• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk arkadaşım sözleniyor yardım edin lütfen çok kötüyüm ...

Hayattaki tek ve en büyük gayeniz koca bulmak mı ki arkadaşınızın mutluluğuyla mutlu olacağınıza deli gibi kıskanıyorsunuz? Nasıl geçer bilmiyorum ama kendi iyiliği için geçene kadar arkadaşınızdan uzak durun. Ayrıca şu 6 yaş meselesi benim de kafama takıldı.

Bir önceki konunuzda ilişkiye girerken gaz çıkarıyorum demişsiniz yani anladığım kadarıyla sizin de ilişkiniz var. Neyi kıskanıyorsunuz ki o zaman?
Ayrıca 18 yaşında görünüyorsunuz, o zaman arkadaşınız da 24 yaşında (nasıl aynı lisede okudunuz ona da anlam veremedim ama) Evleniyor olması size göre daha normal değil mi?
Onun mutluluğuyla mutlu olmalısınız. Arkadaşınız mı düşmanınız mı?

Hayattaki tek ve en büyük gayeniz koca bulmak mı ki arkadaşınızın mutluluğuyla mutlu olacağınıza deli gibi kıskanıyorsunuz? Nasıl geçer bilmiyorum ama kendi iyiliği için geçene kadar arkadaşınızdan uzak durun. Ayrıca şu 6 yaş meselesi benim de kafama takıldı.
neden

sebep ne peki?
sizden önce mi nişanlanıyor?
sizin sevdiğiniz biriyle mi nişanlanıyor?
arkadaşınızı kaybetmekten mi korkuyorsunuz?
yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz?......

Düşünüyorum 18 yaşımda neyi kıskanmıştım diye, en yakın arkadaşıma babası lise mezuniyet hediyesi araba almıştı (citroen c2 hiç unutmam) 😂 onu kıskanmıştım. Bi de bi arkadaşım odtü kazanmıştı ona biraz hasetlenip sonra hayvan gibi çalıştı çocuk hak etti deyip durulmuştum. Biri sözlense heralde “ehehhe salak” diye gülerdim.

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Arada 6 yaş varken aynı lisede ancak farklı dönemde okursunuz yalnız, enterasan 😬

Düşünüyorum 18 yaşımda neyi kıskanmıştım diye, en yakın arkadaşıma babası lise mezuniyet hediyesi araba almıştı (citroen c2 hiç unutmam) 😂 onu kıskanmıştım. Bi de bi arkadaşım odtü kazanmıştı ona biraz hasetlenip sonra hayvan gibi çalıştı çocuk hak etti deyip durulmuştum. Biri sözlense heralde “ehehhe salak” diye gülerdim.
18 yaşındayım, tıp kazanan arkadaşlarıma içim gitti. Aynı şekilde arkadaşım sözlense üzülürüm yazık etti diye.

Son düzenleme:
imrenirsin, arkadaşın için mutlu olursun ama dersin ki keşke ben de kendi ailemi kurabilsem vb.. bu normaldir,insanlık hali..

ama kıskanmak,sizin deyiminizle fesatlanmak,arkadaşlığa sığmaz.

fazla fesatlanıp nazar değdirmeyin bari,yazık kıza.

bir de hayatınızda neden mutsuzsunuz acaba, kıskançlıktan olabilir mi,bir düşünün bakalım..
beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim

Cocukla sen mi evlenmek istiyordun?hayir
Nisan bohcasini sana mi kitlediler ?hayir
Ceyrek icin canini sıkıyorsan iste bu mantikli zira fiyatlar belli...
Kendini kimseyle kiyaslama arkadasin diye ayni anda evlenemezsin ,sacma dusunceler bunlar bence kendine caybyap kitap falan oku dikkatini dagit

Bir fesatlık ancak bu kadar komik anlatılırdı :KK70:
Hap şişesini al , içine boninon koy ve bir mektup yaz. O kişinin adınıda geçir ve sonra bonibonları yut :KK70: belki ertelenir djejjdjdjdjjdjd

Back
X