- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi cimcime1242
-
Tebrik ederim eşiniziBilmiyorum benim eşim de sanayici küçük yaşta çalışmaya başlamış çok çok dayak yemiş hergün neredeyse ustaları çok dövermiş ezermiş ama şimdi çok iyi bir usta kendi dükkanı var bulunduğumuz şehirde işinde ikinci üçüncü isimdir...
Dayak yemiş olması sebep mıdır bilemiyorum ama annesi tarafından umursanmamış olması da bi bahane olmamalı kaç yaşına gelmiş bunların önemsiz olduğunu anlamalı artk ve arkasına sığınmamalı...
Bunun geçerli bir gereçke olamayacağını ona söyle. Bir anlaşılmazlık ya da bir sorun varsa konuşarak çözülmeli, neden yıkamadığını sormalıydı bağırmadan.iş kıyafetlerini yıkamamış olmamdı açıklamasıda ben küçükken annem hiç umursamazdı beni sende umursamıyorsun sandım dedi
öyle ama her kişide aynı etki olmayabilir 10 yaşından beri devam eden bir durum bu ve hep annem beni sevmez diye düşünür siz kendi kendinizin terapisti nasıl oldunuz ne düşündünüz nasıl yendiniz
Tebrik ederim eşinizi
Kem küm edip sinmemiş bi köşede, hıncını da sizden çıkarmıyor
Önemsiz olmayabilir ama nereye kadar insan bunların ardına sığınır, yani artık sen babasın kendi ailende gördüğün yanlışları uygulamaktan en çok sen kaçınmalısın ki çocuğun senin yaşadıklarını yaşamasın
Yoksa vah ben çocukluğumda bunu yaşadım ne yapsam haktır deyip kılıf uydurmak en kolayı
Herkesin çocukluğu dört dörtlük mü sanki
Yuh piss vicdansız, bu yaptığı yanına kalmaz
Evet herkes bişeyler yaşıyor:) Teşekkür ederim böyle de olmalı zaten eski günlerini anlatır bazen eşim sırf eziyet olsun diye gece yarısına dükkan temizletirmiş ustası soğukta kışta neler neler yaparlarmış ama eşim kendine çok güvenli azimli bi şekilde işinde başarılı olmuş şimdi de kendi ağzıyla söyler ben o dudakları yemesem bu kadar usta ve disiplinli olamazdım der...
Bende küçükken çok sorunlar yaşadım annem beni küçük yaşta bırakıp gitti kabul etmedi ve sevmedi daha neler neler ama hepsini atlatıp kendini toparlamak insanın kendi elinde...
Maşallah sizeEvet ağır dönemler geçirdim ama babalıgı öyle sanan biriydi babam bana göre. Düzgün adamdır evlatları için çalışır hep bunu herkeste söylemeden anlar. Kısır döngü gibi gitmesin diye döngüyü kendim değiştirmek istedim atlattım. Çocuklarıma sevgi vermek için elimden geleni yapıyorum. Kurallarla tabii. Hayır derken açıklama yapınca bağırmaya şiddete gerek kalmıyor.
Maşallah sizeKendi yuvanız da kusursuz bir huzuru yakalayın inşallah.
çalıştığı için izin alamam diyo yoksa söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?