Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta içi 6buçukta çıkıyorsa kahvaltı nasıl yapabilir ki insan. Biz eşimle işyerlerimize gelince yiyoruz ya da erken gelmişsek dışarıda kahvaltı yapıyoruz,o beni bırakıp kendi işine gidiyor. Ama haftasonu ya ben ya eşim hazırlarız,bazı pazar günleri dışarıda yeriz.Yani 11e kadar uyumanız büyük haksızlık,konunun %80indeki sorun sizin uyumanız.Hamileyken işyerinde mescidde uyurdum ben de sık sık ama evde normal hayatıma devam ediyordum
Nekadar acimasiz bi yorum yapmissiniz...maalesef herkes doguramiyo..cocugu olmayan olamayan binlerce milyonlarca kadin var...Eşin dışarı çıkmadan yaptığını kahvaltı muhabbetinde haklı maalesef.
Senin hayatında uyumak üzerine kurulmuş gibi.
Hamile olman bunu kısmen tolere edebilir ama bence normalde de çok uyumayı seven birisin yoksa dünyadaki tüm kadınlar hamilelik geçiyor, herkes senin gibi uyusa dünyada işler aksar. Ben de hamilelik geçirdim bu şekilde uyumadm. Maalesef bazı kadınlar hamile olunca XX large ilgi bekliyorlar. Halbuki herkes doğurabiliyor.
Akşam yemeğini her zaman beraber yeriz ama dediğim gibi sabah 6.30da kahvaltı yapasımız olmuyor,ben o açıdan dedim. Konu sahibinin eşi sanırım sabah erkenden kahvaltı yapmayı seviyor,önceki düzen nasılsa öyle devam etmeli tabiki ama bana hiç bir güç o saatte kahvaltı yaptırtamazama birlikte kahvaltı yapıyormuşsunuz.
bazı aileler buna önem vermese de bizim evde önemlidir, birlikte kahvaltı ve akşam yemeği.
ayrı ayrı nadiren yaparız.
mesela ben evden 7de çıkıyorum, 6:30da kahvaltı yapıyoruz, hatta eşim hazırlıyor genelde.
bıraz sonra başına geleceklerı düşünemıyorum,arkadan değil önündeyım,Eşin dışarı çıkmadan yaptığını kahvaltı muhabbetinde haklı maalesef.
Hamile olman bunu kısmen tolere edebilir ama bence normalde de çok uyumayı seven birisin yoksa dünyadaki tüm kadınlar hamilelik geçiyor, herkes senin gibi uyusa dünyada işler aksar. Ben de hamilelik geçirdim bu şekilde uyumadm. Maalesef bazı kadınlar hamile olunca XX large ilgi bekliyorlar. Halbuki herkes doğurabiliyor.
Yani bu doğuranları paha biçilmez yapmıyor bence. Herkesin sağlık sorunları olabilir. ben acımasız değil realist bir yorum yaptım ama senin yorumun özünde doğurganlık sorunu olan kadınlara son derece acımasız. O zaman sen doğum yapana kadar pamuklarda saklaması lazım eşinin seni.Nekadar acimasiz bi yorum yapmissiniz...maalesef herkes doguramiyo..cocugu olmayan olamayan binlerce milyonlarca kadin var...
Ve konu sahibinin kocasi asıl xx large ilgi bekleyen bencilin teki..cokmu zor dolaptan zeytini peyniri alip zıkkımlanmak.gece 3lere kadar uyuyamadigini görmuyomu esininde sabah 6bucukta kaldiriyo kadini sirf bogaz icin.konu sahibinin hayati uyku uzerine kurulmus gibi de durmuyo anlattiklarindan.herkesin hamileligi ayni gecmez.siz zorlanmadan gecirmissinizdir konu sahibi zorlaniyodur.gercekten hamile bir kadina cok acimasiz bir yorum yapmissinizEşin dışarı çıkmadan yaptığını kahvaltı muhabbetinde haklı maalesef.