• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklusun...

Hahaha hiç güleceğim yoktu çok akıllı etrafınızdakiler🤪siz misafirliğe gitmeyin çocuklusunuz diye zahmet olmasın.ama onlar size gelsin o zaman size zahmet olmaz çünkü(!)süz pişirir temizler hazırlarken ne zahmet olacak ki(!) açıklamaya bak.. benim ektim sizin etrafınızdakiler gibi gezmeye gitmeyi çok severmiş hatun ama evine bir defa gittik resmen kovulduk.. misafir ağırlamasıni bilmeyen misafirliğe gitmesin..
Aynn de ole.ben enfazla iki kere giderim baktım gelmiyo.heralde istemiyor diye gitmem

Şimdi ben tepki verdim suçlu oldum.esime bu anlatmak istediğimi anlatamıyorum.nasil izah etmeliyim bende şaşırdım.guzel güzel anlattım anlamadı.simdi bende tepkimi koydum.kesinlikle kabul etmeyeceğim.bana geldimi cocukluyum.e ben size hizmetlenirken hiç çocuklu olmiyorum
Bedava piknik alanı bulmuşlar bırakırlar mı.hadi onlar bencillik yapıyor eşine ne oluyor da sana bu eziyeti çektriyor.bide karşılık bekliyorsun diyor utanmadan.benim bi rahat etmeye hizmet görmeye hakkım yok mu ya.güzellikle halledebileceğini düşünmüyorum.tepkini koyacaksın.geleceklersede bir onlar bir biz gideriz diyeceksin.başka çare yok.

lokanta mi sizin ev, 3 cocuklu kisiye bu kadar yüklenme olmaz ki.
benim de cocugum var, ben de bana gelin oyuncaklar vs evde rahat ediyorum diyorum ama onlar da giderken zorluyorlar illa sen de gel diye. bazen ben cagiriyorum -olmaz biz 2 kere geldik sıra sen de- diye.
Arkadaslariniz da ne kadar rahatlar valla...
acikcasi arkadaslariniz sizi hic düşünmüyor.
Bazen dediğiniz gibide oluyo.cicuklar evde daha rahat.bazende giyindirmek çıkarmak zaman alicak diye samimiysem diyorum hadi beni uğraştırma sen gel diye.ama artık bu durumdan çok sıkıldım.hep mangal pisliği temizle et.masrafini çek.sonrada en ufak şeyde kötü ol.hicbirinede gitmiyorum e ben niye çekiyorum bu durumu

valla ben arkadaşlarınızda da sorun gördüm
bi arkadaşımın eşi bizi sürekli çağırsa açıkçası ben de beyinsiz değilim bir sorarım ya sen de gel bize değişklik olur diye.
eşiniz biraz safçana arkadaşlarınız da fazla uyanık.
Eli çok açık elalemi hoş tutcam diye çırpınır.ama bana zarar veriyor

Haklısınız siz. Bir daha siz de buyrun dediklerinde eşiniz ağzını açamadan tabi çok isteriz deyin. Hepsine ikişer kere gitseniz ayakları kesilir 🤣

Bazen dediğiniz gibide oluyo.cicuklar evde daha rahat.bazende giyindirmek çıkarmak zaman alicak diye samimiysem diyorum hadi beni uğraştırma sen gel diye.ama artık bu durumdan çok sıkıldım.hep mangal pisliği temizle et.masrafini çek.sonrada en ufak şeyde kötü ol.hicbirinede gitmiyorum e ben niye çekiyorum bu durumu
Arayıp -ay bu ara pek bunaldım. cocuklari aile büyüklerine birakip yarin aksam size gelecem- deyin ve bi gidin bakalım..

Bedava piknik alanı bulmuşlar bırakırlar mı.hadi onlar bencillik yapıyor eşine ne oluyor da sana bu eziyeti çektriyor.bide karşılık bekliyorsun diyor utanmadan.benim bi rahat etmeye hizmet görmeye hakkım yok mu ya.güzellikle halledebileceğini düşünmüyorum.tepkini koyacaksın.geleceklersede bir onlar bir biz gideriz diyeceksin.başka çare yok.
Aynn şuan koyduğum tepki bu.ben yoruluyorum dedim.bende gitmeknistiyorum gidemiyorum.o yüzden ben gitmiyorum kimseyide ev oturmasına kabul etmiyorum dedim.madem ben cocukluyum bana gelince de cocukluyum

Haklısınız siz. Bir daha siz de buyrun dediklerinde eşiniz ağzını açamadan tabi çok isteriz deyin. Hepsine ikişer kere gitseniz ayakları kesilir 🤣
Dün mesela bı arkadaş mesaj attı napiyosun ne ediyosun.bida sürekli benim mangalcilardan.havalar ısındı buluşalım dedi.ayy çok iyi olur kendimi disarlara atasim var evden çok sıkıldım dedim.giruldu attı ama bidaha yazma etme yok

Sizi anneme, eşinizi de babama benzettim. Kesinlikle yıpranan sadece siz olursunuz. Bıçakla keser gibi bu durumun önünü kesin benden tavsiye

Her gelen yemeğe mi geliyor nasıl yani? Asıl 3 çocukla yemek hazırlamak yıkamak toplamak zor olur. Sizi gerçekten düşünen arkadaşlarınız olsa sen zahmet etme bize gelin derler.
Misafir gelince eşinizde tıpkı sizin gibi hizmet ediyor mu? Misafir sonrası bulaşınca yardim ediyor mu? Yoksa diğer türlü misafiri herkes sever.
Ama sıkıntının büyüğü eşinizde, çaya gelecek insanı niye yemeğe davet eder ki.. tepki göstermekle geç bile kalmışsınız

Dün mesela bı arkadaş mesaj attı napiyosun ne ediyosun.bida sürekli benim mangalcilardan.havalar ısındı buluşalım dedi.ayy çok iyi olur kendimi disarlara atasim var evden çok sıkıldım dedim.giruldu attı ama bidaha yazma etme yok

AY Yuhh artıkkk

Eşiniz anlamıyorsa anlayacağı dili falan kullanmaya çalışmayın.
Surat asarsa da assın.
Siz üç çocukla sürekli misafir ağırlamak zorunda değilsiniz hem de yemekli.
Gelen misafirden önce sizi düşünsün bir zahmet.

Ayrıca iki kere üst üste gittiğim arkadaşıma, üçüncü defa gidemem kendisini evimde agirlamadikca, gelenler de çok gamsızmış, çocuklu insana yük olunmamaya çalışılır benim bildiğim.

Slm arkadaşlar bugünlerde canımı sıkan bir durum var.benim biri büyük birde beş yaşında ikizlerim var.ikizlerim olmadan önce tek cicukluyken evim dolar tasardi kahvaltıya gelenler yemeğe gelenler yatıya gelenler bile.sonra ikizlerim oldu.sansima yine aynı.esim çok eli açıktır.tamam helal hoş olsun elimle yaptığımı kiskanmiyorumda.insanlarin davranışlarından bazen patlama noktasına geliyorum.esime sariyorum bazen.mesala biri size gelicez dediğinde eşim hemen yemekli davet eder.guzel bı bahçemiz var barbekulu.hemen misafire mangallar yanar eder.abartisiz yemeksiz gelen misafirim yoktur.neyse onuda geçtim.ama ben malesef hickimseye gitmiyorum.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni düşünüyorlar.e iyi güzel beni düşünüyorsunuz ben üç cocukla pişir yedir topla.hicmi benim hakkım yok değişik biyere gitmeye bı kafa dağıtmaya.cocuklarimda zararsızdır.gittigim yerde yanımda oturup oynarlar.hos gittiğimde zaten belirli yerlerde anane babane.onun dışında herkes bize gelir biz gitmeyiz.artik insanlar okadar alıştılar ki.mesela bir arkadaşlarımız var hemen mangal yapalım edelim.hani giderken denirya bizede buyrun gelin diye.esim hem der siz bize bakmayın biz cocukluyuz.yillardir hep böle.artik resti çektim ben kimsenin evine gitmiyorum çocuklarım var bundan sonra bende kabul etmiyorum.hep tek taraflı.hep bana gelinsin ben gitmeyim.bolede olmuyoki.bu sefer eşim bana sürat aşıyor.bende biyere gitmek istiyorum diyorum.esim diyorki sen karşılık bekliyorsun ozaman.karsilik değil ben karşıdan bana yemekler hazırlasın diye beklemiyorum bir kahveye gitsem o bile yetecek.ama anlatamıyorum.ben insanların çocuklarınida çekiyorum hizmetinizde yapıyorum.kaldiki virüs var bize gelen oldumu diyoruz biz kimseye gidip gelmiyoruz diye insanlar yinede kendi hoş vakit geçirmek derdine insanı bile riske atıyorlar eşime resti çektim.bundan sonra ben kimseye gitmiyorum vede misafir kabul etmiyorum.madem tek ben yoruluyorum bu işte.esimde böyle dediğim için tepki gösteriyor haksizmiyim sizce
Aynı resti ben de cekmiştim. Ben kapalı giyiniyorum eve. Misafir gelince de haliyle uzun kol giy bas ört falan. Çocuklar ufakken boş gün oldu mu adam tutturıyırdu o gelsin bu gelsin. ya bunalıyorum ben zaten sıcak sevmem. İş mi yapayım cocuga mı bakayım emzir uyut vs işkence en kötüsü de dediğim gibi kat kat giyin.
En son bir gün hayır dedim sen aynı halinlesin sana olan bişey yok ben de tişörtle kahvaltı edicem diye. O gün anladı az cok. Israrı azalttı. Yıllar içinde artık o da bize düşkün oldu sizinki de inşallah toparlar.
Misafirler kim biliyorum ama inanın kadir kıymet bilene benzemiyor bahce var diye yıkılmak olur mu. Koy topla yıka kaldır olacak iş değil

Eşiniz anlamıyorsa anlayacağı dili falan kullanmaya çalışmayın.
Surat asarsa da assın.
Siz üç çocukla sürekli misafir ağırlamak zorunda değilsiniz hem de yemekli.
Gelen misafirden önce sizi düşünsün bir zahmet.

Ayrıca iki kere üst üste gittiğim arkadaşıma, üçüncü defa gidemem kendisini evimde agirlamadikca, gelenler de çok gamsızmış, çocuklu insana yük olunmamaya çalışılır benim bildiğim.
İst ben gitsem çocuklardan korkuyorlar galiba.uc çocuk gözlerinde büyüyor.yillardir kimseye gitmiyorum sadece bize geliniyor

Evet ya.kesicem.milletin arkasından kul temizle dur.bide basarlar oraya buraya
Sizi düşünüyorum gibi görünüp yer icer çekilirler. 3 cocukla hizmet etmek daha zor bunu açıkça söyleyin, benim icin böylesi daha zor oluyor deyin

Siz haklısınız. Eşiniz size sormadan niye yemekli misafir çağırıyor. Benimde 3 çocuğum var. Bu saat olmuş hala hiç bir işimi yapmamışım. Bunun üstüne misafir gelecek derse eşim herhalde kalp krizi geçiririm. Çocuklarım durmuyorlar hep ağlıyor küçüğü. Kendi evime zor yetişiyorum. Şimdiye kadar ağırladıklarıma saysınlar. Eğer sizi düşünselerdi. Herkes birşeyler yapıp yanında getirir, sizin bahçede yerlerdi. Valla alışmışlar önlerine hazır yemek konmaya. Yanlış anlama olmasın Misafir sevmiyor değilim. benimde misafirim olur yemekli de kahveye gelende. Ama benide çağırırlar yani.

Back
X