Çocukluktan gelen özgüvensizlik problemi

Ne yaptınız bu duruma karşı çözüm buldunuz mu

Bu anlattıklarını sana yapan sevgilin olsa ne yapardın

Bu tavsiye o kadar içten ki sanki anne kalbiyle yazılmış hayatımda hep sözleriniz aklımda olacak

Benimde size ne kadar genç olsam da önereceğim tek şey ayrılık. Şu an bir erkek kardeşim var ve narsist sanırım hep o haklıdır. Bugün mesela burnuma cam şişeyi yanlışlıkla vurdu. Baya kavga ettik özür dilemesini istedim ya da pişmanlık göstermesini ama hep bahane buldu. Hatta babam geldiğinde ona kızacağı için bana kötüsün sendedir. Geçmiş konuları açıp bana eziyet etmek istedi. Böyle erkeklerle asla ömür geçmez. İnsanın gururunu ve haysiyetini parçalarlar sadece ve geriye buruk bir yürek kalır

yalnız değilsin. benim anne de erkek evlat meraklısı. ben de baya acı çektim, hala da çekiyorum bu durumdan. zamanında çok şeyler duydum. ama sen erken farketmişsin durumu demek ki çok zeki bir kızsın :) anneni boşver diyenler olacaktır ama bu çok mümkün değil. ama yavaş yavaş onlardan bağımsız yaşamaya çalış. sana önerebileceğim tek şey ekonomik özgürlüğün olması. Bunu elde edince artık onlarla bir bağın kalmıyor. hiçbişey için zorunda kalmıyorsun.
onunla bulunduğun ortamda sanki etrafında bir çeper varmış gibi hayal et. narsist insanlarla başetmek için videolar var onları izle. gergin bir ortama girdiğinde sana destek olur

Kimse kusursuz degil.. eskisi
Gibi degil artik birsuru islem yapilabiliyor.. eskiden sadece cok onluler estetik yaptirirdi artii herkes yaptiriyor.

Dislerin icin tel tedavisi uygulanabilir bence
Ama asil
Onemli
Olan sende olusan ozguvensizlik.. once buna care olmalisin ayni zamanda kendini sevmeye calismalisin.

Yani hepimizin kusurlari var ama ona gore vucudunu taniyip giyinirsen sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…