şirkette ihracatta çalışıyordum.
Yuh piss vicdansız, bu yaptığı yanına kalmazTakıntı haline gelirse büyür. İçinde büyütmemesi lazım. Benim suan psikopat olmam lazım babamdan ne dayaklar yedim hemde koca kız olana kadar. 21 yaşında öyle bi dayak yedim ki kısa süreli hafıza kaybı geçirmişim hala hatırlamıyorum. Şuan 26 yaşındayım aynı şeyleri ben kimseye yaşatmamak için kendi terapistim oldum. Yoksa böyle kısır döngü gibi gidecek evlatlarıma yasatamam onları. Dayak sebeblerimde hep sudan sebeblerdi. Yukarıda yazdığıminın sebebi is arkadaşlarımla yemeğe gittiğim içindi özel bir şirkette ihracatta çalışıyordum.
iş kıyafetlerini yıkamamış olmamdı açıklamasıda ben küçükken annem hiç umursamazdı beni sende umursamıyorsun sandım dediBir insanı hiçe saymak aslında bağırmaktan daha etkili biliyor musun? Sen kimsin der gibi...
Neydi dünkü kavganın sebebi mesela? Gereksiz şeylere aşırı tepki veriyorsa yardım alması lazım. Sebepsiz patlıyorsa bağırmadığı zaman da kafası rahat değildir.
Değer çamaşır yıkamayla mı biliniraslında gerçekten çok sık kavga etmiyoruz hatta aylarca hiç ama öyle bir bağırıyor ki insanın sinirlerini yıpratıyor cevap vermemk mümkün değil
Yıllık izni yok muçalıştığı için izin alamam diyo yoksa söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?