Cocukluk dönemlerinde mastürbasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi qwc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qwc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
21
-28
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben çok taktım kafama özellikle kızlik zari denen şeyi malesef toplumumuzdada önemli bir şey ve sürekli bunu düşünür oldum başka şeylere yoğunlaşıyorum yine ayni aklımda hala o yüzden sormak istedim. Ben çok küçükken ne olduğunu bilmediğim halde yüzeysel mastürbasyon yapardım normal bişedir zaten her çocuk yapmıştır ama cok kucukken bi erkek kuzenim vadi 6 yaşında felan hani o zamanlar cocuklarda merak olunca bizde onunla bişeyler yapmıştık sizce bozulma ihtimali var mı o yaştaki bir çocukta ereksiyon olmaz ama yine de kafama takıldı ya

Sizi kaygılandıran şey altı yaşında kuzeninizle “bir şeyler yapmanız” değil, kızlık zarınız mı ajsksjsj
Çocukluk işte bilmiyorsun neyin ne olduğunu cok kafama taktım nedense

2 konunuz var ikisi de kızlık zarı ile alakalı. Tamam dayıcım sen de haklısın canın sıkılıyor buraya sarıyorsun. Daha fazla sinirlerim zıplamadan forumdan çıkayım bari!

Kuzeni,6'li yaşları bahane etmeyi bırak.
Ya elinin ayarı şaştı ya da içeriye durtukledigin şeyin..
Sen sen ol her bulduğunu tepistirme 🤣
Ya kardeşim dalga geçmeyi kes insanlık hali bir şey kafama takıldı soruyorum ayrıca o yaşta çok küçktum nerden bilebilebilirimki

Ne öğrenmek istediğini ben anlamadim. 6 yaşındaki çocuk cinsel birleşmeyi nerden bilecek? Cinsel meyilleri olur ama o kadarini da bilemez en fazla cinsel organini keşfeder. Eğer ki birinden görmediyse... Bos bos

Ne öğrenmek istediğini ben anlamadim. 6 yaşındaki çocuk cinsel birleşmeyi nerden bilecek? Cinsel meyilleri olur ama o kadarini da bilemez en fazla cinsel organini keşfeder. Eğer ki birinden görmediyse... Bos bos konu açıyorsunuz amac ne ?
Herhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydı

Herhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydı
Jinekolog bile muayene etmeden cevabı bilemez, biz ne diyelim şimdi 🙄 bu senin için dertse inşallah bozulmamıştır diyelim madem.

Jinekolog bile muayene etmeden cevabı bilemez, biz ne diyelim şimdi 🙄 bu senin için dertse inşallah bozulmamıştır diyelim madem.
Dert ettim malesef ama bozulsaydi da anlardım yani kanama felan olduğunu hiç hatırlamiyorum boş boş kuruntular yapıyorum zaten kuzenimle yasadığım ayrı bi psikolojik çöküntü

Dert ettim malesef ama bozulsaydi da anlardım yani kanama felan olduğunu hiç hatırlamiyorum boş boş kuruntular yapıyorum zaten kuzenimle yasadığım ayrı bi psikolojik çöküntü
Kuzeninle her bir araya gelişinizde o an ikinizin de gözünde canlanıyordur muhtemelen🙄 sen annelere yeni fobi bebek bile yüklemiş olabilirsin şu an, kuzen de olsa yetişkin gözetiminde oynayacak çocuklar demek ki. Kanama olmamışsa bozulmamıştır ama yine de en iyisini bir jinekolojik muayene belirler.

Kuzeninle her bir araya gelişinizde o an ikinizin de gözünde canlanıyordur muhtemelen🙄 sen annelere yeni fobi bebek bile yüklemiş olabilirsin şu an, kuzen de olsa yetişkin gözetiminde oynayacak çocuklar demek ki. Kanama olmamışsa bozulmamıştır ama yine de en iyisini bir jinekolojik muayene belirler.
Haklısınız tabi aslında kendim bakmaya çalıştım o kadar derinde de değil gözüküyor hani ordaki yani zarın deliği de geniş değil bozuk gibi de değil büyuk ihtimalle psikolojik taktiğim bişey anneme felan anlattım kücükken bisey olduysa diye o da ben fark ederdim sende korkup söylerdin dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X