• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluk kabusum

Ne kadar önyargılısınız inanamıyorum... Basit bi olay degil demişsiniz yada ben ince düşünüyorum demişsiniz, nasıl hırpalandıgımı, yaralandığımı bilmeden...... benim, bana yapılan haksızlıgın farkında olmadıgımı mı düşünüyorsunuz hanımefendi ben o kişi yüzünden 25yaşına kadar erkeklerden uzak durdum bana yobaz dendi soguk nevale dendi. Kaşlarımın hep çatık durması o olaydandır bi tecavüz haberi duydugumda ellerimi bacaklarıma istemsiz götürmek bu cok mu normal bişey ? Minibüste yanıma ufak bir erkek cocuk bile oturunca nasıl çekiyorum kendimi ozaman görseniz halimi acırsınız.. Sizin o acıyarak ah vah ederek lanetlediginiz olayları bizzat ben yaşadım. Benim hafızamdan silinmeyen bir çift iğrenç bakış var hep aklıma geldikçe kuscak gibi oluyorum boguluyorum ben bunları yasadıkca o kişiye ettigim bedduaların o kişiye olan hıncımın nefretimin haddi hesabı yok... Ben buraya acımın derinliklerini anlatmaya yaşadıgım olumsuzlukları anlatmaya gelmedim kendimi acındırma derdinde deilim.. Bi soru sordum cevap istedim mesele bu? Ötesini berisini sorgulamak cok yanlış... nerdeyse bu durumdan zevk aldıgımı düşünenler olmuş özelden mesaj atmışlar ne iğrenç insanlar var...

üzülmeyin lütfen gerçekten küçücük bir kızken çok kötü hadiseler yaşamışsınız .
doktora gidin bir psikologdan yardım alın bu durumu
aşabilirsiniz bu şekilde.
kadın olmak çok zor çok ağır bazen.
ama sizde bu güç var ben inanıyorum. bu kötü olayı alaşağı edebilecek olgunlukta ve dirayette olduğunuzu
düşünüyorum .

üzülmeyin lütfen gerçekten küçücük bir kızken çok kötü hadiseler yaşamışsınız .
doktora gidin bir psikologdan yardım alın bu durumu
aşabilirsiniz bu şekilde.
kadın olmak çok zor çok ağır bazen.
ama sizde bu güç var ben inanıyorum. bu kötü olayı alaşağı edebilecek olgunlukta ve dirayette olduğunuzu
düşünüyorum .

Şuana kadar tek yaşadım acımı zaten.yazmak çok iyi geldi sanırım birileriyle paylasma zamanım gelmişde geçiyo.. Sagolun

O lisedeydi. Ama kaç yaşındaydı bilemyorm

cok acı canım ya.. Senin yerine kendimi koyamıyorum bile..
ŞU yüzden sordum hani o da seninle aynı yaştaysa birşey olmamıştır sonuçta ergenlık durumu yok ama lise diyorsun....

Tatlım maşallahın var gene güçlü kalmıssın ama bunun zar boyutunu artık boşver psikolojik bir yardım al derimm

Evet evet tam da bu işte. Dediginiz gibi, ne zaman o an gözümün önüne gelse sadece ufak bi sızı geliyo aklıma. beni yatırması kaldırması yada ne kadar sürdü noldu bitti hiç yok aklımda... Belkide o görüntüler hafızamda bi yerlerde duruyo ama o görüntüleri ortaya çıkaracak biri gerek bana.. Dedikleriniz cok mantıklı geldi anlıyosunuz beni yargılamıyosunuz.. burda acıtasyon yapmamı istediler, ekran karşısından benim ruh halimi analiz ettiler.... Cok teşekkür ediyorum sagolun varolun

Rica ederim, ufacık da olsa yardımcı olabildiysem çok mutlu oldum bilmelisiniz.
Biliyorum hiç tam olarak hatırlayamıyorsunuz. Böyle parça parça bir perdenin arkasından görünür gibi geliyor aklınıza. Bu da durumun belirsizliğine sebep oluyor. Yani oldu mu olmadı mı hep bir muamma olarak kalıyor. Bu da sizi kızdırıyor. Hatırlayamadığınıza bile kızıyorsunuzdur.
Böyle sizi kimsenin tanımadığı bir yerde kimseye anlatamadıklarınızı kendinizce haykırmak iyi gelmiştir. Anlıyorum ama buradaki kimse uzman değil.
Ve gördüğün üzere sizi anlamayan arkadaşlarımız var ve onların yaptıkları yorumlar da sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Onlara da kızmayın, böyle birşey yaşamadıkları için anlamayabililer, ya da ne bileyim hayata daha sert bakıyor olabilirler.
O yüzden sizi benden de çok iyi anlayabilecek daha doğru yol gösterebilecek birilerine ihtiyacınız var.

cok acı canım ya.. Senin yerine kendimi koyamıyorum bile..
ŞU yüzden sordum hani o da seninle aynı yaştaysa birşey olmamıştır sonuçta ergenlık durumu yok ama lise diyorsun....

Tatlım maşallahın var gene güçlü kalmıssın ama bunun zar boyutunu artık boşver psikolojik bir yardım al derimm

Çok sogukkanlı biriyimdir zaten.. Yanımda bi trafik kazası olsa bile hiç etkilenmiyebiliyorm belkide o yaşadıgım olaydan ötürüdür.. Bu sogukkanlılıgım icin dr gitmeyi düşünmüştüm cünkü cok kötü bişey birileri acı cekiyo ben nötr olabiliyorum o acı karşısında... Dogru diyosunuz birileriyle konsmam gerek tek başıma düşündükçe saçmalıyabiliyorm

Çok sogukkanlı biriyimdir zaten.. Yanımda bi trafik kazası olsa bile hiç etkilenmiyebiliyorm belkide o yaşadıgım olaydan ötürüdür.. Bu sogukkanlılıgım icin dr gitmeyi düşünmüştüm cünkü cok kötü bişey birileri acı cekiyo ben nötr olabiliyorum o acı karşısında... Dogru diyosunuz birileriyle konsmam gerek tek başıma düşündükçe saçmalıyabiliyorm

aynı şey bende de var. sogukkanlılıgı tedavi etmiyorlar canım.İçine kapanıklık olarak ele alıyorlar. Ama mutlaka bir yardım al. ilerde anne olacaksın.Rabbım belki sana bir kız evlat bahşedecek bu korkularını ona yansıtmamak adına bastırılmış korkularını yenmelisin

Allah yardımcınız olsun. İçinden çıkılamaz bir döngü gibi.. İnşallah sevdiğinizle kavuşursunuz. İleride siz dikkat edersiniz inşallah çocuklarınıza. Kız ve erkek kardeşlere bile dikkat etmek gerekiyor belli yaşlarda.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle aci bi olayin sonunda kafana takman gereken son sey kan olsun lutfen..

Rica ederim, ufacık da olsa yardımcı olabildiysem çok mutlu oldum bilmelisiniz.
Biliyorum hiç tam olarak hatırlayamıyorsunuz. Böyle parça parça bir perdenin arkasından görünür gibi geliyor aklınıza. Bu da durumun belirsizliğine sebep oluyor. Yani oldu mu olmadı mı hep bir muamma olarak kalıyor. Bu da sizi kızdırıyor. Hatırlayamadığınıza bile kızıyorsunuzdur.
Böyle sizi kimsenin tanımadığı bir yerde kimseye anlatamadıklarınızı kendinizce haykırmak iyi gelmiştir. Anlıyorum ama buradaki kimse uzman değil.
Ve gördüğün üzere sizi anlamayan arkadaşlarımız var ve onların yaptıkları yorumlar da sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Onlara da kızmayın, böyle birşey yaşamadıkları için anlamayabililer, ya da ne bileyim hayata daha sert bakıyor olabilirler.
O yüzden sizi benden de çok iyi anlayabilecek daha doğru yol gösterebilecek birilerine ihtiyacınız var.

15sene olmuş ve ben bu olayı bi kağıda bile yazamadım. Birileri okucak diye. Belki yanlış yaptm kimseyle paylaşmayıp ama senelerim geçmiş şimdi o seneleri yargılayamam nie kimseye anlatmadım die... Ve ciddi olarak aklıma birileriyle görüşmek fikrini siz koydunuz.... Bu konuda bilginiz var galiba.. Şimdi dielim ben bi pskologla konuşmak istyorm düzgün birini nasıl nerden bulabilirim ? İnternet bu konuda yardımcı olabilirmi

Son düzenleme:
15sene olmuş ve ben bu olayı bi kağıda bile yazamadım. Birileri okucak diye. Belki yanlış yaptm kimseyle paylaşmayıp ama senelerim geçmiş şimdi o seneleri yargılayamam nie kimseye anlatmadım die... Ve ciddi olarak aklıma birileriyle görüşmek fikrini siz koydunuz.... Bu konuda bilginiz var galiba.. Şimdi dielim ben bi pskologla konuşmak istyorm düzgün birini nasıl nerden bulabilirim ? İnternet bu konuda yardımcı olabilirim
Canım şöyle söyleyeyim zamanında peşime biri takılmıştı. 2 sene falan, beni birinin sürekli rahatsız ettiğini herkesten saklamıştım. Hem de tek başıma.
Çok ağır bir yüktü. Tek başıma kaldıramadım zaten. Sonuç olarak kimseye güveni olmayan, hep birinden zarar gelecek korkusuyla yaşayan tuhaf birine dönüştüm. Çok sessiz ve sıkıcı biriyim artık.
Ve maalesef senin gibi 25 yaşında falan da değildim. Tamam yaşadığımız aynı şey değil ama yaşım o zaman 16-17 falandı herhalde. Korkmuştum epey, tek başıma halledebilirim sanmıştım. Yani benim karakterimi mahvetti bu olay. Bambaşka biri yaptı beni.
Hiç psikologa gitmedim. Ama belki gitseydim bugün bu halde olmazdım

Canım şöyle söyleyeyim zamanında peşime biri takılmıştı. 2 sene falan, beni birinin sürekli rahatsız ettiğini herkesten saklamıştım. Hem de tek başıma.
Çok ağır bir yüktü. Tek başıma kaldıramadım zaten. Sonuç olarak kimseye güveni olmayan, hep birinden zarar gelecek korkusuyla yaşayan tuhaf birine dönüştüm. Çok sessiz ve sıkıcı biriyim artık.
Ve maalesef senin gibi 25 yaşında falan da değildim. Tamam yaşadığımız aynı şey değil ama yaşım o zaman 16-17 falandı herhalde. Korkmuştum epey, tek başıma halledebilirim sanmıştım. Yani benim karakterimi mahvetti bu olay. Bambaşka biri yaptı beni.
Hiç psikologa gitmedim. Ama belki gitseydim bugün bu halde olmazdım

Çok geçmiş olsun. Benim şimdiki yaşım 25.. Ozamanki yaşım 10du... Ama 16-17 yaşları da benim gözümde çocukluk yaşlarıdır. Benimde sevmedigim bi iki huyum, özelliğim var ben o olayla ilgili oldugunu düşünüyorum ama bilmiyorum

15yıldır geceleri kafamı yastıga koydugumda cektigim acıyı bir ben bilirim. Tek derdim bekaretlik degil o kan gelse ne gelmese ne ? Ben bunu sevdigime nası söylicem onun telaşındayım. Ona Ne zaman Anlatmaya başlayacak olsam devamı gelmiyo kesiliyorum tecavüze ugradım diyebilmek çok zor... Kan gelmediyse acımı içimde yaşarım 15senedir yaşadıgım gibi... Travmatik etki bırakmamış olsaydı keşke.. Dediğiniz gibi Bırakmamış olsa, bi tecavüz lafı duydugumda bedenim sıkışmasa, boğulcak gibi olmasam, elimi istemsizce bacaklarıma götürmesem.., burda kelime oyunu yapcak degilim. bazıları bilmeden yargılamış , olay gerçekse falan demiş

aa üzgünüm ben konunuzu okuyunca o yaşta kötü bişey gibi algılamadığınızı, ne olduğunu bile anlamadığınızı düşündüm, ondan öyle yazdım...

Çok geçmiş olsun. Benim şimdiki yaşım 25.. Ozamanki yaşım 10du... Ama 16-17 yaşları da benim gözümde çocukluk yaşlarıdır. Benimde sevmedigim bi iki huyum, özelliğim var ben o olayla ilgili oldugunu düşünüyorum ama bilmiyorum

Kendinle ilgili en doğru kararı sen vereceksin. Kendi iyiliğini en çok sen düşünebilirsin zaten. Umarım herşey yoluna girer.
Peki o şahısı bir daha gördün mü ya da görme şansın var mı?

15yıldır geceleri kafamı yastıga koydugumda cektigim acıyı bir ben bilirim. Tek derdim bekaretlik degil o kan gelse ne gelmese ne ? Ben bunu sevdigime nası söylicem onun telaşındayım. Ona Ne zaman Anlatmaya başlayacak olsam devamı gelmiyo kesiliyorum tecavüze ugradım diyebilmek çok zor... Kan gelmediyse acımı içimde yaşarım 15senedir yaşadıgım gibi... Travmatik etki bırakmamış olsaydı keşke.. Dediğiniz gibi Bırakmamış olsa, bi tecavüz lafı duydugumda bedenim sıkışmasa, boğulcak gibi olmasam, elimi istemsizce bacaklarıma götürmesem.., burda kelime oyunu yapcak degilim. bazıları bilmeden yargılamış , olay gerçekse falan demiş

Olay 15 yil oncesiyse kan gelir..

Kendinle ilgili en doğru kararı sen vereceksin. Kendi iyiliğini en çok sen düşünebilirsin zaten. Umarım herşey yoluna girer.
Peki o şahısı bir daha gördün mü ya da görme şansın var mı?

Hiç görmedim o sene taşındık zaten... Bambaşka semtlerdeyiz. Evlendiğini duydum bide kızı olmuş. Bide onun için çok efendi biri diyolar . Dedim Allah belasını versinnn

Hiç görmedim o sene taşındık zaten... Bambaşka semtlerdeyiz. Evlendiğini duydum bide kızı olmuş. Bide onun için çok efendi biri diyolar . Dedim Allah belasını versinnn

Ben de çok hırslandım şimdi yaaa. Allah belasını versin.:47:

Ben de çok hırslandım şimdi yaaa. Allah belasını versin.:47:

Yakın komşularımızdı ailem dahi sevip sayardı onları... Ben Kesinlikle kimseye güvenmiyorum cocuklarınızı en yakınınızın evinde dahi tutmayın bir başına bırakmayın konu komşuyu geçtim akrabaya bile itimadım yok benim... Ev sahibi yapmaz cocugu yapar... herkes benim gözümde heran herseyi yapabilir

Yakın komşularımızdı ailem dahi sevip sayardı onları... Ben Kesinlikle kimseye güvenmiyorum cocuklarınızı en yakınınızın evinde dahi tutmayın bir başına bırakmayın konu komşuyu geçtim akrabaya bile itimadım yok benim... Ev sahibi yapmaz cocugu yapar... herkes benim gözümde heran herseyi yapabilir

Ben de senin gibiyim. Bu güvensizliğim yüzünden ruh hastası bile diyen olmuştur bana. Ama malesef dünya sanıldığı kadar iyi bir yer değil.

Back
X