- 22 Kasım 2010
- 11.465
- 20.677
- 598
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
Arada 6 yaş varsa nasıl beraber büyümüş oluyorsunuz yav? Hoş pek büyümüş gibi de degilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl hazırlık vardı sosyal bilimler lisesiArada 6 yaş varsa nasıl aynı lisede okudunuz?
nedenHayattaki tek ve en büyük gayeniz koca bulmak mı ki arkadaşınızın mutluluğuyla mutlu olacağınıza deli gibi kıskanıyorsunuz? Nasıl geçer bilmiyorum ama kendi iyiliği için geçene kadar arkadaşınızdan uzak durun. Ayrıca şu 6 yaş meselesi benim de kafama takıldı.
E yine maksimum 4 yaş olması lazım aranızda?1 yıl hazırlık vardı sosyal bilimler lisesi
Bunu sormaya gelmiştimArada 6 yaş varsa nasıl aynı lisede okudunuz?
Eee geri kalan 5 yıl?1 yıl hazırlık vardı sosyal bilimler lisesi
Şu yüzden, bu durumdayken istemeden kontrolsüz davranıp arkadaşınızın canını sıkacak söz ve davranışlarda bulunabilirsiniz ve bu ikiniz için de kötü olabilir.
Arada 6 yaş varken aynı lisede ancak farklı dönemde okursunuz yalnız, enterasanberaber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Konuyu okuduğumdan beri aynı şeyi düşünüyorumKoca buldu diye birini çekememek nasıl oluyor onu ömrümde anlayamadım. Koca altı üstü yav, çok wooaaaw bişey değil.
18 yaşındayım, tıp kazanan arkadaşlarıma içim gitti. Aynı şekilde arkadaşım sözlense üzülürüm yazık etti diye.Düşünüyorum 18 yaşımda neyi kıskanmıştım diye, en yakın arkadaşıma babası lise mezuniyet hediyesi araba almıştı (citroen c2 hiç unutmam)onu kıskanmıştım. Bi de bi arkadaşım odtü kazanmıştı ona biraz hasetlenip sonra hayvan gibi çalıştı çocuk hak etti deyip durulmuştum. Biri sözlense heralde “ehehhe salak” diye gülerdim.
beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim