Çocukluk aşkım..canım çok yanıyor bıktım

matruj97

daha 17
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
55
36
38
27
Merhaba arkadaşlar önceden söyleyeyim baya uzun olacak bunu anlatacak samimi arkadaşlarım yok ve dün olanları birileriyle paylaşıp akıl almaya ihtiyacım var. Okuyamadım,özet geçin gibi yorumlar yapmayın lütfen.. Sırf anlatabileceğim birileri olsun diye üye oldum...

Ben 13 yaşında iken,yani 5 sene önce çocukluk aşkımla tanıştım, 6 aylık bi ilişki yaşadık ve beni aldattı (13 yaşında neyin ilişkisi neyin aldatmasıysa) :) Ve ben 5 senedir hala ona aşığım,onun için derslerimi yükseltip onun okuluna geçtim.4 sene boyunca yalvardım,oda sarhoşken bana yazıyordu,gizlice beni izliyordu.Sık sık beni sorduğunu duyuyordum başkalarından..Bu sene üniversite ye geçtik.2-3 hafta önce bi kaç kez whatsapptan yazdım konuştuk.Ve ortaokuldan beri ilk defa dün buluşup yüzyüze konuştuk..
Birlikte içmeye gittik,sarhoş olduk.Birbirimizle uğraştık.Sürekli beni izledi,gözlerini sildi.Bende aynı şekilde...
En sonunda taksiye bindik,ne cesaret bilmiyorum..Elini tuttum,oda benimkini tuttu.5-6 saniye sonra çekti.Omzuma yattı,kulaklığının birini bana diğerini kendine taktı müzik dinledik.Konuşmalıyız dedim,hayır dedi.Taksiden bizim evin orda inecekken,yemek yiyelim dedi.Akşam 9-10 civarı.Peki dedim,küçük bi kafe var bizim orda,aynı mahalledeyiz bu arada . Geçtik,yemeği söyledik.Beni sevmediğini söyle dedim,unutayım artık içimde umut kalmasın dedim.Söylemeyeceğim dedi,sevdiğini söyle dedim.Söyleyemem dedi.Bu 10 dk boyunca tekrarladı,ısrar ettim hiç bişey söylemedi.En sonunda ''Bak,biz çıkarsak bi ay sonra ayrılırsak,boş yere birbirimizden soğumuş olacağız.Böyle buluşup eğleniyoruz işte,neden birbirimizi kaybedebileceğimiz bi isim koyuyoruz ki?'' dedi.Gözlerim doldu gülerek ağlayacak mısın dedi hayır dedim.Çantamı aldım,görüşürüz dedim arkamdan bekle dedi hesabı falan ödedi geldi.Kafeden çıktık merdivenlere oturdu yüzüme baktı biraz daha dur lütfen dedi.Beni neden seviyosun,daha mutlu olabilirsin param yok pulum yok gideceğim üniversite bile belli değil sence şuan çevremizdeki çiftler evlenecek mi? evlenmeyecek,boşuna birbirlerinden nefret edecekler ayrıdıklarında dedi..Biz evleniriz dedim :)))
Güldü,neyse o zaman dedim.Ne zaman buluşuruz bidaha bunlar derin konular dedi.Bilmem ki dedim..Sessizlik oldu arkamı döndüm baybay dedim,bu kadar mı dedi.Ne istiyosun dedim,sarılayımda mutsuz son olmasın dedi,bende çok ısrar ettin dedim :)) Sarıldık..Görüşürüz dedi,gitti...Seviyor mu,sevmiyor mu..Neden böyle yapıyor ?
Gecelerce uyuyamıyorum artık kafamdan çıkmıyor canım çok yanıyor gerçekten aklım fikrim o oldu..

takılalım demiş beraber içersiniz, gezersiniz, belki başka şeylerde yaşarsınız sonra herkes kendini yoluna taki bir daha çağına kadar
vakit kaybı uğraşmayın

Oy anam.. dur kız aceleniz ne evlilik hakkında konuşuyorsunuz. Daha yaşınız kaç ? Hele bi okuyun ise girin hayata bi atılın bakalım . O zamana kdr kim öle kim kala.

ne olduğu belirsiz ilişkiler zamanı gelince daha çok can yakar diye düşünüyorum

Ama siz de fazla istekli ısrarcı olmuşsunuz. Biraz geri çekin kendinizi

takılmaca işte. seviyorum deyip isim takmak istemiyor. sevmiyorum deyip de kaybetmek istemiyor.
boş vakitlerde takılmaca. boşver gitsin.

Oy anam.. dur kız aceleniz ne evlilik hakkında konuşuyorsunuz. Daha yaşınız kaç ? Hele bi okuyun ise girin hayata bi atılın bakalım . O zamana kdr kim öle kim kala.
:)) o evlilik kısmı işin şakası abla haklısın..ama 5 senedir iletişim kesilmedi,açıkcası bi 5 sene daha ona takık kalmak hiç istemiyorum

Ben de 13 yaşımdayken aşık oldum ama son 3 senedir onu görmedim.Bizimki sizin durumdan çok farklıydı ama sana şunu diyebilirim senin düşündüğün gibi düşünceleri yok eğlenmek istiyor sen çok daha derin duygulara sahipsin.Daha fazla üzülmek istemiyorsan görüşme fikri değişmez gibi.

Emaan zaten takılma hoplama zıplama yaşındasınız eğlen ne var. Tabi sınırlar dahilinde abartmadan birde zaten çok ciddiye alınacak tip değil baktın olmuyor koy kapıya

13 yasa kadar olan kismini okudum tatlim sen hala cocuksun. askin zamani helir hayatin keyfini cikar derslerini calis.

Adam sana resmen takılmak istediğinin mesajını vermiş.
Öyle takılacaksınız, bir iki fofenk, sonra herkes kendi yoluna.
Bunu yaşamak istiyorsan sen bilirsin, ama bence daha değerlisin.

Vaaay arkadaş 18 yaşında ne laflar ne laflar. Sanki çocuk dünyanın en büyük derdini yüklenmiş.

Bunlar hep o beyin yakan türk dizileri ve akla zarar diyaloglar yüzünden. Kavak Yelleriyle başladı bu gençlik dizileri ve tırımırı diyaloglar. İzletmeyelim gençlere şu dizileri efenim, reel hayatla dizi hayatları karışıyor sonra.

bak canım çocuk üniversitede herkesin ona hasta olacağını her gece başka kızla takılacağını falan düşünüyor muhtemelen..

üniversiteye gider 3-5 ay takılır belki sonra sana döner sizin ilişki yıllarca böyle devam eder arada bir takılmacalı olarak sonra belki evlenirsiniz vs vs..

bana sorarsan direkt yol ver hayatına bak çünkü bu çocuk seni sevmiyor bir süre sonra senin ilgini kullanıp dudağına yapışır sevişemek ister eee biz şimdi neyiz dersin yaa takılıyoruz işte hacıııı der sana.

yol yakınken uzak dur.

Bence kesinlikle görüşme. ERKEKLERI biraz tanıyorsam kendileri için ölüp biten karşıcinselerini umursamıyor... Güçlü ol ve Hayır demesini bil bana kalırsa...

:)) o evlilik kısmı işin şakası abla haklısın..ama 5 senedir iletişim kesilmedi,açıkcası bi 5 sene daha ona takık kalmak hiç istemiyorum
Takılı kalma o zaman canım ne diye kendini uzuyorsun ? Hiç gerek yok üzülmene madem o takılıyor sende takıl bu süreçte lütfen kendine manevi olarak zarar verecek şeylerden uzak dur anladın sen

Ah ergenlik.. Sevdiğini söyle sevmediğini söyle. Ne bu? 5 yaşında mısın? Çok mu romantik komedi izliyosun? Anadan babadan hiç mi ilgi sevgi görmedin?

Seviyor mu,sevmiyor mu..Neden böyle yapıyor ?
Sevmiyor.
Sadece sana egosunu okşatıyor.
Kendini bu duruma düşürme...
Açık oldu farkındayım ama silkelenip kendine gelmen lazım, yoksa seni parmağında oynatacak haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…