İşte mangalı takiyo ediyo.sonra milletin arkasından dökülen saçılan külleri topla dur.ve insanlar hep bize gelme derdinde hani sende buyur gel diyen bile yokSiz haklısınız. Eşiniz gelen misafire hizmet ediyor mu merak ettim. Ya da misafir gittikten sonra kalan pisliği temizliyor mu?
Evet bende öle diyorum.neden cagirdiklarinda biz cocukluyuz diyosun diyorum.Problem çevrenizdeki insanlarda değil, eşinizde.
İşte tamda anlatmak istediğim bu ama esimm karşılık bekliyorsun diyorçok haklısınız
eşiniz paşa madem çok seviyor misafiri kendi pişirsin taşırsın
ve karşılık bekliyorsun dediğinde "tabiki bekliyorum ben enayi miyim? Hiç kimse bana hizmet etmesin ben çocuklarımı
perişan edeyim" diyin
bozmayın tavrınızı
birde çok şaşırdım insanlar nasıl kendilerine davet etmeden hep gelme yüzünü buluyorlar
ben hayatta rahat edemem
Yani madem öle kaldiramiyosun kendinde otur degilmihe bazı insanların çoluk çocuğu kafası kaldırmaz onu da anlıyorum ben de öyleyim biraz, ama kendileri de gelmeyecek o zaman.
Sanki ben makineyim.surekli pişir yedir yıka topla.ama benim hicbiyere gitme şansım yokBenim de doğurmama az kaldı, görümcem sağolsun çok düşünceli bana misafirliğe gelecekmiş ben hamile halimle gitmeyim
Şimdi aylardır güç bulamadığım için yapamadığım temizliği haldır haldır yapmaya çalışıyorum hazırlık falan uğraşıp duruyorum.
Gerçekten böylelerini hayatımızdan çıkarmak lazım
Çok haklısınız
aynen öyle. sizi kullanıyorlar bence bahçeden ötürü, en sevmediğim insan tipi. parazit gibiYani madem öle kaldiramiyosun kendinde otur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?