- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
bana kalirsa o da size asik olabilir yani kapida vedalasmaniz sonra size karsi sarf ettigi kelimeler
normal abi baci muhabbetinden cok ileri diye düsünüyorum
belki cesaret edemediginden size acilmaya baci kelimesinin ardina siginiyor olabilir,
madem seviyorsunuz mail yazip duygularinizi ifade etmeyi deneyin bence
Allah hayirlara yönlendirsin sizi ins.
hani hep söylenir ya erkekler nettir söylediklerine başka anlam yüklemeyin diye size ''bacım'' diye hitap ediyorsa gerçekten öyle hissettiği için olabilir bütün bu yakınlığı onun için bir kardeş olduğunuz içindir belki de.Şu da bir gerçek ki dokunuşları ve sözleri de farklı gibi bu erkekler çok karışık yaa şimdi gelde anla ne yapmaya çalışıyor
o da size bacim diyormuydu? veya siz onu gercekten abiniz gibi mi goruyordunuz?Bende nisanlima bi aralar abi diyordum. Bacim demesinden dolayi hemen yelkenleri suya indirmeyin..
O benim annemin teyzesinin torunu oldugu icin bizde akrabalik vardi.
Ama o bacim demezdi. Kimseye oyle hitap etmez. Kardesi gibi gorduklerine bile.
Seninkindeki agiz aliskanligi olabilir. Yazdiklarina bakarak oda kesinlikle bos degil.
Ama yani bu bacim veya abi lafini aldiris etmis olsaydik, suan parmagimda yuzuk olmazdi.
Nasip meselesi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Sen kafana takma Hersey olacagina varir.
canım mesajlara ve hareketlerine bakılırsa oda sizi seviyor ama sizin gibi oda belli etmek istemiyor . sizin onu arkadaş gibi sevdiğinizi düşünüyordur çocuklıktan beri arkadaşmışsınız bence o sizin onukardeş gibi sevdiğinizi düşünüp bacım diyor duygularını belli edemiyor :44: artık biriniz ilk adımı atın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?