• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksu görünümümden uzaklaşmak için ne yapmalıyım

bende 24 ysındayım gören 17 18 diyor:) nevar bunda yaa neyi takıosun benide çok çocuksu bulanlar olmuştu umrum olmadı evet öyleyim nolmuş yani:)
bende hiç uğraşma

kesinlikle röfle diyorum 5 yaş büyük gösterir herzaman. vede kilo alman lazım.. sürekli allık ve rimel kullanırsanda göz aşinalığı olur

kalın kaşlı mısın? bu da yaşı küçük gösterir
ben 18 yaşımdayken falan incecik kaşlarım vardı, bir heves işte ne gerek varmış ki diyorum şimdi...
ve obezlik gibi falan olmasa da epeyce kiloluydum böyle etli butlu :52:
herkes beni 25 falan sanırdı, şimdi senin kadar olmasa bile eski halime göre epey inceyim, 163 boyum 48 kg civarlarındayım
kaşlarımı da kalınlaştırdım çok kalın değil de daha dogal duracak şekilde yani...
şimdi 17 bile sanan oluyor 23 yaşındayım halbuki

Keşke senin gibi olsam

İnan çok samimi söylüyorum bunu, ablamı küçük kardeşim sanıyorlar o kadar büyük gösteriyorum =((

maksadım yaşımdan çok büyük göstermek değil yaşımı göstereyim yeter
25 yaşında olup da 14-15 yaşındaki bir çocukla aynı muameleyi görmek hiç hoşuma gitmiyor :(

bu arada kaşlarımı soran arkadaşlar evet kaşlarım kalın

kesinlikle kilo alman lazım en az 47-48 ol yani
sırf yüzün değil zayıflığın yüzünden de çocuksu duruyosundur

topukluya hiç alışmamışım düğünlerde bile düz taban ayakkabı giyorum ama dediğiniz gibi topukluya yavaş yavaş alışabilirim. haziranda kuzenimin düğünü var herkesi şaşırtmak istiyorum :)

Topuklu derken,illaki platform veya çok yüksek giymen gerekmez.
Orta topuk veya dolgu topuk ayakkabı veya botlar da var.
En azından azıcık yürüyüşünü değiştirecek kadar olsa yeter.

Saçlarını sürekli topluyorsan,açık bırakmayı deneyebilirsin.Ona göre bir kesim yaptırabilirsin.
Manikür yaptırmak,oje sürmek faydalı olabilir.

Tabii mutlaka en az 5 kilo alman lazım.

Bu arada,buluştuğun kişinin sana çocuksu demesi,hareketlerinle alakalı olabilir.
Belki küçük göründüğün için,gerçekten çocuksu davranışlar benimsemişsindir.

Kilo almalısın baya zayıfsın bu seni çocuksu gösteriyordur.

2.si sarı saç olgun gösterir diyorlar esmersen de çok sırıtmayan kumral tonlarını seç. Saç kesimin nasıl katlı ve dalgalı saç da baya feminen, kadınsı gösteriyor.

Makyaj da pembe değil de daha kırmızı tonlar, allıklar da feminen gösterir.

Giyimin nasıl. Bir kot spor tshort ve converse elbette çocuksu durur. Kotun altına bir topuklu bile hemen seni değiştirir, daha feminen, kadın gibi kadın kıyafetler seçmelisin... Tamam avantajı var ama bazen de küçük çocuk muamelesi görmek gerçekten çok sinir bozucu :)

Kilo almalısın baya zayıfsın bu seni çocuksu gösteriyordur.

2.si sarı saç olgun gösterir diyorlar esmersen de çok sırıtmayan kumral tonlarını seç. Saç kesimin nasıl katlı ve dalgalı saç da baya feminen, kadınsı gösteriyor.

Makyaj da pembe değil de daha kırmızı tonlar, allıklar da feminen gösterir.

Giyimin nasıl. Bir kot spor tshort ve converse elbette çocuksu durur. Kotun altına bir topuklu bile hemen seni değiştirir, daha feminen, kadın gibi kadın kıyafetler seçmelisin... Tamam avantajı var ama bazen de küçük çocuk muamelesi görmek gerçekten çok sinir bozucu :)

evet giyimim genelde kot tişört converse..
son zamanlarda pembe açık mavi gibi kıyafetler giymiyorum onlarda çocuksu gösteriyor siyah, beyaz koyu renkler tercih ediyorum

kesinlikle kilo alman lazım en az 47-48 ol yani
sırf yüzün değil zayıflığın yüzünden de çocuksu duruyosundur

kesinlikle en az 10 kilo almam lazım boyuma göre çok zayıfım üzerimden silindir geçmiş gibi görünüyorum :))

Son düzenleme:
ben öğretmenim hala beni lise son öğrencisi falan sanıyorlar okul çıkışında vs ve ben çook memnunum :)

acaba o tanıştığın çocuk çocuksu derken sadece dış görünüşünden mi bahsetti? konuşma tarzın, hareketlerin farklı gelmiş olabilir. gerçekten avantaj minyon olmak yalnız senin kilon çok azmış. bence sorun burda. bir an evvel sağlıklı kilo almaya bak derim ;)

evet giyimim genelde kot tişört converse..
son zamanlarda pembe açık mavi gibi kıyafetler giymiyorum onlarda çocuksu gösteriyor siyah, beyaz koyu renkler tercih ediyorum

kesinlikle en az 10 kilo almam lazım boyuma göre çok zayıfım üzerimden silindir geçmiş gibi görünüyorum :))

Her zaman topuklu giyemezsin, ayaklara zarar, omurgaya zarar. Mesela yuvarlak ve kısa burunlu botlar da düz taban olsa bile hoş duruyor ayakta, 3-5 santim topuğu da olsa fena olmaz hani.. Yani soğuk günlerde cat, kinetix, MP gibi markaların kışlık botu yerine dediğim gibi deri, yuvarlak burunlu botlar giymek bile feminen gösterir :)

Mesela şunlara ölünür :D

$kislik-bot-modelleri-001.webp

Ne kadar hoş aynen büyük siyah bir çanta :)

http://www.bayanport.com/wp-content/uploads/2012/08/2012-Kışlık-Marka-Botlar11.jpg

Son düzenleme:
acaba çocuksu derken davranışlarından mı bahsediyordu?çünkü görüntünden bahsediyor olsa sanki küçük görünüyor ya da yaşını hiç göstermiyor derdi diye düşünüyorum.belki görüntün dışında ona hareketlerin çocuksu gelmiş olabilir.
beni de yaşımdan küçük zanneder herkes.ama bence küçük göstermek erkek arkadaşın olmasına engel değil.kendimden biliyorum o kadar çok hoşlanan insan olmuştur benden.küçük gösteriyorsan ve güzelsen masum bir güzelliğin olur ve böyle kızlardan hoşlanan da bir çok erkek var canım.belli ki o kişinin tarzı değilmişsin.
küçük göstermenin kötü yanı bence insanların sana küçükmüşsün gibi davranmaları.onun dışında güzel ve havalı olmana engel değil.
yüzün küçük duruyorsa canım naparsan yap yine küçük durursun ama tabi biraz daha büyük durma sağlanabilir.makyaj,ince kaşlar,topuklu ayakkabı,boyalı saç,daha kadınsı kıyafetler kullanarak.ama sadece büyük durmak için kendine yakışmayacak saçlar,makyajlar yapma bence ileride gerçekten avantaj olacak en azından ben öyle düşünüyorum:16:

Bu çok ajantajlı bir durum.Mesela benim yüzüm de hep fazla kadınsı,olgun görünümlü oldu.Hep yaşımı küçük gösterecek şeyler giyme ihtiyacı hissetmiştim bu yüzden,anca öyle dengeleyebiliyordum görüntüyü.İstediğim şeyleri giyemiyordum sırf iyice yaşlı görünüyorum diye.

Sen ise şuan ne istiyorsan giyebilirsin ne de olsa yüzün küçük görünüyor,kendin de öyle,babyface vs...Topuklu giymeye çalış,rahat olamıyorum diyorsan kalın topuklularla başlarsın,saçlarının arasına gölgeler attırman veya karamel gibi açık kumral tonları denemen,kızıla boyatman vs de seni büyük gösterebilir.giyim kuşam çok önemli,kadınsı giyinirsen işe yarayacağını düşünüyorum.Dilediğin gibi abartsan bile küçük göründüğün için sıtıntı olmaz,ne güzel ya ben de isterdim öyle...

Bana da hep büyük gösteriyorsun diyorlar :27: Çalışıyorum, 25 yaşındayım sanıyorlar :27:
Genetik işte. Bence de acilen kilo almalısın. Eğer fiziğin de küçük gösteriyorsa ne giyersen giy yine küçük görünürsün o yüzden ilk iş kilo almak olmalı bence tatlım :54:

Bence büyük ya da küçük göstermenin o kadar da kiloyla alakası yok. Daha çok yüzünle, ifadenle ilgili. Ben 32 yaşındayım ve balık etli biriyim. Fakat beni üniversite öğrencisi sananlar bir hayli çoğunlukta. Ne kadar makyaj yaparsam yapayım en fazla 24 diyorlar. Ve tuhaf ki üniversitedeyken daha bi olgun görünüyormuşum sanki.

çocuksu görünmen muhtemelen davranışlarındandır, elde olmadan kollarını çok sallıyor, utangaçca gülüyor olabilirsin, çok hareketli olabilirsin bunlar çocuksu gösteriyo kişiyi.bak filmlere, dizilere beren saat mesela şu an intikam dizisinde ağırkanlı, zarif, sempatik ama kesinlikle abartıya kaçmadan seksi de.tavırlarını değiştirmen gerek sanıyorum ki bi erkek için bu değer mi bu da ayrı bi tartışma konusu...

Kiloyu giydiklerinin yakışması açısından almalısın.. Fakat diğer hiç bir şeye katılmıyorum. Çünkü kalın kaş kimini daha seksi gösterir kimine bebeksi ifade katar. Orta boy saçla seksi olan kişiler var aynı şekilde uzun beline kadar saçla bebeksi olan. Bu tamamen kişinin yüzüyle görüntüsüyle alakalı. Görülmeden karar verilemez.. Yaşımı göstereyim derken demode olmak da var. Deneyerek kendınıze yakışanı bulursunuz.:)

Kesinlikle işe sağlıklı bir şekilde kilo almakla başla. Benim kuzenimle aynı kilo ve boydasın 30 yaşında o ve hala lise öğrencisi sanıyorlardı. Evli barklı kadın çocuk muamelesi görüyorum diyordu. Doğumdan sonra kilolandı gayet yaşını gösterir olmuş ve kilo yakışmış. Yaşı göstermek sima ile ilgili bir durum olsa da, kilonun az olması da buna etken.
Ben de aynı şekilde kilo aldıktan sonra yaşımı daha fazla gösterir oldum, ama keşke azıcık verebilsem diyorum. Bu arada büyük göstereceksin diye saçına röfle yapma, gerçekten istiyorsan yakışacağına inanıyorsan yap. Millete bakarsan her zaman mana bulacak birşey bulur.

kesinlikle spor giyimden vazgeç.şimdiki gençler spor giyimde biraz erkeksi kaçtıkları için küçk gösteriyorlar.mesela saçını simetrik kestir önler uzun arkalar kısa eski bi model oldu artık ama işe yarayabilir.bu konuda samimi bi kuaför sana yardım eder zaten :) kıyafetlerinde kadınsılık olsun.mesela illa spor giyim dersen tayt üstüne uzun bi tunik altına spor ayakkabı olabilir burada iş saça ve makyaja düşer ;)giyim olgun olursa o zaman sıkıntı kalmaz.ben de 165 ve 43 kiloyum.napalım alamıyorum :( mesela açıkken öğretmen olduğuma velileri zor ikna ediyordum :S ygs grubu öğrencilerimden farkım yoktu :( bi kere bi veli elinde pekmez tahin geldi:''kizum bunlari bol bol ye.ye çi kan olsun yağ olsun bal olsun.yoksam senu çimse almayacak haberun ola.'' dedi :d kapandıktan sonra tepkiler iyi :) yaşıma daha yakın gösteriyormuşum.koyu renkler iddialı elbiseler kadınsılık saç makyaj hepsi bir bütün ;)

senden bi kaç kilo fazlayım, bi kaç cm de uzun. 25 yaşındayım ve herkes beni 18-19 sanıyor. bir kere minyon tipli biriysen ki ben öyleyim, yüzümüz küçük gösteriyor yapacak bir şey yok. kilo alıp, biraz daha klasik giyinirsen yaşın daha büyük gösterir.gerçi bunları yapsam da yaşımı göstermiyorum napalım anne faktörü, o da yaşını göstermez :) ama ilerde boyumuz kadar çocuğumuz olduğunda arkadaşları, aa ne kadar genç annen var diyecek biz de baya gururlanacağız. tecrübeyle sabittir :)

Back
X