• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksu görünümümden uzaklaşmak için ne yapmalıyım

Benim de sesim ince ve çocuk sesi gibi :)

Yüzüm de çocuksu.

Kimse anlamıyor 20 yaşımda olduğumu.

15-16 diyorlar :1:

Gülüp geçiyorum :1:

Tatlım inan ben şu an senin gibi olmak isterdim her zaman biraz daha küçük gözükmek bayanlar için bir avantajdır. Sakın başkaları içi kendini üzme bunun tadını çıkar. Beni de üniversitede herkes öğrenci sanıyor sonra anaaa laaaaaaayn hocaymış diye şaışrıyorlar ama ben senin gibi üzülmüyorum :)

Konumuza gelirsek 25 yaşında birisi ne kadar genç gözükse de ilkokul öğrencisi gibi durmaz. O seni beğenmeyen kuzeninin tanıştırdığı geri zekalının da gözlerine memelerini soksaydın sana çocuksu demezdi canım emin ol. Belli ki oynaşacak hatun aramış kendine.

daha öncede yaşımdan küçük gösterdiğime dair bir konu açmıştım ne yapsam çocuk gibi görünüyorum. orada yaşımdan küçük görünmemim ileride bana avantaj olacağını söylemişlerdi bende yazılanlardan sonra kendimi olduğum gibi kabul etme yolunu seçtim taki kuzenim beni biriyle tanıştırana kadar. daha öncede yazmıştım bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı o ilk erkek arkadaşım olacaktı.. tanıştığım çocuktan çok hoşlandım kafalarımızda uydu, onunda benden hoşlandığını sanmıştım fakat kuzenime beni çok çocuksu bulduğunu söylemiş bunu duyunca çok üzüldüm bir daha da görüşmek istemiyorum zaten onunda görüşmek istediğini sanmıyorum :(

boyum 160 40 kiloyum, saçlarım omuzlarımda ve rengi koyu kumral, yüzümde bebeksi zaten yüzümden dolayı çocuk gibi görünüyorum ya
şimdi bana olgun göstermem için yardımda bulunabilir misiniz? mesela nasıl giyinmeliyim, saçlarımı nasıl yapmalıyım... vs

bolca makyaj :D saçını boyat azda kilo al 40 kilo ne ya :27:

Tatlım inan ben şu an senin gibi olmak isterdim her zaman biraz daha küçük gözükmek bayanlar için bir avantajdır. Sakın başkaları içi kendini üzme bunun tadını çıkar. Beni de üniversitede herkes öğrenci sanıyor sonra anaaa laaaaaaayn hocaymış diye şaışrıyorlar ama ben senin gibi üzülmüyorum :)

Konumuza gelirsek 25 yaşında birisi ne kadar genç gözükse de ilkokul öğrencisi gibi durmaz. O seni beğenmeyen kuzeninin tanıştırdığı geri zekalının da gözlerine memelerini soksaydın sana çocuksu demezdi canım emin ol. Belli ki oynaşacak hatun aramış kendine.

evet bende bunu anladım oynaşacak hatun aramış :ssz:

ben de 22 yaşındayım üni. 2. sınıftayım . genellikle lise kaç diye sorarlar bana da.d ben takmıyorum aman yaa diyorum yaşlanmıcam diyorum:D bnde 158 boy 48 kilyoum yni.d benm yüzüm çok çocuksu kaşlarımı aldırnca dedim büyük değişklk olur yok olmadı yani o ifade aynı memnunum ama makyaj da yapıyorum :)
sen herkesin dediği gibi kilo almakla başla
bnce en az 1 çiftte topuklu ayakkabın olsun şu bütün topuklar alışman için iyi olacaktır onunda faydasını görürsün bnce.
tenin müsaitse sarı saçı deneyebilrsin en azından rengini açtırabilrsin,yada dedeğin gibi balyaj da güzel olr
bi de kıyafette çok önemli ne tarz da giyiniyorsun örnek ver bir kaç tane?

topuklu giymeye dolgu topuktan başlayabilirsin biraz kilo alınca bi de çok iyi olur ama tavırların daha önemli bence :)

bugün bir nişana davetliydik beni küçük çocuk gibi seven teyzemler oradaki kızlara nasıl övgüler yağdırdılar gelde komplekse girme şimdi!!! nişandaki 15-16 yaşlarındaki kızların yanında ufak tefek kaldım ya hatta biri bana canım diye hitap etti takıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil işte :((

Back
X