• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk anılarımız😁

laana

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
43
23
3
27
evet kızlar saat gecenin 4 ü bu saatte aklıma nerden geldi bilmiyorum😁başlıyorum kızlar 3 4 yaşlarındayım şehir dışından bize misafir gelecek mahalleye kadar gelmişler ama evi bilmiyorlar annem ablamla beni gönderdi eve getirmemiz için bizde çıktık sokağın başında arabayla bekliyolar ablamda bağırda bu tarafa doğru gelsinler dedi bende adamın ismini sordum kazma dedi😅ama hamzaymış (yine bir kardeş terörü)😅 bende adama bi bağırıyorum ki kazma amca kazma amca diye cocuk akli iste oyle isim mi olur😅neyse gittik yanlarına arabaya bindik eve gelicez adam eşinin kucağına oturdum kazma amca nerde kaldınız kaç saattir sizi bekliyoruz dedim kadın arkamda nasıl gülüyo her aklıma geldikçe salaklığıma gülüyorum acaba onlarda hatırlıyor mu diye düşünmeden geçemiyorum😅benim anım bu kadar sizlerden de bekliyorum kızlar😁

Bende anlatam ,çok var ama en güzeli ❤

Yazın memlekete gittim 7 yaşındayım ,okullar açılmaya yakım babam beni almaya geldi ,okula yazılacağım.Neyse memlekette akrabalar İst. geleni eve davet ederlermiş 🤷‍♀️
1.Gün 1 kadın geldi abi akşam bize yemeğe davetlisin dedi , 2.gün Kadın , 3.gün kadın ,4 derken en sonunda yine kadın gelince babamın ayağına yapıştım ağlıyorum ,baba hep kadınlarla gidiyosun,sen annemle evlesin yapma bırakma annemi :KK53::KK53::KK53:Adam bacağını sallıyor kedi gibi yapıştım valla bırakmadım bende onla gittim ahahahhah aklıma geldikçe gülerim ya :olamaz:

Back