Cocukluk arkadasima asik oluyorum

bence bacım kelimesini senin tepkini ölçmek için özellikle kullanıyor olabilir..
yani tepki vermeni bekliyordur belki de ne bu böyle bacım filan ,hem aşk dolu mesaj atıp hem bacım ne oluyor demeni bekliyordur..
senden cesaret alamadığı için konuşamıyordur belki seninle..
bir de eski sevgili muhabbetin varya senin ona aşık olma ihtimalinin olmadığını ama öyle bir ihtimal varsa bu bacım kelimesinden rahatsız olduğunu bi şekilde ifade edeceğini oradan ona karşı ilgin olup olmadığını anlayacağını düşünüyor olabilir..
amma da senaryo dimi ama bence bunlar olabilecek şeyler..
ben olsam bu kadar sevgi dolu mesajların anlamını direk sorardım ona ...
arkadaşlığınız bitecek diye korkup da böyle bir şekilde devam etmek bence yanlış..
ya hep ya hiç ...
böyle giderse kimse bişey söylemeyecek sen belki başkası ile evleneceksin hala arkadaş kalacaksınız ..
sen onu içinden atamamış olacak ama başkasıyla evli olacaksın ,arkadaş olduğunuz için görüşeceksiniz belki de ..
peki bu durum senin ilerde evleneceğin insana haksızlık olmazmı ne dersin?
yani evlendiğin adamın gözünün içine baka baka bir diğerine olan aşkın kalbinde onunla görüşecek misin ?
bence haytta bazen inceldiği yerden kopmalı ipler..
yoksa hem başkalrına haksızlık hem de kendini mutsuz etmiş olursun

Yanyanayken guzelde uzakta kalinca biraz sinir bozucu olabiliyor. Bu konu zaman asimina ugradi artik ona karsi eski duygularim yok. Ama yinede bilginize bi kac sey sunabilirim. Bu yaz 3 ayligina buraya gelicek, ev tutacakmis sende gel benimle gezip tozalim o 3 ayi cok guzel gecirelim falan dedi. Sonra ilerdeki eslerimizden bahsederken - hayal kurarken bu arada o evlilige karsi- eger evlenirsem kocamin aramizdaki olayi anlamayacagini bi anlam veremeyecegini ve buyuk ihtimalle onunla gorusmemi istemyecegini soyledi.

Ya ben belirsizlikten nefret ederim. Cesareti olmayan adamlari da sevmem. Kendim asktan meskten konuyu da asla acmam. O da oyle iki adim ileri bi adim geri yapa yapa soguttu beni kendinden. Su aralar pek umrumda degil acikcasi. Ama haftada bir falan konusuyoruz. Yakinlik ayni ama duygularim degisti.

Cesaretin Var mı Aşka? / Jeux D’enfants (2003)
çok güzel bir film,sizin hikayenizle çok benziyor,beğeneceğiniz bir film )

Bence o da seni seviyor ama çekiniyor.Bacım demesi ondan.
Ve bence aşık olman kötü değil anlattığına göre sana uygun,iyi,eğlenceli biri ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…