• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksu görünümümden uzaklaşmak için ne yapmalıyım

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
daha öncede yaşımdan küçük gösterdiğime dair bir konu açmıştım ne yapsam çocuk gibi görünüyorum. orada yaşımdan küçük görünmemim ileride bana avantaj olacağını söylemişlerdi bende yazılanlardan sonra kendimi olduğum gibi kabul etme yolunu seçtim taki kuzenim beni biriyle tanıştırana kadar. daha öncede yazmıştım bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı o ilk erkek arkadaşım olacaktı.. tanıştığım çocuktan çok hoşlandım kafalarımızda uydu, onunda benden hoşlandığını sanmıştım fakat kuzenime beni çok çocuksu bulduğunu söylemiş bunu duyunca çok üzüldüm bir daha da görüşmek istemiyorum zaten onunda görüşmek istediğini sanmıyorum :(

boyum 160 40 kiloyum, saçlarım omuzlarımda ve rengi koyu kumral, yüzümde bebeksi zaten yüzümden dolayı çocuk gibi görünüyorum ya
şimdi bana olgun göstermem için yardımda bulunabilir misiniz? mesela nasıl giyinmeliyim, saçlarımı nasıl yapmalıyım... vs

Sarı saç olgun gösteriyor diye biliyorum.. Topuklu giyiyormusun günlük hayatında?
Saçlarını sarı yapabilirsin canım , kıyafetlerini değiştirebilirsin , eskisine oranla daha koyu makyaj yapabilirsin.
Benim aklıma gelenler bunlar :21:

Ne istiyomuş o beyefendi. Seksilik abidesi bi kadın mı?

Bende küçük gösteririm. Hatta baya küçük. Öyle ki şuan 23 yaşındayım beni liseye gidiyorum sananlar bile oluyo. Ve ben kısa bile değilim 170 boyum var gayet hoş bir fiziğim var. Ama işte ne yaparsam yapayım. Ne kadar makyaj falanda yapsam değişikte giyinsem küçük görünüyorum.
Başlarda bende çok sinir olurdum. Ama şimdi yaşıtlarımı 30 yaşında gibi gösteriyo görünce hoşuma gitmeye başladı :) Kayınvalidem ve akrabaları bişey söylemeye kıyamıyoruz çok narinsin diyolar. Nişanlımın en çok hoşuna giden şey de küçük göstermem. Annesine falan benim hatun hiç yaşlanmıcak der:)
Bence çok şanslı bir kesimdesin değerini bil..

Bir de hareketlerine dikkat etmelisin biraz. Seni tipinden daha çocuksu gösterebilir. Belki de o çocuk bunu kastetmiştir?
Yaşın kaç bu arada?

Sarı saç olgun gösteriyor diye biliyorum.. Topuklu giyiyormusun günlük hayatında?
Saçlarını sarı yapabilirsin canım , kıyafetlerini değiştirebilirsin , eskisine oranla daha koyu makyaj yapabilirsin.
Benim aklıma gelenler bunlar :21:

topuklu giyemiyorum malesef rahatıma düşkün olduğumdan spor giyinmeyi tercih ediyorum. üstelik birde zayıfım topuklu giyince leylek gibi oluyorum yakışmıyor.

saçlarımı sarı yaptırabilirim yada balyaj attırabilirim

Ne istiyomuş o beyefendi. Seksilik abidesi bi kadın mı?

Bende küçük gösteririm. Hatta baya küçük. Öyle ki şuan 23 yaşındayım beni liseye gidiyorum sananlar bile oluyo. Ve ben kısa bile değilim 170 boyum var gayet hoş bir fiziğim var. Ama işte ne yaparsam yapayım. Ne kadar makyaj falanda yapsam değişikte giyinsem küçük görünüyorum.
Başlarda bende çok sinir olurdum. Ama şimdi yaşıtlarımı 30 yaşında gibi gösteriyo görünce hoşuma gitmeye başladı :) Kayınvalidem ve akrabaları bişey söylemeye kıyamıyoruz çok narinsin diyolar. Nişanlımın en çok hoşuna giden şey de küçük göstermem. Annesine falan benim hatun hiç yaşlanmıcak der:)
Bence çok şanslı bir kesimdesin değerini bil..

Bir de hareketlerine dikkat etmelisin biraz. Seni tipinden daha çocuksu gösterebilir. Belki de o çocuk bunu kastetmiştir?
Yaşın kaç bu arada?

yaşım 25 :(

ileride avantaj olacağını biliyorum ancak şuan benim için dezavantaj.. yaşımı söyleyince yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar

resim ekleseydin daha net yorumlar ve öneriler verebilirdik...

yaşım 25 :(

ileride avantaj olacağını biliyorum ancak şuan benim için dezavantaj.. yaşımı söyleyince yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar
Kıskandıklarından bakıyolar bence:)
Benim anne tarafımda genetiktir. Tüm kuzenlerim baya baya küçük gösteririz. Ama bunun için yapabileceğin çok bişey yok. Acak rahatını bi kenara bırakıp. Giyimini kuşamını değiştirip birazda haraketlerine dikkat edersen daha iyi olur bence.
Spor giyinmek insanı çok küçük gösterebiliyo hele bi de bebek yüzlüysen.
Topuklu ayakkabı giyince de leylek gibi olmazsın. Ben 170 boyundayım ve 46 kiloyum ben bu boyla kiloyla topuklu giyiyosam ve leylek gibi olmuyosam sende giyersin :)
Önce hafif topuklu şeyler giy. Mesela çizmeler çok yüksek olmayanlarından başla ayağın alışssın. Kot giyiyosan biraz daha klasiğe yakın giy. Üzerine gömlek tarzı şeyler giy.

Kıskandıklarından bakıyolar bence:)
Benim anne tarafımda genetiktir. Tüm kuzenlerim baya baya küçük gösteririz. Ama bunun için yapabileceğin çok bişey yok. Acak rahatını bi kenara bırakıp. Giyimini kuşamını değiştirip birazda haraketlerine dikkat edersen daha iyi olur bence.
Spor giyinmek insanı çok küçük gösterebiliyo hele bi de bebek yüzlüysen.
Topuklu ayakkabı giyince de leylek gibi olmazsın. Ben 170 boyundayım ve 46 kiloyum ben bu boyla kiloyla topuklu giyiyosam ve leylek gibi olmuyosam sende giyersin :)
Önce hafif topuklu şeyler giy. Mesela çizmeler çok yüksek olmayanlarından başla ayağın alışssın. Kot giyiyosan biraz daha klasiğe yakın giy. Üzerine gömlek tarzı şeyler giy.

topukluya hiç alışmamışım düğünlerde bile düz taban ayakkabı giyorum ama dediğiniz gibi topukluya yavaş yavaş alışabilirim. haziranda kuzenimin düğünü var herkesi şaşırtmak istiyorum :)

resim ekleseydin daha net yorumlar ve öneriler verebilirdik...

kendimi o kadar beğen-mi-yorum ki resimimi eklemek istemiyorum :))

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım 27 yaşıma gireceğim ama 23 zor gösteriyorum. beni evli bile sanmıyorlar. hiç evli kadın gibi durmuyorsun diyorlar. giyinmekle makyajla da biryere kadar. çocuksu görünmekle çocuksu hareketler yapmak öyle davranmak farklı. sen yaşının gerektirdiği gibi yaşa ve davran yeter bence. allah kaşına bunun değerini bilecek birini çıkartır takma kafana. abla tavsiyesi

Boyum 1.60 ve 20 yasindayim

Herkes aaaaaaa 20 miiiiii? Ben seni ilkokula gidiyon sandiydiiiiiiim diyordu :47:

43 kiloydum oncelikle kilo aldim kararli bir sekilde ve 55 kilo oldumm

Kilo almamin cok iyi oldugunu soyluyorlar artik

Sonra kiyafet tarzimi degistirdim

Topuklu ayakkabi giymeye, makyaj yapmaya basladim, saclarima da sık sık maşa yapiyorum

Adil ışık, ekol gibi magazalardan giyinmeye başladım..

Artık şık giyiniyorum

Bir de kırmızı ruj etkili oluyor :1:

İste boylece ilkokul gorunumunden hic degilse lise son ogrencisi gorunumune ulastim :1:

Son düzenleme:
saçında çok önemli olduğunu düşünüyorum sizce kısa saç mı yoksa uzun saç mı daha olgun gösterir.
benim saçlarım hep orta uzunluktadır omuzlarımı geçmez

saçında çok önemli olduğunu düşünüyorum sizce kısa saç mı yoksa uzun saç mı daha olgun gösterir.
benim saçlarım hep orta uzunluktadır omuzlarımı geçmez

bence uzun sac cunku erkeklerin cogu uzun sacin yukaridan baglanmasini sever

Hem uzun sac icin cok fazla alternatif olur

Ben saclarimi da uzattim kalcalarima kadar geliyor

Fon cektirdikten sonra tepeden topladim mi herkes olgun gorunuyorsun der

Sac kesimim de guzel o yuzden tepeden toplayinca guzel gorunuyor

Yapmayın bunu kendinize Allah aşkına.
Kilo almak, topuklu giymek, saçınızı ne renk kullanacağınız kararınıza kadar başkalarının düşüncelerini için önemsemek çok gereksiz.
Sırf dışarıdaki insanlar "yaşını gösteriyorsun tamamdır "desinler diye mi ?
Değersiz görmeyin kendinizi bu kadar.
Yani o adam kim oluyor ki.
Sizin için böyle konuşmuş birine "hadi ordan !" diyeceğiniz yerde üzülmeyin lütfen.
Allah karakterli beyler, bayanlar, insanlar çıkarsın karşınıza...

Kilo almak, topuklu giymek, saçınızı ne renk kullanacağınız kararınıza kadar başkalarının düşüncelerini için önemsemek çok gereksiz.
Sizin için böyle konuşmuş birine "hadi ordan !" diyeceğiniz yerde üzülmeyin lütfen.

Ya adam oyle dedigi icin degildir

Eminim boyle bakimlar yapmak konu sahibesini daha mutlu edecektir

Sahsen ben guzel giyinmeye baslayip daha olgun gorunmeye basladiktan sonra karakter olarak da olgunlastim

Cocuksu gorununce cocuksu da davraniyorsun o yuzden pek iyi olmuyor

Yasina gore olgun davranmak daha iyi oluyor :1:

Son düzenleme:

sadece başkaları için değil KENDİM İÇİN İSTİYORUM o adamı sildim attım zaten..
bunu istediğimi daha öncede yazmıştım

değişmek istiyorum, özgüvenim olsun istiyorum

Ya adam oyle dedigi icin degildir

Eminim boyle bakimlar yapmak konu sahibesini daha mutlu edecektir

Sahsen ben guzel giyinmeye baslayip daha olgun gorunmeye basladiktan sonra karakter olarak da olgunlastim

Cocuksu gorununce cocuksu da davraniyorsun o yuzden pek iyi olmuyor

Yasina gore olgun davranmak daha iyi oluyor :1:

aynen öyle canım insanın kendini mutlu hissetmesi kadar güzel birşey varmı dünyada

Son düzenleme:
topukluya hiç alışmamışım düğünlerde bile düz taban ayakkabı giyorum ama dediğiniz gibi topukluya yavaş yavaş alışabilirim. haziranda kuzenimin düğünü var herkesi şaşırtmak istiyorum :)

kendimi o kadar beğen-mi-yorum ki resimimi eklemek istemiyorum :))

biz de seni görücüye çıkarmayacağız ki.. sadece görsel olarak daha iyi fikir veririz diye demiştim.

Tatlım kaşların çok kalın ve dagınıksa o da küçük gosterır.

senın acılen 50 kılo olman lazım canım önce bununla başla

Back
X