• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklukta tecavüz.

ben de regresyonu öneriyorum. hipnozun kalıcı bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. benim İstanbulda bildiğim iyi bir bilinçaltı uzmanı var. bu konuda değil ama başka konularda bana çok yardımı oldu. ama senin konun gibi konularda da başarılı olduğunu biliyorum. tabi bu senin de onunla işbirliği yapman ve bunu aşmayı gerçekten istemenle de alakalı. mesaj hakkım olmadığı için burdan ismini yazmak durumundayım. yanlış görürlerse düzeltirler. sen bir araştır derim. adı Seda Diker. Allah yardımcın olsun...

Cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda huzura kavusur, hayatinda olmadigin kadar mutlu olursun, bunu yasatan pislik ve benzerleri icin de insallah hadim cezasi gec de olsa geliyo insana teselli olmasa da nihayet dedirtiyo...

Bu konuda sizinle aynı düşünüyorum ben de. Çok kez denedim karşıma alıp anlatmayı, ama sonrasında olacaklardan hep korktum. Sanki şimdi iyi de, anlatınca daha da kötü olacakmış gibi hissediyorum.

Burdan sana ancak hissettiklerimizi yazabiliriz, doktorunun söylediği şekilde hareket etmen en doğrusu olur.
Ama neden korkuyorsun be canım annenden.
Annen hastalığının ciddiye alınacak birşey olmadığını düşündüğü için belkide umursamaz davranıyordur.
Başına gelenleri bilse dünyayı yıkar seni tedavi ettirebilmek için.
Bende anneyim, bırak benim çocuklarımı, komşunun çocuğunun tecavüze uğradığını duysam kendimi parçalarım o çocuğa destek olabilmek için.
Doktorun konuşmanı önerdi mi?
Çok destek olur anneciğin sana.

Cok cok gecmis olsun, ne diyecegimi bilemiyorum.
Su yazdiklarindan tek anladigim, cok güclü bi karaktere sahip oldugun.
Gördügün tedaviler umarim sana unutturur yasadigin bu felaketi ve hayata
simsiki baglanirsin.

O s.erefsiz pislik adi yaratiga ne desem az,
Allah iki cihanda da yüzünü güldürmesin, sürüm sürüm sürünsün, acilarla kivrana kivrana gebersin insallah!
Aklim almiyor inanki, 6 yasinda bir beden...
yasadiklarin hayal gücüme bile sigmiyorken ,gercek oldugunu kabullenmek cok cok zor.

Merak ettigim bisey var;
o pisligin kim oldugunu hatirlamaman tabii ki normal.
Peki o zamandan sonra Türkiye´ye gittiginde babaannene gittin mi hic,
kim olabilecegiyle ilgili bi fikir bi his olustu mu icinde?

Böyle pisliklerin hic bisey olmamis gibi hala nefes almalari, cezasiz kalmalari öyle kanima dokunuyorki,
kimbilir sen ne ilktin ne de sondun...
Diyecek söz bulamiyorum.

Canım, seni ailen hiç birşey ile suçlayamaz, illa bir suçlu aranacaksa sen onlara sorular yöneltebilirsin ancak; sonuçta onların seni koruması, ve bu olaydan sonra yaşadığın değişikliği fark edip üzerine düşmeleri gerekiyordu. En güzeli senin herşeyi unutup, ailene de kızgınlık beslememen tabi...Tüm yaşananları tamamen geçmişe göm tez zamanda inşallah.

Malesef haklısın. Eğer çevreden duyulmadıysa memleketimizde hala ailelerin %99'u böyle şeyleri ört-bas ederler. Belki konuşulup çocuk daha fazla üzülmesin diye...Ya da konuşmayınca hiç yaşanmamış olacak gibi.

Neyse, sen kimseyi kafana takma canım, en yakının, ailen bile olsa, sonuçta kimsenin ne düşüğündüğü çok da önemli değil. Hepimiz bir kere geliyoruz bu dünyaya ve herkes mutlaka bir imtihan yaşıyor. Geleceğine bak. Ne güzel, okuyup hayatına devam etmene çok sevindim.

Ne diyeceğimi bilmiyorum, bu konuda kafam çok karışık. Ama ailemin tutumu ne olursa olsun ben suçsuzluğuma inanıyorum ve sonuna kadar savaşacağım..

Var Senin durumunda çok yakın arkadaşım var. O da söylemedi ailesine.. Söylese ne olacaktı babası katil, annesi ölmüş, o çocuk ölmüş... Çünkü öyle bir aile yapısı. Kimseyi yıkmak istemedi sıkıntıdan böbrek hastası oldu kendini kül etti. Sonra küllerden doğdu ve yaşıyor evlenecek yakında.
Kişiliğine yansıdı mı dersen 3 şekilde yansıdı bence. 1. Çocuklara çok hassas düşkün 2. Yutmaya çalıştığı şeyler sinirli bir yapıyı oluşturdu 3. Vurdum duymaz olabiliyor -ki onu yapan kişi akrabası ve görüyor ve gülüp geçebiliyor. Kahretmiyor ve hayata en büyük dertlerden birini yaşayarak başladığı için daha güçlü her sıkıntıya boyun eğmiyor. Hiç bir şeye eyvallahı yok.

Herkesin imtihanı ne kadar farklı biliyormusun ?

Sen ve o böyle oldu başkaları ölümcül hastalıkla
diğerleri ise çok büyük kayıplarla, yalnızlıkla sınanıyor. Geçmişte kalma tek diyeceğim şey. Hayat çok güzel. Gözlerini aç.. O köhne kuyudan çık. Gerçekten güneş var. O sahneleri unut..Orada ayrı bir hayat gerekirse bir kimlik ol. Baksana burda onu yapanlarla yaşıyor diyorum ama sen uzaktasın.. Tedavine en iyi kendin yardım ediceksin..

''Gerçekten güneş var'' Bunu çok sevdim.
Arkadaşınız nasıl atlatabilidi bunu?
anlattığın kadarıyla destek olmaya çalışsalar bile seni üzecekler
dediğim gibi dr.un ne der bilmiyorum tabi..
gerçi sen toparla kendini gerisi önemli değil
inan aile bile geride kalıyo insan hep tek başına bu hayatta
önemli olan sensin sen kendini iyileştir ...

Doktorumla gelecek hafta içinde detaylı bir şekilde konuşacağım bunu. Aileme anlatmak söz konusu olmuştu ama ben bundan emin olmadığım için rafa kaldırmıştık.

cok gecmıs olsun canım. benım bu konuda fazla bıldıgım bır sey yok ama sana mutlaka tedavıye devam etmenı onerırım, mutlaka faydasını goreceksındır. sevgıler

Teşekkür ederim. Evet, tedavime devam ediyorum. Umarım göreceğim.

Çok teşekkür ederim.
Bence de en önemli adım konuşmaya başlamak... Ben iyileşeceğime inanıyorum. Türkiye gibi bir yerde mümkün olmasa bile bana 6 yaşımda yaşattığı iğrençlik yüzünden bugün 19 yaşında yetişkin bir insan olarak hala izlerini taşıyor ve hala kabuslarıma giriyorsa bunun hesabını mahkemede soracağım...
cok aci hikaye acisini tasisanda halen cok guclu birisin helal olsun!!! bence sonuna kadar onu derisinden cikartana kadar mahkemede vur onu yerden yere!! sakin ama sakin gucunu yitirme Allah yar ve yardimcin olsun

ben de regresyonu öneriyorum. hipnozun kalıcı bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. benim İstanbulda bildiğim iyi bir bilinçaltı uzmanı var. bu konuda değil ama başka konularda bana çok yardımı oldu. ama senin konun gibi konularda da başarılı olduğunu biliyorum. tabi bu senin de onunla işbirliği yapman ve bunu aşmayı gerçekten istemenle de alakalı. mesaj hakkım olmadığı için burdan ismini yazmak durumundayım. yanlış görürlerse düzeltirler. sen bir araştır derim. adı Seda Diker. Allah yardımcın olsun...

Öneriniz için teşekkür ederim, araştıracağım bu doktoru.

Cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda huzura kavusur, hayatinda olmadigin kadar mutlu olursun, bunu yasatan pislik ve benzerleri icin de insallah hadim cezasi gec de olsa geliyo insana teselli olmasa da nihayet dedirtiyo...

Söylediklerinize katılmaktan başka bir şey söyleyemem. Sanırım ben bu insanların başlarına gelmesini dilediğim şeyler hakkında bir şey yazmaya kalksam insan olup olmadığım sorgulanabilir.

Teşekkür ederim.

Burdan sana ancak hissettiklerimizi yazabiliriz, doktorunun söylediği şekilde hareket etmen en doğrusu olur.
Ama neden korkuyorsun be canım annenden.
Annen hastalığının ciddiye alınacak birşey olmadığını düşündüğü için belkide umursamaz davranıyordur.
Başına gelenleri bilse dünyayı yıkar seni tedavi ettirebilmek için.
Bende anneyim, bırak benim çocuklarımı, komşunun çocuğunun tecavüze uğradığını duysam kendimi parçalarım o çocuğa destek olabilmek için.
Doktorun konuşmanı önerdi mi?
Çok destek olur anneciğin sana.

''Anne'' diyince benim de beynimde sizin gibi bir insan figürü canlanıyor. Benim annem de canını dişine takıp benim için elinden geleni yapar. Ama bu biraz zihniyetle ilgili. Söz konusu cinsellik olunca... Bu konuda beni suçlamasa bile benim geçirdiğim ve atlatmaya çalıştığım travmalarım ve korkularımdan önce merak edeceği şey kızlık zarım olacaktır.
Doktorumla böyle bir şey konuştuk ama şu anda annemle konuşabilmemin söz konusu olmadığını söyledim. Zaman tanımamı istedi kendime.

Cok cok gecmis olsun, ne diyecegimi bilemiyorum.
Su yazdiklarindan tek anladigim, cok güclü bi karaktere sahip oldugun.
Gördügün tedaviler umarim sana unutturur yasadigin bu felaketi ve hayata
simsiki baglanirsin.

O s.erefsiz pislik adi yaratiga ne desem az,
Allah iki cihanda da yüzünü güldürmesin, sürüm sürüm sürünsün, acilarla kivrana kivrana gebersin insallah!
Aklim almiyor inanki, 6 yasinda bir beden...
yasadiklarin hayal gücüme bile sigmiyorken ,gercek oldugunu kabullenmek cok cok zor.

Merak ettigim bisey var;
o pisligin kim oldugunu hatirlamaman tabii ki normal.
Peki o zamandan sonra Türkiye´ye gittiginde babaannene gittin mi hic,
kim olabilecegiyle ilgili bi fikir bi his olustu mu icinde?

Böyle pisliklerin hic bisey olmamis gibi hala nefes almalari, cezasiz kalmalari öyle kanima dokunuyorki,
kimbilir sen ne ilktin ne de sondun...
Diyecek söz bulamiyorum.

Teşekkür ederim...
Ben Türkiye'den taşındıktan kısa bir süre sonra babanem öldü ve hiç gitmedim. Babamla da aramız çocukluğumdan beri hiç iyi olmadı, o yüzden baba tarafıyla iletişimim yok. Hatırladığım kadarıyla babanem ve komşusunun ortak bahçeleri vardı, ama kim olduklarını hatırlamıyorum. Kesinlikle odur demek istemem ama, doktorumun da söylediği gibi bu kişi benim tanıdığım biriymiş ki ben susmuşum.

Düzenleme: Odur derken komşudan bahsediyordum.

Son düzenleme:
cok aci hikaye acisini tasisanda halen cok guclu birisin helal olsun!!! bence sonuna kadar onu derisinden cikartana kadar mahkemede vur onu yerden yere!! sakin ama sakin gucunu yitirme Allah yar ve yardimcin olsun

Teşekkür ederim. İnanın haberlerde okuduğum duyduğum o kadar tecavüz hikayeleri, bunlar öyle içime dokunuyor ki. Ama sinirlenemiyorum, sadece başımı yastığa gömüp ağlayabiliyorum. Sadece benim için olmayacak bu savaş. Belki aradan 10 yıldan fazla zaman geçti ama, ben bu zaman içinde hala taşıyorum bunu.

İçine it yapsın o kızlık zarı denilen şeyin!:47:
Bir annenin çocuğu böyle bir kabus içindeyken kızlık zarını merak edeceğine inanmak istemiyorum.
Merak edeceği tek şey o pisliğin kim olduğu olmalı.
7 yaşında bir çocuğu kullanan hayvanı bulup ellerimle boğardım heralde.:47:

Teşekkür ederim. İnanın haberlerde okuduğum duyduğum o kadar tecavüz hikayeleri, bunlar öyle içime dokunuyor ki. Ama sinirlenemiyorum, sadece başımı yastığa gömüp ağlayabiliyorum. Sadece benim için olmayacak bu savaş. Belki aradan 10 yıldan fazla zaman geçti ama, ben bu zaman içinde hala taşıyorum bunu.
bir hikaye okumusdum 2 -3 yasindaki cocuga tecavuz etmis uvey kardes dunya basima yikilmisti okurken kizin annesi fark etmis ve babasi bilerekten yinede oglunu savunkus daha neler neler tuylerim diken diken olmusdu anne anlatiyorki kizimin6 yasi var simdi ama kabus gorerek uyaniyor yururken korkuyo hep arkasina bakarak yuruyo diye neyse sunu soylemek istiyorum
dusun 2 yasinda savunmasiz hic birsey bilmeyen bir kiz cocugu ne yapa bilirki dimi simdi de cocuk zaten 6 yasi varmis ama sen 19 yasinda artik herseyi guzel bilen yillarin gucunu tasiyan bir genc kizsin artik bu kabusa son vermeye hazirsin bence artik evlilik okul cocuk cehizder guzel seyler dusun kendini tam bir genc kiz hayatina ada
gucun kat kat artsin ve bunu hesabini sor birgun ama simdi iylesmek o kabuslardan kurtulmalisin bence sev ve sevil kalbin renkler icin atsin en cok gok yuzune bak en guzel renk orda cunki sana umut vericek hayati sevdiricek en kisa zamanda senden guzel sozler duyucaz insallah hep guclu ve guzel ol!

Sen ne kadar güçlü bir kadınsın! inanamıyorum. O kadar yıl bununla savaşıyosun içinde hiç kimseyle paylaşamadan.. Annen konusunda seni anlayabiliyorum. düşünsene başına öyle bir şey geliyor. Ve sonrasında ailenin bunu farketmemiş olması çok zor. belki de 4 5 yaşlarındaydın tam hatırlamadığını söylüyosun.

Kendimi senin yerine koyuyorum. annemin de ilk takacağı şey kızlık olurdu. Sosyalfobi ve manik depresyonla boğuşuyorum ben de. Ama hayatım çok hareketli onların beni yenmesine izin vermiyorum artık. Depresyonun altından kalkamadıgım ilk zamanlar üniversiteye başladıgım yıldı. doktorum bana teşhisi koydugunda annemin ilk sorusu "sen biriyle bi haltlar mı yedin" gibisinden bişeydi tam hatırlamıyorum. Hatırlamak bile istemiyorum. Çünkü onların kafasında bir kadının başına gelebilecek en büyük felaket o ne işe yaradıgı belli olmayan aptal zarın gitmesidir. Ve kafasını o kadar kurcalamıştı ki bu soru sadece depresyonumdan çıkardıgı şüpheyle beni kadın dogumcuya götürmek istedi. Öyle yetişmişler kendilerini geliştirememişler. Onları değiştiremeyiz. Şu an içimden saydırıyorum olgun konuştuguma bakma :)

Annenle paylaşmak istemiyosan buna kendini zorlama. Çünkü annen senin hastalagını anlamak için bir çabaya girmiyo. Yine doktorun bu konuda daha mantıklı şeyler söyler. çok duygusalım bilemiyorum.

Burda bizimle aklındaki soruları sıkıntıları paylaş. Gerçekten iyi geldiğini görüceksin. Erkek arkadaşına anlatıyosun ne mutlu! Çok sık boğaz eder gibi sormak istemiyorum. Şu an cinsellik yaşayabiliyo musun ya da erkek arkadaşınla ne kadar ileri gidebiliyosun. Yaşadığın olay belki en büyük sorunu burda çıkarır. umarım sağlıklı bir ilişkin vardır.

Kendini geliştirmeye çalış. Yurtdışında nerdesin bilmiyorum. Ama eminim imkanların vardır bunun için. Üniversiteye git, 2 yıllık bi bölüm de olur. Sevdiğin şeyler öğren. bir kursa yazıl. sosyal bir çevren olsun.

Umarım o adam başka kmsenin canını yakmamıştır. Bir arkadaş ayşe armanın yazılarını paylaşmış. Oku onları ben devamlı okuyorum. Yalnız değilsin, bu pisliklerden çok var malesef. Ayşe arman a isimsiz bi mail atıp anlat bence kendini anlatabilecek gibi hissettiğinde.

İçine it yapsın o kızlık zarı denilen şeyin!:47:
Bir annenin çocuğu böyle bir kabus içindeyken kızlık zarını merak edeceğine inanmak istemiyorum.
Merak edeceği tek şey o pisliğin kim olduğu olmalı.
7 yaşında bir çocuğu kullanan hayvanı bulup ellerimle boğardım heralde.:47:

Ben de istemezdim. Ama maalesef toplumun beynine gömülmüş ve orada büyüyen bir algı bu...
''Bunu sana kim yaptı'' diyip bana sarılan bir annenin hayalini kuruyorum.

bir hikaye okumusdum 2 -3 yasindaki cocuga tecavuz etmis uvey kardes dunya basima yikilmisti okurken kizin annesi fark etmis ve babasi bilerekten yinede oglunu savunkus daha neler neler tuylerim diken diken olmusdu anne anlatiyorki kizimin6 yasi var simdi ama kabus gorerek uyaniyor yururken korkuyo hep arkasina bakarak yuruyo diye neyse sunu soylemek istiyorum
dusun 2 yasinda savunmasiz hic birsey bilmeyen bir kiz cocugu ne yapa bilirki dimi simdi de cocuk zaten 6 yasi varmis ama sen 19 yasinda artik herseyi guzel bilen yillarin gucunu tasiyan bir genc kizsin artik bu kabusa son vermeye hazirsin bence artik evlilik okul cocuk cehizder guzel seyler dusun kendini tam bir genc kiz hayatina ada
gucun kat kat artsin ve bunu hesabini sor birgun ama simdi iylesmek o kabuslardan kurtulmalisin bence sev ve sevil kalbin renkler icin atsin en cok gok yuzune bak en guzel renk orda cunki sana umut vericek hayati sevdiricek en kisa zamanda senden guzel sozler duyucaz insallah hep guclu ve guzel ol!

Evet aynı hikayeyi ben de okudum... Söyleyecek söz bulamıyorum
Benim de hayallerim var, ama gerçekleşmesi o kadar uzak geliyor ki şimdi. Yine de bırakmıyorum peşini.

Ben de istemezdim. Ama maalesef toplumun beynine gömülmüş ve orada büyüyen bir algı bu...
''Bunu sana kim yaptı'' diyip bana sarılan bir annenin hayalini kuruyorum.

Evet aynı hikayeyi ben de okudum... Söyleyecek söz bulamıyorum
Benim de hayallerim var, ama gerçekleşmesi o kadar uzak geliyor ki şimdi. Yine de bırakmıyorum peşini.
bence hicde uzak digildir o gunler canim insallah tez zamanda hayallerin gerceklesicektir

Sen ne kadar güçlü bir kadınsın! inanamıyorum. O kadar yıl bununla savaşıyosun içinde hiç kimseyle paylaşamadan.. Annen konusunda seni anlayabiliyorum. düşünsene başına öyle bir şey geliyor. Ve sonrasında ailenin bunu farketmemiş olması çok zor. belki de 4 5 yaşlarındaydın tam hatırlamadığını söylüyosun.

Kendimi senin yerine koyuyorum. annemin de ilk takacağı şey kızlık olurdu. Sosyalfobi ve manik depresyonla boğuşuyorum ben de. Ama hayatım çok hareketli onların beni yenmesine izin vermiyorum artık. Depresyonun altından kalkamadıgım ilk zamanlar üniversiteye başladıgım yıldı. doktorum bana teşhisi koydugunda annemin ilk sorusu "sen biriyle bi haltlar mı yedin" gibisinden bişeydi tam hatırlamıyorum. Hatırlamak bile istemiyorum. Çünkü onların kafasında bir kadının başına gelebilecek en büyük felaket o ne işe yaradıgı belli olmayan aptal zarın gitmesidir. Ve kafasını o kadar kurcalamıştı ki bu soru sadece depresyonumdan çıkardıgı şüpheyle beni kadın dogumcuya götürmek istedi. Öyle yetişmişler kendilerini geliştirememişler. Onları değiştiremeyiz. Şu an içimden saydırıyorum olgun konuştuguma bakma :)

Annenle paylaşmak istemiyosan buna kendini zorlama. Çünkü annen senin hastalagını anlamak için bir çabaya girmiyo. Yine doktorun bu konuda daha mantıklı şeyler söyler. çok duygusalım bilemiyorum.

Burda bizimle aklındaki soruları sıkıntıları paylaş. Gerçekten iyi geldiğini görüceksin. Erkek arkadaşına anlatıyosun ne mutlu! Çok sık boğaz eder gibi sormak istemiyorum. Şu an cinsellik yaşayabiliyo musun ya da erkek arkadaşınla ne kadar ileri gidebiliyosun. Yaşadığın olay belki en büyük sorunu burda çıkarır. umarım sağlıklı bir ilişkin vardır.

Kendini geliştirmeye çalış. Yurtdışında nerdesin bilmiyorum. Ama eminim imkanların vardır bunun için. Üniversiteye git, 2 yıllık bi bölüm de olur. Sevdiğin şeyler öğren. bir kursa yazıl. sosyal bir çevren olsun.

Umarım o adam başka kmsenin canını yakmamıştır. Bir arkadaş ayşe armanın yazılarını paylaşmış. Oku onları ben devamlı okuyorum. Yalnız değilsin, bu pisliklerden çok var malesef. Ayşe arman a isimsiz bi mail atıp anlat bence kendini anlatabilecek gibi hissettiğinde.

Anlatmamak güçlülük mü, olgunluk mu... Bunu henüz anlamış değilim. Belki anlatsaydım ve o zamanlar ''olması gerektiği gibi'' ilgilenilseydi bu konuyla, bilakis benimle, bugün daha güçlü durabilirdim ayakta.
Senin durumun biraz daha üzücüyüş, manik depresyondan nasıl böyle bir çıkarımda bulunmuş aklım almadı. Kadın doğumcuya götürmek gibi terbiyesizlik yapmalarına asla izin vermemeliyiz.
Ne yazık ki ailemizi kendimiz seçemiyoruz.

Onlarla konuşmak için biraz daha zamana ihtiyacım var, bu süre içinde her şeyi hatırlayabilmek ve biraz da olsa daha sağlam durabilmek istiyorum hayata karşı.
Doktoruma anlattıktan sonra erkek arkadaşıma anlattım. O benim sorunlarım olduğunu biliyordu, borderline üzerinde duruyorduk ikimiz de. Kendimi buna teslim etmemem gerektiğini söylüyordu bana. Açıkcası, bu hastalığın ilk ve en önemli sebeplerinden biri çocuklukta yaşanılan travmalar. Ben babamdan hep dayak yedim, babamla aram hiç iyi olmadı. Bu başka ve çok uzun bir konu. Borderline'ın sebebini buna bağlıyorduk ama doktorla konuştuktan ve benim sahiden kendimi zorlayarak hatırlamaya çalışmamdan sonra böyle bir sonuç çıktı ve bunu erkek arkadaşıma anlattım... İlk birlikte olduğum insan oydu, arada büyük bir güven ve ten uyumu vardı. Ona olan sevgimden başka hiçbir şeyin kafama takılmasına izin vermedim. Bazen aklıma geliyor, bunu söylemekte çekiniyorum ama, bana arkamdan sarıldığında (yani öyle) kendimi kötü hissediyorum. Ama bu geçiyor zamanla. Sevdiğim adamla olmam unutturuyor çoğu şeyi.

Oldukça çok hobim var, ilgilendiğim çok şey var, ama genelde yalnızım. Okul işini biraz askıya aldım çünkü önce kendimi iyileştirmem gerekiyordu. Bir sonraki dönem devam etmeyi umuyorum, o zamana kadar her şeyin geçmesini umuyorum.

O yazıları okudum ben de, kanım dondu. Küçücük kız... Bazen kendimi gördüğüm oluyor onlarda. Ama annei çok güçlü bir kadın.
Mail atmak iyi fikir olabilir ama çok daha sonra. Kendi başarı öykümü anlatmak istediğim bir kitap yazmak istiyorum. Başka borderline kişilik bozukluğu yaşayan insanlara ve böyle travmalar yaşayan insanlara yardımcı olmak istiyorum bir nebze. Yorumun için çok teşekkür ederim, çok yakındı. :54:

Son düzenleme:
10 yaşlarındaydım, bir pazar sabahı anneannemin evinden kendi evimize geçiyordum, ıssız bir sokak vardı, bir yanı devlet binası, diğer yanı kreş, ikisi de kapalıydı pazar sabahı, hızlı hızlı eve geçerken karşıma bir adam çıktı. benimle konuşmaya başladı, ne dediğini anlamıyordum (büyüdükçe anladım- hatıralarıma kazınmış oysa) beni kreşin bahçesine çağırıyordu, yapak istediklerini anlatıyordu. bana dokunmadı, elini bile uzatmadı(ki o yaştaki çocuğu istese o ıssız sokakta çok kolay o bahçeye sürükleyebilirdi) yapmadı, ikna yolunu seçmişti!!! anlaşılan. ama konuştu, konuştu (bugün konuştuklarını düşününce midem kalkıyor) ben ise o saf halime para istiyor sandım, bizim eve gidelim bizim paramız var annem ve babam size seve seve para verir diyordum.
birden kornalar çalınmaya başladı, tam uanımızdan düğün konvoyu arabalar geçmeye başladı, bir an arabalara baktım bir an karşımdaki adama yoktu. yok olmuştu.kaçmıştı.
eve gittim anneme olup biteni anlattım, bilindik sorular, sana dokundu mu, elini sürdü mü, öpmeye çalıştı mı, ben yok dedikçe annem rahatladı,adamın diş yapısı bozuktu bunu anlattığımda, yine sorular kaygılar, nasıl gördün, yaklaştı mı sana yoksa, hayır dedim korkularım bir tarafa anlamadığım ama kötü bişey olduğunu hissettiğim bu olay hakkında bir de annemi ikna etmeye çalıştım, neyse annem beni kurşun döken bir teyzeye götürdü, korkularım yok olacaktı. ama olmadı...
yaklaşık 4 yıl sonra aynı adam karşımdaydı, öğretmendi. beni gördü, tanıdı, bir daha dersine hiç girmedim, ama en yüksek notu aldım???
yüzleşemedim, cesaretim yoktu, kaçtım ama kaçamadım 37 yaşındayım psikoloji okudum, bir nebze bu yüreğimde o gün yaşadığım korkuyu hafifletebilirim umuduyla....
Allah tüm küçük kızların yardımcısı olsun...

GECE GECE COK ÜZÜLDÜM bide ben anlatayım bari bende 5 yada 6 yasındaydım hayal meyal hatırladıklarım annem ananem ve erkek kardesim oda 3 4 yasında dedemin mezarına gitmiştik eskiden öyle her mezar basında musluk yoktu 100 metre felan ileride vardı orada da kuyruk olurdu neyse ben hariç herkez su almaya gitti mezarı sulamak için ben mezarın basında duruyodum sonra bi adam çıkıverdi tam karşımda.. bana elini uzattı şişşsst sana para vereyimmi dedi bende hani para??? diye sordum oda al bak dedi avucunda demir para yaklaş al dedi bend yaklaştım etrafta hiç kimse yok birden babamın lafı geldi aklıma sana şeker cikolata verip gel babanın arkadasım diyen olursa sakın gitme seni keser ler öldürürler lafı.. sonra arkamı dönüp aneeee diye bagırdım döndüm tekrar yok olmuş kaçmış oda 35 yaslarında çirkin bir mahluk tu istese alıp götürebilirdi allah korudu eve glip anneme anlattıgımda yalan söylüüyorsun demişti bana inanabiliyormusunuz yalan söylüyorsun.... işte bu gibi aklı vicdanı külodunun içinde olan iblis adamlar tehlike sacıyorlar allah onları kahretsin... vee ailelerrr önlem almayan basa bela gelinceDE anlamayan aileler ALLAH SENİNDE YAR VE YARDIMCIN OLSUN ARKADASIM ben ya bana tecavüz etseydi diye düşünürken bile allak bullak oluyorum hiç unutamıyorum rabbim sana merhamet etsin ve yardım etsin kardeşim YALNIZ ŞUNU MERAK ETTİM sen 6 yasında küçük bebeksin o koca adam sana tec.ediyor allah kahretsin böylelerini. yani anlatamıyorum minicik bedenin kanamıştır yada o adamın aŞalık menisi bulaşmıştır yani o yaşta kendini temizleyemeceginden annen bunu nasıl anlamadı vucudunda elbisende bişi görüp yada halinden hayret ediyorum bukadarmı ilgisizler senin gib bizim gibi ne cok var allah bu pisliklerin şerrinden evlatlarımızı korusun önce allah sonra aileler

O aşağılık adam bir de öğretmen miymiş???? Elim ayağım boşaldı ya küçücük yavrular kimlere emanet?Keşke ailelerimiz biraz olsun halden anlasalardı. O adamı orda barındırtmamak lazmdı. Belki daha kaç kızın canını yaktı. Sen şanslıymışsın diyemiyorum. Tecavüze ugramamış bile olsan o korkusu yetmiştir. Ama malesef dokunulmamamış olmak ailelerimiz için rahatlama belirtsi olabiliyor.

Aşağıdaki arkadaşın annesi de yalancılıkla suçlamış. Muhtemelen o konuda bir daha konuşmaması için yaptı bunu.

Ebeveyn olmasını bilmeyen insanlar çocuk sahibi oluyor.. Sokaktaki adamdan daha tehlikelisi de evimizin içindeki kadın olmanın anne olmanın ne anlam ifade ettiğini anlamamış annelerimiz galiba.

10 yaşlarındaydım, bir pazar sabahı anneannemin evinden kendi evimize geçiyordum, ıssız bir sokak vardı, bir yanı devlet binası, diğer yanı kreş, ikisi de kapalıydı pazar sabahı, hızlı hızlı eve geçerken karşıma bir adam çıktı. benimle konuşmaya başladı, ne dediğini anlamıyordum (büyüdükçe anladım- hatıralarıma kazınmış oysa) beni kreşin bahçesine çağırıyordu, yapak istediklerini anlatıyordu. bana dokunmadı, elini bile uzatmadı(ki o yaştaki çocuğu istese o ıssız sokakta çok kolay o bahçeye sürükleyebilirdi) yapmadı, ikna yolunu seçmişti!!! anlaşılan. ama konuştu, konuştu (bugün konuştuklarını düşününce midem kalkıyor) ben ise o saf halime para istiyor sandım, bizim eve gidelim bizim paramız var annem ve babam size seve seve para verir diyordum.
birden kornalar çalınmaya başladı, tam uanımızdan düğün konvoyu arabalar geçmeye başladı, bir an arabalara baktım bir an karşımdaki adama yoktu. yok olmuştu.kaçmıştı.
eve gittim anneme olup biteni anlattım, bilindik sorular, sana dokundu mu, elini sürdü mü, öpmeye çalıştı mı, ben yok dedikçe annem rahatladı,adamın diş yapısı bozuktu bunu anlattığımda, yine sorular kaygılar, nasıl gördün, yaklaştı mı sana yoksa, hayır dedim korkularım bir tarafa anlamadığım ama kötü bişey olduğunu hissettiğim bu olay hakkında bir de annemi ikna etmeye çalıştım, neyse annem beni kurşun döken bir teyzeye götürdü, korkularım yok olacaktı. ama olmadı...
yaklaşık 4 yıl sonra aynı adam karşımdaydı, öğretmendi. beni gördü, tanıdı, bir daha dersine hiç girmedim, ama en yüksek notu aldım???
yüzleşemedim, cesaretim yoktu, kaçtım ama kaçamadım 37 yaşındayım psikoloji okudum, bir nebze bu yüreğimde o gün yaşadığım korkuyu hafifletebilirim umuduyla....

Yaşadıklarınız o yaşta çok ürkütücü olmuştur, bundan eminim. Kendinizi toparlayabilmenize çok sevindim, psikolog olmuşsunuz hem de. Tebrik ederim sizi.

Öğretmen? İnanamıyorum...
Davacı olmadınız mı? Başka çocuklara böyle travma yaşatmasın...

GECE GECE COK ÜZÜLDÜM bide ben anlatayım bari bende 5 yada 6 yasındaydım hayal meyal hatırladıklarım annem ananem ve erkek kardesim oda 3 4 yasında dedemin mezarına gitmiştik eskiden öyle her mezar basında musluk yoktu 100 metre felan ileride vardı orada da kuyruk olurdu neyse ben hariç herkez su almaya gitti mezarı sulamak için ben mezarın basında duruyodum sonra bi adam çıkıverdi tam karşımda.. bana elini uzattı şişşsst sana para vereyimmi dedi bende hani para??? diye sordum oda al bak dedi avucunda demir para yaklaş al dedi bend yaklaştım etrafta hiç kimse yok birden babamın lafı geldi aklıma sana şeker cikolata verip gel babanın arkadasım diyen olursa sakın gitme seni keser ler öldürürler lafı.. sonra arkamı dönüp aneeee diye bagırdım döndüm tekrar yok olmuş kaçmış oda 35 yaslarında çirkin bir mahluk tu istese alıp götürebilirdi allah korudu eve glip anneme anlattıgımda yalan söylüüyorsun demişti bana inanabiliyormusunuz yalan söylüyorsun.... işte bu gibi aklı vicdanı külodunun içinde olan iblis adamlar tehlike sacıyorlar allah onları kahretsin... vee ailelerrr önlem almayan basa bela gelinceDE anlamayan aileler ALLAH SENİNDE YAR VE YARDIMCIN OLSUN ARKADASIM ben ya bana tecavüz etseydi diye düşünürken bile allak bullak oluyorum hiç unutamıyorum rabbim sana merhamet etsin ve yardım etsin kardeşim YALNIZ ŞUNU MERAK ETTİM sen 6 yasında küçük bebeksin o koca adam sana tec.ediyor allah kahretsin böylelerini. yani anlatamıyorum minicik bedenin kanamıştır yada o adamın aŞalık menisi bulaşmıştır yani o yaşta kendini temizleyemeceginden annen bunu nasıl anlamadı vucudunda elbisende bişi görüp yada halinden hayret ediyorum bukadarmı ilgisizler senin gib bizim gibi ne cok var allah bu pisliklerin şerrinden evlatlarımızı korusun önce allah sonra aileler

Çocuklar yalan söylemez oysa... Yaşadıklarınızı hissedebiliyorum... Maalesef böyle şeyler çok sık oluyor. Ama siz yine de şanslıymışsınız, anneniz size inanmasa da.

O konu hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum ama ilk cinsel ilişkimde kanamam olmuştu. Zaten 6 yaşında bir çocukken o acıya dayanamazdım. Ne olduğunu bilmiyordum yaptığı şeyin, hala da bilmiyorum. Kimse bir şey farketmedi...

Back
X