• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu görünüm

Ya bence bu is biraz bizden bagimsiz :110: ben standart olculere sahip anam babam bir turk kadiniyim ama o yaslarda beni de kucuk görürlerdi. Ayni durumu ben de yasamistim, universite 2. Sinifta lise ne zaman bitiyor? Diye sorularla karşılaşıyordum. Ya da erkek arkadaşımla disarda yururken bir teyze durdurup erkek arkadasima kizmisti sanki kucuk kizlari tuzagina dusuren sapik muamelesi yapmıştı ki erkek arkadaşımla aynı yastaydik. Bu dedigim de 20 yasindayken olmustu. :silah: simdi 26 yaşındayım insanlar hala ayni. Poliklinige gelen hastalar ay ne kadar gencsiniz diye diye gidiyorlar :olamaz: halbuki yasimi gosteriyorum ama bizden yasca buyuk insanlarda yas algisi bozuluyor. Onlara gore 25 yas da cok küçük 20 yas da. Fark edemiyorlar aradaki farkini. Simdi mesela ben de yapmaya basladim. Liseye giden cocuklar gozume bir kucuk görünüyorlar ki her seferinde şaşırıyorum. Bana gore de artik 19 yasinda bir gencle 16 yasinda bir gencin cok farki yok. Ikisi de cok kucuk ve aradaki 3 yas farki anlayamam. Bu yuzden kırışıklıklar olusana kadar bu is boyle oluyor. Tarzini değiştirebilirsin ama bence sac boyama ve makyaj yapma gibi islere girme. Daha dogrusu ten ürünü kullanma. Sonra da herkes yasimdan buyuk goruyor dersin 10 seneye.

Ne güzel işte canım :) ben 25 yaşındayken 18 yaşında mısın katılamazsın bu yarışmaya diyen oldu mağazada. :D kimliği gösterdim sus pus.. hamileyken bana hangi lisedesin diye soran doktorum vardı :D şuan 2 çocuğum var yaşım 29 ama hala onları benim değil yeğenim zannediyorlar :D bence tadını çıkar harika bir durum :) ki saçımı siyah boyarım normalde kumraldır.. saçla alakası falan yok yani :)) güzel bir durum 20li yaşları geçince anlarsın :)

25 yaşındayım boyum 175 buna rağmen hangi liseye gidiyorsun diye soran oluyor...
Bunun boyla bir ilgisi yok inanki. Genç gösteriyoruz ve bence kesinlikle avantaj

19 yaşında birine göre tavırlar normal geldi . benim kardeşlerim üniversite mezunu sinemaya giderken kimlik istiyorlar :D
hatta kpss hazırlanacaktı dershaneye gittik. bana anlatıyor adam dedim ki ben girmeyeceğim kardeşim girecek nasıl ya lise kaç dedi :D o da öğretmenim ben deyince afalladı.
bu arada ben +10 görünüyorum. küçük görünmeyi tercih ederim. ilerde sen de bundan keyif alacaksın bence.

Senin yazdığının aynısı benim başımda 25 yaşındayım ama en fazla koyu saçlıyken 18-19 derlerdi şimdi açık renge döndüm biraz 20-21 demeye başladılar ben çok memnunum halimden valla :)

Benim arakdaşımda öyle boyu kısa oldugu için ünv de topuklu giyerdi ama abartı değil spor dolgu topuklarda var.Uzun elbiseler de sizi daha uzun gösterebilir.Saçınıza kızıl balyaj atabilirsiniz esmerlere yakışıyor öğrenciyseniz saç sürekli sorun oluyor keratin yaptırıp sürekli fönlü gibi durabilir saçınız.kahkul deneyebilrsiniz
. Debby-Ryan-Saç-Modelleri-10.webp

Genc 1 kadin gibi gorunmek icin kriterin kalem etek ve topuklu ayakkabiysa zaten hatalisin.
Tavir ve hareketler olgunlasir once sonra zaten giydigin bambaska durur uzerinde.
Saclarini buyuk 1 cesaretle bambaska sekilde kestir mesela.
Makyajinida degistir.

Bu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Babam surekli kiz cocugu gibi durmuyosun diyor hic suslu degilmisim
Bu durum artik canimi sikmaya basladi
Oysa guzel uyumlu bana yakisani giymeye calisirm
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum :KK43:
Acaba bu yuzden mi kimse begenmiyor beni diye dusunmeye basladim..

Sariya boyat diyenler icin not:esmerim
Merhaba cnm aynı durum bendede var ama düzelmicek birşey değilki ten rengine uygun makyaj yap ve saçlarına kahverengi balyaj attırabilirsin gerçekten işe yarar kıyafet konusuna gelince bu yıl fırfırlı şeyler modaydı onlardan tercih edebilirsin ve genelde giydiğin kıyafetin üzerine büyük taşlı kolyeler seni süslü gösterir :) alt kısmın için diz altı ama güzel bi model etek düşünebilirsin altınada dolgu topuklu ayakkabı tercih edebilirsin :) vee geçen lcw de kot bi elbise gördüm dizlere kdr sıfırkol çok gzl bi elbiseydi böylr bi elbise giyip balyajlı saçları dalgalı yapıp makyaj yapsan altınada seni uzun göstrricek dolgu topuklu ayakkabı giysen başınada gözlük taksan çok havalı ve çok hoş olursun :)))) son bir şey bence bu hayattaki en önemli şey sağlıktır eğer sağlığın yerindeyse vücut ölçülerini hiç dert etme güne sağlıklı başladığın için hep şükret mutlu ol bu en büyük nimet :) ztn bu şekilde olmak ileride en büyük avantaj olucak hep genç göstericeksin :)

Bana da bakkal sigara satmamisti 21 yasindayim diyorum adam inanmiyo en fazla 15 16 diyo eeeh dedim kimligimi mi gostereyim vereceksen ver vermeyeceksen verecek olan var :KK76:
Biraz makyaj is gorebilir gibi ya ya da ne biliyim saci boyatmak ben bi sey yapmadim gerci halimden memnunum ama sen bilirsin

minyonlukla alakası yok ki bu durumun.
yüzün küçük gösteriyor demek ki.
ben 28 yaşındayım. 1.68 boyum var.
12 cm topuklularla gezip full makyajlı olsam da yaşım hep küçük zannediliyor.
bu durumdan çok memnunum. ilerde senin de hoşuna gidecek. ki sen zaten küçüksün.
ben bu yaşımda öğrenci sanılıyorum düşün.
mutluyum bu durumdan.

19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum :KK43:

Minyon olmak çok güzel bence ya ileride hep genç görünürsün ben minyon olmama rağmen 20 falan diyorlar ki 25 yaşındayım çok güzel birşey bu üzülme

O da bi şey mi üniversite 4.sınıfta kampüste bi bankaya girmiştim girişteki görevliye bi şey sorduydum, üni 1.sınıf mısın demişti :D Çok takılma. Daha yaşın 19 istediğin gibi giyin, o bahsettiğin şekilllerde giyineceğin zamanlar da gelecek. Erkenden büyük gözükmeye de çalışma bence. Zaten 20 li yaşların ortalarına doğru yüzünden anlaşılacak yaşın ama minyon olmak bence her daim avantaj :) Ablam ile aramda 9 yaş fark var,2-3 sene önceye kadar beni abla sanıyorlardı. Yuh diyordum hiç mi yüzümüze bakmıyorsunuz, ablam da minyon,hep olduğundan küçük gözükür. Bence iyi durum bu.

Minyonluk Harika şey, ilerleyen yıllarda kıymetini anlarsınız. Balyaj ve makyaj tam sana göre

Yılların üniversite öğrencisiyim, her bölümde +100 kişinin olduğu bir okulda okuyorum ve daha kalem etek giymiş bir kişi bile görmedim desem :KK70: illa etek istersen mini streç olanlardan giyebilirsin altına düz veya istersen kalın topuklu bot ve siyah opak çorapla çok hoş duruyor kışın.

not:13 yaşındayken 20 göstermiş birisi olarak değerini bil diyorum çocukluğumu yaşayamadım ben :D

ne güzel işte hiç yaşlanmazsın ama yaş alırsın sadece

Ya bence bu is biraz bizden bagimsiz :110: ben standart olculere sahip anam babam bir turk kadiniyim ama o yaslarda beni de kucuk görürlerdi. Ayni durumu ben de yasamistim, universite 2. Sinifta lise ne zaman bitiyor? Diye sorularla karşılaşıyordum. Ya da erkek arkadaşımla disarda yururken bir teyze durdurup erkek arkadasima kizmisti sanki kucuk kizlari tuzagina dusuren sapik muamelesi yapmıştı ki erkek arkadaşımla aynı yastaydik. Bu dedigim de 20 yasindayken olmustu. :silah: simdi 26 yaşındayım insanlar hala ayni. Poliklinige gelen hastalar ay ne kadar gencsiniz diye diye gidiyorlar :olamaz: halbuki yasimi gosteriyorum ama bizden yasca buyuk insanlarda yas algisi bozuluyor. Onlara gore 25 yas da cok küçük 20 yas da. Fark edemiyorlar aradaki farkini. Simdi mesela ben de yapmaya basladim. Liseye giden cocuklar gozume bir kucuk görünüyorlar ki her seferinde şaşırıyorum. Bana gore de artik 19 yasinda bir gencle 16 yasinda bir gencin cok farki yok. Ikisi de cok kucuk ve aradaki 3 yas farki anlayamam. Bu yuzden kırışıklıklar olusana kadar bu is boyle oluyor. Tarzini değiştirebilirsin ama bence sac boyama ve makyaj yapma gibi islere girme. Daha dogrusu ten ürünü kullanma. Sonra da herkes yasimdan buyuk goruyor dersin 10 seneye.
Geçen de polikliniğe gelen kadın yaşımı sordu 27 deyince sok oldu 23-24 gösteriyorsun filan dedi kardeşim 4 yaş küçük hanginiz büyük derler hep ben memnunum.kucuk gostermekten

bana da ay çookk zayıfsın böyle kadın mı olur ya derler genelde .ağızlarının ortasına bi tane yapıştırcan:KK4:

Seni çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım hiç unutmuyorum 23 yaşındayken kız kardeşinle korku filmine gidelim diye sinemaya gitmiştik filmde 16 yaş sınırlaması vardı beni almadılar kimliğini gösterince almışlardı :)
Nası sinir olmuştm şimdi evlendim30 yaşındayım bi bebeğim var 2 buçuk yasında geçenlerde bi teyze ayy gızıımm kardeşin mi dedi ;)
Bende yok teyze benim çocuğum dedim
Bu seferde vayyy yavruumm ne kadar erken evlenmissin demez mi :) daha hala küçük gösteriyorum canım hiç Değişmedim bence bu bi avantaj doğum yaptım şuan 50 kiloyum güzel bence minyon olmak
Ama o zamanlar bnde senin gbi sinir oluyorum çocuk gbi duruyorum diye..

Back
X