Olabilir ben gergin bir kişilik olabilirimKomik aslında ama... Siz biraz fazla gergin bir kişilik olabilir misiniz acaba? Kızmak istiyorsanız kızın etkilenmem ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir ben gergin bir kişilik olabilirimKomik aslında ama... Siz biraz fazla gergin bir kişilik olabilir misiniz acaba? Kızmak istiyorsanız kızın etkilenmem ben![]()
hah aranan kişi de geldii.kadın evlenmiş iyi yapmış ferhans.çocuksulukları törpülenir zamanla.ama bir koca kolay bulunmuyor en iyi sen bilirsin.Sorunlu insanları düzeltemezsiniz.birini adam gibi tanımadam etmeden evlenmeyeceksiniz.ben evlenmedim.çok da güzel birliktelikler yaşıyorum.evlenmeyeni dövmüyorlar.bizim ülkenin insanlarına hep söylüyorum.evlenmek şarttır diye bir kanun maddesi yok bizim ülkemizde.yeterince iyi ve kaliteli biri yoksa karşınızda evlenmeyeceksiniz.bu kadar basit.kimse kimseyi değiştiremez.oldu canım bu yaştan sonra koca eğitimi verin bir dearada güzel bir cinsel hayat yok, derin bir ilişki yok, eee o yok bu yok, hiçbir şey yok.eee evlenme motivasyonunuz ne o zaman ? Dişil enerjim kalmadı falan filan yazacak kadar bilinçli bir kadınsınız ama şu çocukla evlenecek kadar da bilinçsizsiniz ilginç doğrusu.
Ahhh be Ferhan'im,bazen içine başka biri kaçtığını düşünüyorumSorunlu insanları düzeltemezsiniz.birini adam gibi tanımadam etmeden evlenmeyeceksiniz.ben evlenmedim.çok da güzel birliktelikler yaşıyorum.evlenmeyeni dövmüyorlar.bizim ülkenin insanlarına hep söylüyorum.evlenmek şarttır diye bir kanun maddesi yok bizim ülkemizde.yeterince iyi ve kaliteli biri yoksa karşınızda evlenmeyeceksiniz.bu kadar basit.kimse kimseyi değiştiremez.oldu canım bu yaştan sonra koca eğitimi verin bir dearada güzel bir cinsel hayat yok, derin bir ilişki yok, eee o yok bu yok, hiçbir şey yok.eee evlenme motivasyonunuz ne o zaman ? Dişil enerjim kalmadı falan filan yazacak kadar bilinçli bir kadınsınız ama şu çocukla evlenecek kadar da bilinçsizsiniz ilginç doğrusu.
Koca kolay bulunmuyor ama böylelerini bulmamak daha iyi valla. adam gibi cinsellik yaşayamadığın adamla evlensen ne olacak?ben vazgeçtim artık.hah aranan kişi de geldii.kadın evlenmiş iyi yapmış ferhans.çocuksulukları törpülenir zamanla.ama bir koca kolay bulunmuyor en iyi sen bilirsin.
44 yaşındayım.oyuncakçıları dolanıp barbie bebek alır koleksiyon yaparım.evde ayıcıklı çizgi film karakterli tişörtler pijamalar giyerim.parka inince 3 4 yaşındaki çocuklarla sek sek oynarım bazen.bunlar insanları tuhaf yapmaz ki.herkes ciddi moda mod insan olacak değil.hayatımızdaki sorumluluklarımızı yerine getirdikten sonra bunlar hayatın eğlenceli yanları.komik değil ama size yine de kızmıyorum.![]()
yorum yokk.iyi forumlar.iyi gecelerrrrKoca kolay bulunmuyor ama böylelerini bulmamak daha iyi valla. adam gibi cinsellik yaşayamadığın adamla evlensen ne olacak?ben vazgeçtim artık.
Evlenmiyorum değil evlenemiyorum olacaktı sanırım hata olduSorunlu insanları düzeltemezsiniz.birini adam gibi tanımadam etmeden evlenmeyeceksiniz.ben evlenmedim.çok da güzel birliktelikler yaşıyorum.evlenmeyeni dövmüyorlar.bizim ülkenin insanlarına hep söylüyorum.evlenmek şarttır diye bir kanun maddesi yok bizim ülkemizde.yeterince iyi ve kaliteli biri yoksa karşınızda evlenmeyeceksiniz.bu kadar basit.kimse kimseyi değiştiremez.oldu canım bu yaştan sonra koca eğitimi verin bir dearada güzel bir cinsel hayat yok, derin bir ilişki yok, eee o yok bu yok, hiçbir şey yok.eee evlenme motivasyonunuz ne o zaman ? Dişil enerjim kalmadı falan filan yazacak kadar bilinçli bir kadınsınız ama şu çocukla evlenecek kadar da bilinçsizsiniz ilginç doğrusu.
ben polemiğe girmeme kararı aldım kendisiyle.zira ne yazsak bir çözüme ulaşmıyor konular. o yüzden yorum yokk diyeceğim artık.Evlenmiyorum değil evlenemiyorum olacaktı sanırım hata oldu![]()
Ay benim 13 yaşındaki oğlum yapmıyor bunlarıBenimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz![]()
Herkes normal gördü ilginç olan durumAy benim 13 yaşındaki oğlum yapmıyor bunları![]()
Niye yapmıyor diye düşünmeniz gerekmez mi bu durumda? 30 yaşında adam yapmasa anormal karşılamayız da 13 yaşında çocuk niye çocuk gibi davranmıyor, şımarmıyor, saçmalamıyor diye düşünmüyor musunuz?Ay benim 13 yaşındaki oğlum yapmıyor bunları![]()
Tuvet kapısının altından bakması çok ilginçHerkes normal gördü ilginç olan durum![]()
Oğlum gayet şımarıyor ve tam yaşıtlarına göre davranıyor ama wc kapısının altından bakmak gibi anormal bi şey de yapmıyorNiye yapmıyor diye düşünmeniz gerekmez mi bu durumda? 30 yaşında adam yapmasa anormal karşılamayız da 13 yaşında çocuk niye çocuk gibi davranmıyor, şımarmıyor, saçmalamıyor diye düşünmüyor musunuz?
Adam o tarz bir enerji yok kiHerkese iyi akşamlar.İçimi dökmek için yazmak istedim belki de sizlerden alacağım birkaç cümle bana yol gosterecek.Esimle yasitiz, üç yıldır evliyiz.Cocugumuz yok.Ama evde büyümeyen bir çocuk mevcut.bu kişi benim esim.Ben eşime göre ağır bir insanım.Esim çok sosyal bir kişilik.Disarida oturaklı ve sevilen bir kişi.Gel gelelim evde adeta bir çocuk,saçma sapan hareketler yapıyor.Sacma sapan konuşmalar.Eline telefon alıyor uyuyana kadar çocukların çizgi film izlediği gibi video izliyor.Oyle uyuyor.İlk evlendigimiz yıllar daha fazla cocuksuydu.Soyle yapma, böyle yapma,ağır ol diye diye biraz olgunlaştı.Buyudugu kültüre göre ayıp kavramı bile pek yoktu.Buyuklerin yanında yapılmayacak espriler falan yapıyordu.Ya da dışarıda söylenmemesi gereken bir şeyi başkasının yanında bir anda soyleyiveriyordu.Simdi yine bir nebze.
Konumuza girecek olursam eşim büyümeyen bir çocuk sanki.Cok da dağıtmak ve uzatmak istemiyorum ama esi tarafından arzulanan bir kadın olmayı hayal ediyorum ancak ne dişil enerjim kaldı ne bir şeyim.Esim geliyor dışarıda kemerine giydiği ayakkabıya kadar dikkat eden adam eve geliyor.Gaffur pijamasini giyiyor yatıyor video izliyor.Bu dişil enerjiyi nasıl yakalıyoruz Allah aşkına,çalıştığımız için hafta sonunu iple çekiyorum.Hafta sonu da canım eşimle gecirdigimiz vakit eşim,ben ve telefonlarımız oluyor.Esimin saçma sapan çocuksu hareketlerinden dişil enerji diye bir şey kalmadı.Bi de uyuma huyu var onu da eklemek istiyorum.Erkenden uyumaya bayılıyor.Kis da geldi ayı misali erkenden kış uykusuna yatmaya başlayacak.Bir fırsatını bulup video izlerken uyuyakaliyor.Anlatirken hem sinirlendim yine hem üzüldüm.Konu çok dağınık olduysa kusura bakmayin.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır