Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AÖF ten okuduğumu kim söyledi ne kadar kolay atip tutuyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bos bos konuşmazsiniz. Aof daha mezun bile vermediAÖF den cocuk gelişimi okuyunca böyle oluyor işte, lisedeki sağlık kitabında bile ‘çocuklar bi süre sonra cinsel organlarının zevk verdiğini keşfedip mast yapar’ yazıyordu, bir de seri eksi atıyor
İşte bu sefer gerçekten hayasızlık.Bu konu sahibi erkek ve pedofili gibi geliyor bana ....
AÖF ten okuduğumu kim söyledi ne kadar kolay atip tutuyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bos bos konuşmazsiniz. Aof daha mezun bile vermedi![]()
Burdakileri neden Kandırayim o kadar boş bir insan değilim elhamdülillahÜsluba bakBoş konuşan sensin ,Çoktan verdi benim arkadaşlar İstanbul üniversitesinden Yani 4 yıllığından mezun oldu siz cocuk gelişimci fln değilsiniz, buradakileri kandırabilirsiniz ama beni değil bye sizin seviyenize inmeyeceğim
Burdakileri neden Kandırayim o kadar boş bir insan değilim elhamdülillahulaşılamayan ciğer iste... Diplomami kanitlamaya ihtiyacim yok sizi ikna etmeye de yok.
![]()
Maalesef cocuklar eğer herhangi bir şeyi gördüyse ya da izlediyse taklit edebilir.Siz hiç yapmaz cocuklar demeyin iş hayatınızda gözünüz hep cocukların üstünde olsun.Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan
Maalesef cocuklar eğer herhangi bir şeyi gördüyse ya da izlediyse taklit edebilir.Siz hiç yapmaz cocuklar demeyin iş hayatınızda gözünüz hep cocukların üstünde olsun.
Kadın Doğum doktoru çıplak gözle bile muayene ettiginde zarı görüyor, tabi bu zar herkeste farklılık gösterebilir.Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?
Fantezi dünyanız iğrençArkadaşlar öncelikle merhaba ben çok taktım kafama özellikle kızlik zari denen şeyi malesef toplumumuzdada önemli bir şey ve sürekli bunu düşünür oldum başka şeylere yoğunlaşıyorum yine ayni aklımda hala o yüzden sormak istedim. Ben çok küçükken ne olduğunu bilmediğim halde yüzeysel mastürbasyon yapardım normal bişedir zaten her çocuk yapmıştır ama cok kucukken bi erkek kuzenim vadi 6 yaşında felan hani o zamanlar cocuklarda merak olunca bizde onunla bişeyler yapmıştık sizce bozulma ihtimali var mı o yaştaki bir çocukta ereksiyon olmaz ama yine de kafama takıldı ya
Su profildeki kediyi hep mincirmak istiyorum masallah ya cok tatli tontilik tontilikkBence hamile kalmis olabilirsin![]()