- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
Ya bence bu is biraz bizden bagimsiz
ben standart olculere sahip anam babam bir turk kadiniyim ama o yaslarda beni de kucuk görürlerdi. Ayni durumu ben de yasamistim, universite 2. Sinifta lise ne zaman bitiyor? Diye sorularla karşılaşıyordum. Ya da erkek arkadaşımla disarda yururken bir teyze durdurup erkek arkadasima kizmisti sanki kucuk kizlari tuzagina dusuren sapik muamelesi yapmıştı ki erkek arkadaşımla aynı yastaydik. Bu dedigim de 20 yasindayken olmustu.
simdi 26 yaşındayım insanlar hala ayni. Poliklinige gelen hastalar ay ne kadar gencsiniz diye diye gidiyorlar
halbuki yasimi gosteriyorum ama bizden yasca buyuk insanlarda yas algisi bozuluyor. Onlara gore 25 yas da cok küçük 20 yas da. Fark edemiyorlar aradaki farkini. Simdi mesela ben de yapmaya basladim. Liseye giden cocuklar gozume bir kucuk görünüyorlar ki her seferinde şaşırıyorum. Bana gore de artik 19 yasinda bir gencle 16 yasinda bir gencin cok farki yok. Ikisi de cok kucuk ve aradaki 3 yas farki anlayamam. Bu yuzden kırışıklıklar olusana kadar bu is boyle oluyor. Tarzini değiştirebilirsin ama bence sac boyama ve makyaj yapma gibi islere girme. Daha dogrusu ten ürünü kullanma. Sonra da herkes yasimdan buyuk goruyor dersin 10 seneye.