Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam da dün heidi izlediğimi itiraf etmiştim vay beBide.diyor ki çocuk gibi video izliyor oysa hepimiz izliyoruz telde video
Acaba çocuk videosumu hanı çocuk oyunları çizgi film gibi gibi anlamadık çocukluk neresinde
Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum kiCinsel hayatınız mı problemli? Ne anlatmaya çalıştığınızı forumca anlamıyoruz sanırım.
Eşim dışarda ağır başlı diyorsunuz hemen ardından toplum içinde saçma sapan konuşuyor diyorsunuz. Çocuksu diyorsunuz, arzulamıyor diyorsunuz, gaffur pijaması diyorsunuz, dişil enerji diyorsunuz... Tam olarak derdiniz ne allah aşkına?
Pijamayi unuttun o kiliit noktaKonuyu özetliyorum çocuksu koca, dişil enerji, video izlemek.
Arası pek iyi değil.Mesafeli bir ilişkileri varAnnesine de düşkün mü?
Doğru valla pijama önemliPijamayi unuttun o kiliit nokta![]()
konu başlığını ilgisiz olarak değiştireceğim.Siz diyene kadar ben ilgisiz olduğunu farketmemistim çok da aslında.Gercekten ilgisizlikBu Gaffur pijamalarını nerde buluyorsunuz yahu? Ben hiç görmüyorum görsem alırım bir tane paketi açınca yüzünde oluşan ifadeyi görmek için
Öyle Gaffurda izleyince komik geliyor çünkü hahah
Bu arada adam ilgisiz ne alaka çocuksu olmakla.
Çizgili pijama.Duz olsa neyseDoğru valla pijama önemli
15 yıl önce alsaydiniz sizin de olurdu.Hem eskimiyor da yıllarca.Bu Gaffur pijamalarını nerde buluyorsunuz yahu? Ben hiç görmüyorum görsem alırım bir tane paketi açınca yüzünde oluşan ifadeyi görmek için
Öyle Gaffurda izleyince komik geliyor çünkü hahah
Bu arada adam ilgisiz ne alaka çocuksu olmakla.
Siz neden eşinizi evdeki hareketlerini olgunlaştırma gibi bir misyon edindiniz kendinize. Böyle davranırsanız anne gibi hissedersiniz tabi. Hem belki adam sadece eğleniyordur siz fazla kasıyorsunuzdur olamaz mı?Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum ki![]()
Seker kız candy müziğine bayilirim çok severimTam da dün heidi izlediğimi itiraf etmiştim vay be
15 yıl önce anlayamamışım değerini15 yıl önce alsaydiniz sizin de olurdu.Hem eskimiyor da yıllarca.![]()
Bence sizle o açığı kapatmak istiyor olabilir. Biri onu düşünsün, ilgilensin, üstüne titresin istiyor galiba. Ama daha maskülen tipte erkeklerden hoşlanan biri için hoş olmuyordur tabi.Arası pek iyi değil.Mesafeli bir ilişkileri var
Ne bileyim inşallah çocukları leyleklerin getirmediğini biliyordurSeker kız candy müziğine bayilirim çok severim
Bebek yeleği ördüm işleme yaptım candy nin müziğini dinledim hiç pişman değilim evet çocuk.kalmakta güzel ama nereye kadar çocuk bir çözebilsek konu sahibini![]()
Evde ne yapıyor mesela?Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum ki![]()
gaffur pijaması ne olaki?böyle ayıcıklı falan bir şey mi?Gaffur pijaması: Ben ne alaka?
Dişil enerji: Ben ne alaka?
Müthiş bir konu.![]()
Yok ya eskiden pikniklerde vs. dayıların giydiği çizgili pijama yok mu? Lacivert beyaz dikine çizgili hani?gaffur pijaması ne olaki?böyle ayıcıklı falan bir şey mi?
Çıbıklı çizgili piknik pijaması. Eskiden babalar bunu beyaz atlet ile kombin yapardı.gaffur pijaması ne olaki?böyle ayıcıklı falan bir şey mi?