Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 yada 6 yaşında o zaman mustakil evimiz var bahçe hayvanlar felan var tavuğumuzun yavruları var ben bunlardan birini yakaladım ve çeşme altında yıkamaya başladım sonra baktım ki civciv hareket etmiyor anneme koştum nasıl korkuyorum ne oldu anne baksana felan diyorum meğer bizim civciv rahmetli olmuş o kadar ağladım ki annem dayanamayıp gömmüştü onu ondan sonra hiç bir hayvana dokunmadım hala çok üzülürüm
Ozamanlar 3/4 yaslarindaydim. Normalde beni okula hep annem goturur getirirdi. O gun babam calismiyodu galiba o beni okula goturmek icin hazirlandi ve bana yayan mi gidelim arabayla mi dedi (okulum biraz uzaktaydi). Arabanin ne oldugunu biliyom ama yayan ne demekti bilmiyodum. Cocuk akli ucarak gibi bisey zannettim ve yayan gidelim dedim Yayan gitmek yurumekmis meger, ölduydum okula gelene kadar