Kombinin bile bildiniz eşimin valla tebrik ediyorumÇıbıklı çizgili piknik pijaması. Eskiden babalar bunu beyaz atlet ile kombin yapardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kombinin bile bildiniz eşimin valla tebrik ediyorumÇıbıklı çizgili piknik pijaması. Eskiden babalar bunu beyaz atlet ile kombin yapardı.
Ne bileyim inşallah çocukları leyleklerin getirmediğini biliyordur
haa anladım çizgili pijama üstüne beyaz atlet kombiniÇıbıklı çizgili piknik pijaması. Eskiden babalar bunu beyaz atlet ile kombin yapardı.
Söyleyemiyorum dillerden dillere duser burda dalga konusu olur.Ama gerçekten çocuksu saçma hareketler diyebilirim.Evde ne yapıyor mesela?
Duvarları mı karalıyor, çayı halıya mı döküyor, arkadaşının saçını mı çekiyor, yemeğini bitirmeden mi kalkıyor?
Çocukça şeyler böyle olur genelde.
Şımarık deseniz anlarım ama şımarıklık bir doza kadar sempatik olabilir eşler arasında.
Hâlâ çocuksu tarafını çözemedik. Hayırlısı.
Yahu adamı tanımam etmem, ihale bana kalmasın sonraKombinin bile bildiniz eşimin valla tebrik ediyorum
Hacer kardeşi değil miydi ya![]()
Gaffur az değildi baya sekse düşkünlüğü vardı![]()
eşim külotlu çorap giymeyi seviyor diye konu bile var burada.sizinkini yadırgamayız valla anlatınSöyleyemiyorum dillerden dillere duser burda dalga konusu olur.Ama gerçekten çocuksu saçma hareketler diyebilirim.
Hmm yani libido killer pijama değil acaba ne![]()
Aslında aynen söylediğiniz gibi..Bence sizle o açığı kapatmak istiyor olabilir. Biri onu düşünsün, ilgilensin, üstüne titresin istiyor galiba. Ama daha maskülen tipte erkeklerden hoşlanan biri için hoş olmuyordur tabi.
kemalim yapmaz değil miydi o?Hacer kardeşi değil miydi yasacitle görüştüğü için öyle demiştir. Gaffurum yapmaz.
Siz de istediğini veriyorsunuz bence. Zaten biz kadınlar anne rolüne bürünmeye merkalıyızAslında aynen söylediğiniz gibi..
Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misinizeşim külotlu çorap giymeyi seviyor diye konu bile var burada.sizinkini yadırgamayız valla anlatın
Kırgın çiçeklerdeki aynenkemalim yapmaz değil miydi o?![]()
Siz de istediğini veriyorsunuz bence. Zaten biz kadınlar anne rolüne bürünmeye merkalıyız
Yok ya tek kadını seviyordu işte. Bıçaklara falan düşkünlüğü vardı değişiğin.![]()
Aslı ya az seksi danslar etmedi ama kenan doğulu cakkidi şarkısıyla dansı geldi aklımaHacer kardeşi değil miydi yasacitle görüştüğü için öyle demiştir. Gaffurum yapmaz.
GuldurdunuzYok ya tek kadını seviyordu işte. Bıçaklara falan düşkünlüğü vardı değişiğin.
Gidelim Gaffur![]()
Benimki tuvalette başımda bekliyor bazen. Uyurken bana ruj sürüyor mesela. Ohoo ben de cidden adamda sorun var sandım.Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz![]()
fazla şakacı bir adam.içindeki yaramaz çocuk ölmemiş.her gün yapıyorsa tamammül etmesi zor haklısınız.ama arada bir yapıyorsa idare ediverin başka kötü huyları yoksa.Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz![]()
uyurken ruj mu sürüyor?bismillahirrahmanirrrahim.korkar yapıştırırım bir tane uyku sersemiBenimki tuvalette başımda bekliyor bazen. Uyurken bana ruj sürüyor mesela. Ohoo ben de cidden adamda sorun var sandım.
Ha, sorun var tabii ilgisiz çünkü.
Bi de o pijama kombini tam facia.