Ne kadar önyargılısınız inanamıyorum... Basit bi olay degil demişsiniz yada ben ince düşünüyorum demişsiniz, nasıl hırpalandıgımı, yaralandığımı bilmeden...... benim, bana yapılan haksızlıgın farkında olmadıgımı mı düşünüyorsunuz hanımefendi ben o kişi yüzünden 25yaşına kadar erkeklerden uzak durdum bana yobaz dendi soguk nevale dendi. Kaşlarımın hep çatık durması o olaydandır bi tecavüz haberi duydugumda ellerimi bacaklarıma istemsiz götürmek bu cok mu normal bişey ? Minibüste yanıma ufak bir erkek cocuk bile oturunca nasıl çekiyorum kendimi ozaman görseniz halimi acırsınız.. Sizin o acıyarak ah vah ederek lanetlediginiz olayları bizzat ben yaşadım. Benim hafızamdan silinmeyen bir çift iğrenç bakış var hep aklıma geldikçe kuscak gibi oluyorum boguluyorum ben bunları yasadıkca o kişiye ettigim bedduaların o kişiye olan hıncımın nefretimin haddi hesabı yok... Ben buraya acımın derinliklerini anlatmaya yaşadıgım olumsuzlukları anlatmaya gelmedim kendimi acındırma derdinde deilim.. Bi soru sordum cevap istedim mesele bu? Ötesini berisini sorgulamak cok yanlış... nerdeyse bu durumdan zevk aldıgımı düşünenler olmuş özelden mesaj atmışlar ne iğrenç insanlar var...
üzülmeyin lütfen gerçekten küçücük bir kızken çok kötü hadiseler yaşamışsınız .
doktora gidin bir psikologdan yardım alın bu durumu
aşabilirsiniz bu şekilde.
kadın olmak çok zor çok ağır bazen.
ama sizde bu güç var ben inanıyorum. bu kötü olayı alaşağı edebilecek olgunlukta ve dirayette olduğunuzu
düşünüyorum .