Cocuklusun...

Slm arkadaşlar bugünlerde canımı sıkan bir durum var.benim biri büyük birde beş yaşında ikizlerim var.ikizlerim olmadan önce tek cicukluyken evim dolar tasardi kahvaltıya gelenler yemeğe gelenler yatıya gelenler bile.sonra ikizlerim oldu.sansima yine aynı.esim çok eli açıktır.tamam helal hoş olsun elimle yaptığımı kiskanmiyorumda.insanlarin davranışlarından bazen patlama noktasına geliyorum.esime sariyorum bazen.mesala biri size gelicez dediğinde eşim hemen yemekli davet eder.guzel bı bahçemiz var barbekulu.hemen misafire mangallar yanar eder.abartisiz yemeksiz gelen misafirim yoktur.neyse onuda geçtim.ama ben malesef hickimseye gitmiyorum.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni düşünüyorlar.e iyi güzel beni düşünüyorsunuz ben üç cocukla pişir yedir topla.hicmi benim hakkım yok değişik biyere gitmeye bı kafa dağıtmaya.cocuklarimda zararsızdır.gittigim yerde yanımda oturup oynarlar.hos gittiğimde zaten belirli yerlerde anane babane.onun dışında herkes bize gelir biz gitmeyiz.artik insanlar okadar alıştılar ki.mesela bir arkadaşlarımız var hemen mangal yapalım edelim.hani giderken denirya bizede buyrun gelin diye.esim hem der siz bize bakmayın biz cocukluyuz.yillardir hep böle.artik resti çektim ben kimsenin evine gitmiyorum çocuklarım var bundan sonra bende kabul etmiyorum.hep tek taraflı.hep bana gelinsin ben gitmeyim.bolede olmuyoki.bu sefer eşim bana sürat aşıyor.bende biyere gitmek istiyorum diyorum.esim diyorki sen karşılık bekliyorsun ozaman.karsilik değil ben karşıdan bana yemekler hazırlasın diye beklemiyorum bir kahveye gitsem o bile yetecek.ama anlatamıyorum.ben insanların çocuklarınida çekiyorum hizmetinizde yapıyorum.kaldiki virüs var bize gelen oldumu diyoruz biz kimseye gidip gelmiyoruz diye insanlar yinede kendi hoş vakit geçirmek derdine insanı bile riske atıyorlar eşime resti çektim.bundan sonra ben kimseye gitmiyorum vede misafir kabul etmiyorum.madem tek ben yoruluyorum bu işte.esimde böyle dediğim için tepki gösteriyor haksizmiyim sizce
Abartısız haklisıniz lakin esinizin dusunmesi gerek o yapamiyo yoruluyo 3 cocukla demesi gerekiyo kocaniz size acimıyo ki millet acisin iyi dayanmssnz vlla ben olsam kovardim 😅 ne bu be yedir icir ama bana gelince yarrabbi sukur

Evet tek sosyal hayatım mangala gelenleri görmek.guya ben gitmiyomusum bir yere
Zaten hayata karış sosyalleş ama zaten bu mangala gelen kişiler ile değil bu kişiler işe yaramaz elimese politik ol bir anda patlama yavaş yavaş aklına sok her gelmek isteyen olursa bahane uydur hastalan yat gelen olursa çoçukları öne sürüp iş yapma en önemlisi güzel bir yerde yemek rezervasyon yaptır emri vaki olsun

Son düzenleme:
Zaten hayata karış sosyalleş ama zaten bu mangala gelen kişiler ile değil bu kişiler işe yaramaz elimese politik ol bir anda patlama yavaş yavaş aklına sok her gelmek isteyen olursa bahane uydur hastalan yat gelen olursa çoçukları öne sürüp iş yapma en önemlisi güzel bir yerde yemek rezervasyon yaptır emri baki olsun
Emri baki mi :(

Zaten hayata karış sosyalleş ama zaten bu mangala gelen kişiler ile değil bu kişiler işe yaramaz elimese politik ol bir anda patlama yavaş yavaş aklına sok her gelmek isteyen olursa bahane uydur hastalan yat gelen olursa çoçukları öne sürüp iş yapma en önemlisi güzel bir yerde yemek rezervasyon yaptır emri baki olsun
Takıldığın şey o mu evet yanlış yazdım çünkü telefonun klavyesi benden bağımsız davranıyor çözemedim şu Apple’ı

İçimden neler saydiriyorumda.birde mesela onların eşleri ariyo emrivaki yapiyolar geliyoz diye.bakalim eşim dusunevekmi diyorum.diyorki bana e sen de madem ona gidelim buna gidelim diye ben söyleyecekmisim.esimde açıkçası bizi götürmeye niyeti yok.bende bundan sonra kesinlikle kabul etmeyecegim
Bakın burada eşiniz haklı, siz eşinizin arkadaşlarının eşlerini arayıp program yapın.Sanırım erkekler samimi kadınlar çok telefonda görüşmüyor.Diyelim ki size mi geldiler bir kaç gün sonra siz arayıp hemen program yapım işte şu gün size gelicez diye.Size gelenlere hemen siz de gidin,ohh ne güzel dünya üç çocuklu kadını hizmetçi yapmışlar

Slm arkadaşlar bugünlerde canımı sıkan bir durum var.benim biri büyük birde beş yaşında ikizlerim var.ikizlerim olmadan önce tek cicukluyken evim dolar tasardi kahvaltıya gelenler yemeğe gelenler yatıya gelenler bile.sonra ikizlerim oldu.sansima yine aynı.esim çok eli açıktır.tamam helal hoş olsun elimle yaptığımı kiskanmiyorumda.insanlarin davranışlarından bazen patlama noktasına geliyorum.esime sariyorum bazen.mesala biri size gelicez dediğinde eşim hemen yemekli davet eder.guzel bı bahçemiz var barbekulu.hemen misafire mangallar yanar eder.abartisiz yemeksiz gelen misafirim yoktur.neyse onuda geçtim.ama ben malesef hickimseye gitmiyorum.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni düşünüyorlar.e iyi güzel beni düşünüyorsunuz ben üç cocukla pişir yedir topla.hicmi benim hakkım yok değişik biyere gitmeye bı kafa dağıtmaya.cocuklarimda zararsızdır.gittigim yerde yanımda oturup oynarlar.hos gittiğimde zaten belirli yerlerde anane babane.onun dışında herkes bize gelir biz gitmeyiz.artik insanlar okadar alıştılar ki.mesela bir arkadaşlarımız var hemen mangal yapalım edelim.hani giderken denirya bizede buyrun gelin diye.esim hem der siz bize bakmayın biz cocukluyuz.yillardir hep böle.artik resti çektim ben kimsenin evine gitmiyorum çocuklarım var bundan sonra bende kabul etmiyorum.hep tek taraflı.hep bana gelinsin ben gitmeyim.bolede olmuyoki.bu sefer eşim bana sürat aşıyor.bende biyere gitmek istiyorum diyorum.esim diyorki sen karşılık bekliyorsun ozaman.karsilik değil ben karşıdan bana yemekler hazırlasın diye beklemiyorum bir kahveye gitsem o bile yetecek.ama anlatamıyorum.ben insanların çocuklarınida çekiyorum hizmetinizde yapıyorum.kaldiki virüs var bize gelen oldumu diyoruz biz kimseye gidip gelmiyoruz diye insanlar yinede kendi hoş vakit geçirmek derdine insanı bile riske atıyorlar eşime resti çektim.bundan sonra ben kimseye gitmiyorum vede misafir kabul etmiyorum.madem tek ben yoruluyorum bu işte.esimde böyle dediğim için tepki gösteriyor haksizmiyim sizce
Ay sen cocuklusun biz gelelim dediklerinde ee işte beni onu diyorum ben cocukluyum zor oluyor bana ben size geleyim demedigin sürece onların ayakları kesilmez. Sen bı kaç defa ara ben geliyorum hiç bişey yapma sakın bı çay koy de o bile zoruna gider öle insanların birdahada geliyoruz diyemezler. Benim eşimde böyleydi hep ben agirliyorum kimse beni cagirmiyor kusura bakma hazıra gelip gitmek nasılmış birazda ben göreyim dedim sadece bir kere ben geliyorum dedim önüme kuru çay koydular. Eşime dedim bak sen yıllardır agirla yedir içir helali hoş olsun ama insan bı kek çırpar bı çekirdek çıkarır. Bidaha da kimseye gelin demedim

Çocuklu insana bu kadar misafir gidildiğini de ilk kez duyuyorum .Hep tam tersi olur ,rahat ettirilmeye çalışılır oysa . Bu şekilde çok yorucu olur dışarda açıkhavada görüşmeyi teklif edin illa görüşücekseniz.

Bence çok abartmışsınız ya konu açmalar falan. Nerede ev haftasonu gelelim sizede bu durumu konuşalım bir derinlemesine. Siz zahmet etmeyin 3 çocukla, biz geliriz mangala ay pardon muhabbete. Ama abartıyorsun yani bahçe falan da var demişsin şimdi çocuğa uygundur ora ben de var bebe ,sen zahmet etme ama. Sırf senin iyiliğin için ben geliyorum. Sen yolda yorulma diye Tatlı sütlü olursa sevinirim burada. Neredeydi ya bu ev 🤣

Ben birinin evine misafirliğe gitsem, bir kerede ben onu ağırlayayım istiyorum. Ramazanda iftara çağıranı bir kac gün geçince davet ediyorum, yoksa borçlu gibi hissediyorum. Millet nasıl rahat ediyor 40 kere aynı yere gidip yiyip içmeye. Lokantamı sizin eviniz. Eşiniz istediği kadar tavır yapsın sakın geri adım atmayın. Insanlara hizmet edeceğim diye kendinizi yıpratmayın.

Ben birinin evine misafirliğe gitsem, bir kerede ben onu ağırlayayım istiyorum. Ramazanda iftara çağıranı bir kac gün geçince davet ediyorum, yoksa borçlu gibi hissediyorum. Millet nasıl rahat ediyor 40 kere aynı yere gidip yiyip içmeye. Lokantamı sizin eviniz. Eşiniz istediği kadar tavır yapsın sakın geri adım atmayın. Insanlara hizmet edeceğim diye kendinizi yıpratmayın.
İnanki arkadaşım şu yemekli gelmeler yuxunden kimseyle tanışmak istemiyorum.nefret ettim artık insanlardan

Çocuklu insana bu kadar misafir gidildiğini de ilk kez duyuyorum .Hep tam tersi olur ,rahat ettirilmeye çalışılır oysa . Bu şekilde çok yorucu olur dışarda açıkhavada görüşmeyi teklif edin illa görüşücekseniz.
Zaten bizim ev olmasa görüşme ilerlemez

Ay sen cocuklusun biz gelelim dediklerinde ee işte beni onu diyorum ben cocukluyum zor oluyor bana ben size geleyim demedigin sürece onların ayakları kesilmez. Sen bı kaç defa ara ben geliyorum hiç bişey yapma sakın bı çay koy de o bile zoruna gider öle insanların birdahada geliyoruz diyemezler. Benim eşimde böyleydi hep ben agirliyorum kimse beni cagirmiyor kusura bakma hazıra gelip gitmek nasılmış birazda ben göreyim dedim sadece bir kere ben geliyorum dedim önüme kuru çay koydular. Eşime dedim bak sen yıllardır agirla yedir içir helali hoş olsun ama insan bı kek çırpar bı çekirdek çıkarır. Bidaha da kimseye gelin demedim
Bizbu manzarayla okadar çok karşılaştık eşime siyledigimde ben art niyetli oluyorum.yedirdigimde icirdigimde gözüm yokta.bu davranışlar soğuttu artık beni insanlardan

Aşırı haklısınız kimseyi kabul etmeyin evinize kesinlikle eşiniz surat asıyor diye geri adım atmayın

Benimde 3 çocuğum var. Arkadaşlarıma ben şimdi gelemem çocuklar ile siz çıkın gelin dediğim de senin çocuğun küçük sakin bisey yapma çay koy geliyoruz derler. Biri kurabiye yapar, diğeri kek ,poğaça evime de gelince hemen mutfağa geçer hazırla, ikram et derle topla işini yaparlar. Sizinkiler yemeye geliyor bariz dostluğunuza değil

İnanki arkadaşım şu yemekli gelmeler yuxunden kimseyle tanışmak istemiyorum.nefret ettim artık insanlardan
Çok haklısınız. Bence biri gelince hemen bir sonraki hafta telefon açın size geliyoruz diye. Eşinizde niye sen karşılık bekliyorsun diye sitem ediyorki. Evet karşılık bekliyorum. Ben bir insanı güzelce ağırlayıp hürmet ettiysem aynısını ondanda beklerim tabi hakkım degilmi. Hizmetçimiyim ben. Hiç üşenmeyin her gelenin evine mutlaka gidin.
Sen çocuklusun diyenede benim için çocuklarla misafir agirlamaktansa misafirliğe gitmek daha kolay oluyor, hem cocuklarda seviyor gezmeyi dersiniz.

Yanlis anlamayin ama eşiniz size yeterince deger vermiyor mu acaba diye düşündüm ben. Bu kadar yorulduğunuzu yiprandiginizi görmüyor mu? Zaten koca evi cevirmek uzerine üç tane cocuga yetismek hiic kolay degil. Nasıl yetisiyorsunuz onca seye. Eşinizin bunca sorumluluk uzerine size cok bunaldin hadi sizi cikartayim ortam degissin kafa dagit demesi gerekir. Cocukluyuz biz deyip eşi çocuğu herseyden soyutlamak cezalandırmak gibi.

Vallahi üç cocuklu arkadas bırak gorumceme giderken bile yemeği yer uzerine ikramimi da götürürüm külfet olmayalim maksat muhabbet diye. Bu rahatlik seviyesi okuduğum kadarıyla bile beni cok gerdi.

Sakın geri adım atmayın. Lakin yarin arayıp size geliyoruz diyen eşe dosta eşiniz nasıl musait değiliz demeyi öğrenir bilemiyorum.

Haklısınız.Bıde sız gıdın bakalım onlar nasıl agırlıcaklar sızı

Back
X