- 9 Mart 2020
- 144
- -32
- 26
- 30
Arkadaşlar çocuklukta çok kötü sıkıntılar yaşadım arkadaşlar tarafından dövülüyordum Öğretmen beni dövüyordu Okul hayatım mahvettiler ve bu 7 sene sürdü ailem ne yapsa ne etse yine çözüm olmuyordu Öğretmen beni bir sınıfı ana sınıfı gibi okutturdu ikinci sınıfa geçtiğimde bir şey bilmiyorum kaydımı sınıfta devam ediyor hala sınıfta bırakmak yasak diye ben hiçbir şey bilmeden 2'ye geçtim Sonra beni tekrar 1. Sınıfa yolladı orda 2 ay okudum arkadaşlarımı öğretmenime çok seviyordum sınıf birincisi oluyordum okuma yarışmalarında her derste Öğretmenimi ve arkadaşlarımı çok seviyordum sonra beni birinci sınıftan alıp ikinci sınıfın son döneminde geçtim ama geçmez olaydım arkadaşlar dalga geçiyor dövüyor ve bu sınıfa hiç sevmiyorum sınıfta bırakmak da yasak annem geliyor saçını başını yoluyor ben bu kızın bu sınıfta okutmak istemiyorum diye bu sınıfı benim kızım sevmiyor bu öğretmeni sevmiyor sınıfta bırakmak da yasaktı ozamanlar Ben onların sınıfından devam ettim malesef ama benim hayatım bitti ben o bir sınıftan devam etseydim zaten bir şey bilmiyorken ben o sınıfımı çok seviyorum geçici gittiğim sınıfa ve Arkadaşları öğretmenini çok seviyordum ne yaptım ne ettim gidemedim Hatta rüyalarıma bile giriyordu o sınıfta sınıfta geçici gittiğim Sınıfta kalmak çok istedim kaydımın olduğu sınıfta arkadaşlar tarafından Hep dışlandım dövüldüm dayak yedim bu her gün mü olur arkadaş her gün yapıyorlardı bunu sürekli 6 sınıfa kadar hiç kimse engel olamadı ailenin de üşengeçliği var Okulumu da değiştirmediler öyle öyle süründüm psikolojim bozuldu ve hala da yaşım 28 Hala da unutamıyorum Hayatımın her alanında engel oluyor bu travmalar ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum ders çalışırken aklıma geliyor iş yaparken aklıma geliyor işe giderken Sürekli her saniye aklımda Kafayı yiyeceğim bu bende son 1 aydır etki etti çok kötü derece Bi gece boğulup nefes alamadım geçmişte kalan o kötü günlerden kalan birkaç arkadaşım ekli tabi onlar bana bişey yapmamıştı onlar fotoğrafımı görür de ne düşünür hakkımda kötü düşünürmü diye aklıma geldi okulu bitirdim yine okudum ve şu an anaokulu öğretmenliği okuyorum başkası benim yerimde olsaydı okurmuydu mahfetti ler beni hiç arkadaşım olmadı 6. Sınıftan sonra oldu Ne olur yardım edin Dayanamıyorum artık psikolojim çok kötü Maddi durumum da yok hani bir psikolog tedavisi de alamıyorum maalesef
Son düzenleme: