- 5 Eylül 2021
- 43
- 23
- 3
- 22
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
Arkadaşınız değil bence insan arkadaşının mutluluğunu isterberaber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Koca buldu diye birini çekememek nasıl oluyor onu ömrümde anlayamadım. Koca altı üstü yav, çok wooaaaw bişey değil.beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Arkadaşınız mı ?? Vallahi spam yemesem başka bir şey derdim de neyse. Sonuçta eşinizle sözlenmiyor sakin olun. Allah sizin gibi arkadaş görünen şeytanlardan korusunberaber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Çok wooaww luk bir koca bulmuş olabilir.Koca buldu diye birini çekememek nasıl oluyor onu ömrümde anlayamadım. Koca altı üstü yav, çok wooaaaw bişey değil.
keşkeFake konu gibi
O wooaaaw kocanın şimdi arkadaşları falan vardır, konu sahibi de fesatlanacağına yanaşsın nasiplenir belki.Çok wooaww luk bir koca bulmuş olabilir.
Herkesin popisi farklı
Keşke mi Ahahahhah. Bunu arkadaşına sordun mu?
Kıskançlık çok insani bir duygu. Herkes kiskananabilir. Ama önemli olan kıskandığını farketmek. Çünkü kıskandığını farkeden, duygusunun esiri olmaz. O duygusunu tolore edecek davranışlar geliştirir. Sizde bu duygunun üstesinden gelirsiniz diye düşünüyorum.beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?