Merhaba arkadaşlar çocukluk arkadaşımla ailelerimiz eskiden ortaktı şu an görüşmüyorlar ama sebebi onun ailesinin yanlışları ipleri koparıp artık görüşmek istemeyen de benim ailemdi. Bizim konularla hiçbir alakamız olmaması ve konular yüz kızartıcı şeyler olmadığı için çocukluk arkadaşımla iletişimimi kesmedim. Hala da en yakın arkadaşız. Aynı yaştayız ben evliyim o bekar. Sürekli küçüklüğümüzden beri bir kıyas içindeydi ve tüm ortak arkadaşlarımız söylerdi fakat ben hep yanlış anladıklarını söyledim ve kendi içimde de insanlık halidir dedim. Evlendiğimden beri haftanın 3 4 günü evime oturmaya gelir maddi manevi hep destek olurum işten çıkar iş arkadaşlarını getirir yemek yedirir (birkaç kere oldu) arkadaşlarını (ortak ama onun daha sık görüşüp yakın olduğu) insanları benden habersiz kahve içmeye çağırır. Bu konularda sonunda net sınır çizdim. Ben hep aramızdaki yakınlıktan 20 sene boyunca birbirimizin neredeyse her gününü biliriz ama insanların dediği şeyler bazı olan şeylere artık boş ver diyemiyorum tam aksine aklıma geliyor. Ona söylediğim özel şeyleri benim de çok yakın olduğum ama söylemek istemediğim arkadaşlarımıza söylediğini anlamıştım konuşmalarımız esnasında ama bana mı öyle geldi diye üstelemedim sonra bir gün kanıtlı bir şekilde öğrendim ve sert bir şekilde konuştum ağlamalar sebep bulmalar sözler ilk ve sondular kötü niyetle yapmadımlar 20 senenin hatırına afettim ve eskisi gibi olduk. Ama artık her şey batıyor. Görümcemle kayınvalidemle samimi olma kendini farklı gösterip yaranma çabaları ay beni çok seviyorlar konuşmaları. Sevgiliyken eşimle samimi olma çabaları bizim küstüğümüz dönemlerde samimiyeti bozmama çabaları ( ama biz çok iyi arkadaş olduk) Kendimi açıklayabildim mi bilmiyorum. Her şeyi unutmaya çalışsam da arkadaşımın kardeşim sandığım kişinin tek amacı maddi manevi beni kullanmak ve zaman geçirmek. 20 yıldan sonra spesifik bir şey olmadan arkadaşlığımı bitirmem zor. Her şeye de bir cevabı oluyor. Tüm çevremiz de ortak. Yavaş yavaş nasıl uzaklaştırabilirim kendimi( çok denedim ama ısrarla aramalar mesajlar niye böyle yapıyorsunlar)