Çocukluk arkadası ve çok büyük yanılgı :(((((

derdim para değil diyorsunuz ama o arkadaşınızada hesap numaranızı vermişsiniz ki parayı yatırmış ....
siz numarayı vermeseniz nerden billecekte yatıracak ..çelişkide kaldım ...

sevimli arkadasım bastan beri anlatıyorum evt para derdinde degilim kendisiyledek onuşurken para isteme olmadı ama o kendini zan altında bırakmamak için ödeyecem diye çok ısrar etti bende dedimki ki yatıracagından bile emin degilim tamam bu kadar istiyorsan yatır diye ki o bizim paramız alan kişi ısrarla verecem diyorsa suçunu bir nevi kabul etmis oluyordur ki kabul ettim kimse enayı degil.suçlu olmasaydı yatırmazdı bu kadar!!!!!!

kimseye güven yok artık maalesef. tecrübeyle sabit artık bende dikkat ediyorum evime gelenlere.
Arkadaşım dediğim insan evimden pırlanta yüzüğümle alyansımı götürdü he söke söke geri aldım ama bende sizin gibi çok ağladım ben onu evime aldım kızımın yanına soktum neden??? diye.

Ayrıca siz onu suçladığınızda tepki verip vermemesine aldanmayın :))) çünkü benim yüzüklerimi çalan şahıs da kapısına gittiğimde bana Gözlerini çıkararak, SEN NE DİYORSUUUUUUUNNNNN! BANA BUNU NASIL YAKIŞTIRIRSIIIIIIIN! DEMİŞTİ. bende elimde kamera kayıtlarının olduğunu söylemiştim :) hemen kedi gibi pısmıştı :)

evet sevcan arkadasım sonuna kadar katılıyorum size dikkat etmek lazım hemde pür dikkat sanki biz insanlara güveni vardikçe ondan cesaret alıyorlAR gibi bisey buda,nasılsa onlardan süphelenmiyecegiz ya !!!!
ayrıca tebrik ediyorum sizide ki hiç küçümsenecek bir şey degil sizinkisi en iyisini yapmışssınız hakkınızı söke söke alaraktan tebrik ettim sizi hiç ödün vermemissiniz aynı şey benim basıma gelse emin olun sizden farklı olmazdı yapacagım...
Zaten sizin arkadasınızın bu kadar büyük tepki vermesi meblanında büyüklügümnden kaynaklanıyor biraz benimkinin kurtulabilir bir yanı vardı hiç degilse diyebilirdi arkadasım o an çok sıkışmıştım evt yaptığım çok yanlış sormadan aldım hatalıyım deseydi düzelebilir bir yanı vardı ama sizinkinin hiç bir gerekçesi yok .Allah böyle insanları uzak tutsun bizlerden...

Evet hiç ama hiç gerekçesi yoktu. Birde biliyosun durumumu çok ihtiyacım vardı dedi pislik...
Ben 5 aylık bebeğimi bırakıp işe gidiyordum o ise ev hanımıydı madem ihtiyacın var çalışsaydın madem ihtiyacın vardı isteseydin,
bizde maddi olarak zor zamanlardan geçtik bütün takılarımı sattım ama bunlara kıyamadım bende bilirdim gidip satmayı dedim. Hatta bende yediğin içtiğin helal olsun ama bana şu yaşattığını helal etmiyorum belkide senin yüzünden sütüm gitti şuanda dedim.

O yüzden yediremedim onları ona. Ve evimi yarım saat aradım onun çaldığını bildiğim halde Allahım dedim evimden çıksın ne olur diye dua ettim. Elimde kanıt olmasaydı yine gidip soramazdım sen çaldın diye ama Allahıma şükür bana gösterdi onun ne mal olduğunu.

SEvcan arkadasım gercekten senin için çok kötü bir deneyim olmuş malesef bazen hayatımızda biseyleri öğrenebilmek için acı olaylardan geçebiliyoruz ama hani bir laf vardır .Allah kurtarmış göstermis yüzünü diye, daha beteride olabilirdi bu tarz olaylar yaşamasak gerçek yüzünü göremeyecez malesef insanların helede eger iyi niyetliysen !!! SEnde benim gibisin bende çıksın biryerden diye çok arastırdım kabullenemiyordum ,konduramıyordum çünkü ne de olsa yılların hukuku var geçmişten tanıyorsun ama demekki yıllar veya aradaki samimiyet böyle birseyin olmamasının önüne geçebilecek bir sebep olmuyormuş .Yaşadıkça öğreniyor,akıllanıyor insann ,Sağlık olsun demekten başka birşeyde kalmıyor öteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…