• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Hareketler

Daha öncede mi kahvaltı hazırlamadınız hiç peki ?
Yani eşiniz anlayışsız davranmış ancak sizde hamilesiniz idye salıvermeyin kendinizi
Bende hamileydim riskliydim işe geliyordum hiçte uyuyamıyordum ama birşekilde kahvaltısını hazılıyordum
Yani demem o ki arada yapın bunu belliki ilgi alaka istiyor

çok kararsız kaldım ya.

bana kalırsa sabah kahvaltısı ve akşam yemeği önemlidir, ve ailecek birlikte yapılmalıdır.

buna göre eşinizin serzenişini haklı buluyorum. tabi her aile için bu geçerli değil.
hamileliğinizden önce birlikte kahvaltı yapıyor muydunuz?
Sadece hamileliğe özel bir durumsa eşinizin biraz anlayışlı olması gerekir.

ama sürekli bu düzeniniz varsa, bana doğru gelmiyor açıkçası.

Eşin dışarı çıkmadan yaptığını kahvaltı muhabbetinde haklı maalesef.
Senin hayatında uyumak üzerine kurulmuş gibi.
Hamile olman bunu kısmen tolere edebilir ama bence normalde de çok uyumayı seven birisin yoksa dünyadaki tüm kadınlar hamilelik geçiyor, herkes senin gibi uyusa dünyada işler aksar. Ben de hamilelik geçirdim bu şekilde uyumadm. Maalesef bazı kadınlar hamile olunca XX large ilgi bekliyorlar. Halbuki herkes doğurabiliyor.

Düstügünü duydugu halde nasil telaslanmazki nasil sormaz ne oldu diye?

Neden hep istekleri oldugunda iyiler istekleri olmadiginda sirtini döner bu herifler hic anlamam ki!

Hafta içi 6buçukta çıkıyorsa kahvaltı nasıl yapabilir ki insan. Biz eşimle işyerlerimize gidince yiyoruz ya da erken gelmişsek dışarıda kahvaltı yapıyoruz,o beni bırakıp kendi işine gidiyor. Ama haftasonu ya ben ya eşim hazırlarız,bazı pazar günleri dışarıda yeriz.Yani 11e kadar uyumanız büyük haksızlık,konunun %80indeki sorun sizin uyumanız.Hamileyken işyerinde mescidde uyurdum ben de sık sık ama evde normal hayatıma devam ediyordum.Eşinin gönlünü almalısın bence.

Son düzenleme:
Hafta içi 6buçukta çıkıyorsa kahvaltı nasıl yapabilir ki insan. Biz eşimle işyerlerimize gelince yiyoruz ya da erken gelmişsek dışarıda kahvaltı yapıyoruz,o beni bırakıp kendi işine gidiyor. Ama haftasonu ya ben ya eşim hazırlarız,bazı pazar günleri dışarıda yeriz.Yani 11e kadar uyumanız büyük haksızlık,konunun %80indeki sorun sizin uyumanız.Hamileyken işyerinde mescidde uyurdum ben de sık sık ama evde normal hayatıma devam ediyordum

ama birlikte kahvaltı yapıyormuşsunuz.

bazı aileler buna önem vermese de bizim evde önemlidir, birlikte kahvaltı ve akşam yemeği.
ayrı ayrı nadiren yaparız.
mesela ben evden 7de çıkıyorum, 6:30da kahvaltı yapıyoruz, hatta eşim hazırlıyor genelde.

Eşin hazırlayıp senide çağırsın ne var yani..Gün içinde bu kadın bircok iş yapıyor hamile haliyle,ne var dolaptan peynir zeytin cıkarmak cok mu zor.Yemeğim nerde kahvaltım yok ..Vs..bedir bu beklenti bu erkeklerdeki ya..karına birgün de sen hazırla.
Bende beraber kahvaltı yapılmasından yanayım ama eşler birbirine yardım etmeli.

En sevmedigim.ve surekli maruz kaldigim.harekettir baskasinin yaninda iyi yalniz kalinca kavga trip vs samimiyetsizlik mi ararsin bu harekette tirubune oynamami var oglu var....hos goru mukabilinden guzel guzel sorun ne oldu neyi kacirdim diye cunku anladigim kadariyla guzel guzel konusunca daha mantikli davrniyor (en azindan kisa sure)hamile oldugunuzu bu triplerin sonunan kadar kendi halkiniz oldugunu buna ragmen yapmadiginizi da belirtin bi zahmet anlayiversin

Hamile olman bunu kısmen tolere edebilir ama bence normalde de çok uyumayı seven birisin yoksa dünyadaki tüm kadınlar hamilelik geçiyor, herkes senin gibi uyusa dünyada işler aksar. Ben de hamilelik geçirdim bu şekilde uyumadm. Maalesef bazı kadınlar hamile olunca XX large ilgi bekliyorlar. Halbuki herkes doğurabiliyor.
Nekadar acimasiz bi yorum yapmissiniz...maalesef herkes doguramiyo..cocugu olmayan olamayan binlerce milyonlarca kadin var...

3,5 yıldır evlıyız sadece pazar gunlerı kahvaltı yaparız :KK42:
Eşim 7,30gibi evden çıkıyor bende 7,30 gibi kalkıp 8 de evden çıkıyorum.
Sağolsun hiç denemedı kahvaltı hazırlamadın dıye . Kalkamıyorum napim :KK42:

ama birlikte kahvaltı yapıyormuşsunuz.

bazı aileler buna önem vermese de bizim evde önemlidir, birlikte kahvaltı ve akşam yemeği.
ayrı ayrı nadiren yaparız.
mesela ben evden 7de çıkıyorum, 6:30da kahvaltı yapıyoruz, hatta eşim hazırlıyor genelde.
Akşam yemeğini her zaman beraber yeriz ama dediğim gibi sabah 6.30da kahvaltı yapasımız olmuyor,ben o açıdan dedim. Konu sahibinin eşi sanırım sabah erkenden kahvaltı yapmayı seviyor,önceki düzen nasılsa öyle devam etmeli tabiki ama bana hiç bir güç o saatte kahvaltı yaptırtamaz:KK48:
*Bu arada eşim işe gidince yiyor ben de kendi işime gelince. Haftaiçi beraber kahvaltı yapamıyoruz yani,yanlış anlaşılmasın. Sadece erken gelmişsek, o da haftada 1 ya da 2

bıraz sonra başına geleceklerı düşünemıyorum,arkadan değil önündeyım,
hiç merak etme :)

Senin tek hatan
Kahvaltı yapmadan dışarı çıkmanı istemiyorum demek olmuş.
bana göre kahvaltı hazırlamak bir tek senin görevin değil ama 11 e kadar uyuyup kahvaltı yapmadan çıkma diyorsan o zaman hazırlasaydın da çıkmasaydım dedirtmiş oluyorsun.

bıraksaydın çıksaydı, çünkü sana
bana kahvaltı hazırla dememiş zaten.

Ama diğer tüm davranışları şımarıkça.
artı düşmene kayıtsızlığı öküzceden hallice de diyebiliriz.

Son düzenleme:
Nekadar acimasiz bi yorum yapmissiniz...maalesef herkes doguramiyo..cocugu olmayan olamayan binlerce milyonlarca kadin var...
Yani bu doğuranları paha biçilmez yapmıyor bence. Herkesin sağlık sorunları olabilir. ben acımasız değil realist bir yorum yaptım ama senin yorumun özünde doğurganlık sorunu olan kadınlara son derece acımasız. O zaman sen doğum yapana kadar pamuklarda saklaması lazım eşinin seni.

Eşim çok erken çıktığı zamanlar bile oldu ona en azından tost tarzı birşeyler yapardım.
Çok erken çıktığı için oda işyerine varınca yerdi.
Ha 6,5 ta hazırlarım ben yemesem de o halimle eşlik bile ederdim sonra işe giderdim,hala da hazırlarım
Yani yapılmayacak bir şey değil yeter ki istenilsin zor değil ,
Benim için evde olduğumuz sürecede ayrı ayrı ev arkadaşı olmamalı insan ,özellikle yemek saatlerinde birbirlerine uyum sağlamalı !Birlikte yapılmalı .
Her hamile benim şuram ağırıyor yatayım ,uykusuzum geç yatıyorum uyuyayım.E ne oluyor sonra iletişimsizlik ve soğuma.
Çok nadir durumlar olur yapmaz o ayrı ama bunu adet haline getirmek çok yanlış !

Ve konu sahibinin kocasi asıl xx large ilgi bekleyen bencilin teki..cokmu zor dolaptan zeytini peyniri alip zıkkımlanmak.gece 3lere kadar uyuyamadigini görmuyomu esininde sabah 6bucukta kaldiriyo kadini sirf bogaz icin.konu sahibinin hayati uyku uzerine kurulmus gibi de durmuyo anlattiklarindan.herkesin hamileligi ayni gecmez.siz zorlanmadan gecirmissinizdir konu sahibi zorlaniyodur.gercekten hamile bir kadina cok acimasiz bir yorum yapmissiniz

Gunduz uyuyan ınsana bende gıcık oluyorum..

Eşin senın tarafından ilgisiz ve yalnız bırakılmış hissediyor..

Bence sabahtan kalkıp kahvaltısını hazırla..birlikte yıyın,o gıdınce sen yat..

Belki böyle böyle aksam erken yatmaya alısırsın..uyku saatleriniz birbirini tutmuyor..adam da sınır olmuş haklı olarak

Back
X