Çocuksuz boşandıktan sonra bir daha evlenmeye var mi

Kararliiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
327
142
53
33
Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen

Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Evliliğiniz çok mu yıprattı sizi?
Tercih meselesi. Böyle rahat olacaksanız evlenmeyebilirsiniz.

Evliliği zaten seven bı insan değildim evlenmek istemezdim ama eşim çok ısrar etmişti evlenmiştik ama ailesi yüzünden bosanmak istiyorum. Yalnız kalmaktan korktuğum için cesaret edemiyorum

Evliliği zaten seven bı insan değildim evlenmek istemezdim ama eşim çok ısrar etmişti evlenmiştik ama ailesi yüzünden bosanmak istiyorum. Yalnız kalmaktan korktuğum için cesaret edemiyorum
Aaa daha boşanmadınız oyle mi boşanmadan bunlara karar veriyorsunuz
Ama ortada daha biten bir şey yok

O zaman boşanmadan yeniden evlenmem demekte bi garip daha ortada net bir şey yok boşanma bile yok

İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum

Saçmalamayın isterseniz.
Sağlıksız bir evliliğiniz varsa bir de çocuk yapıp onu da mutsuz bir hayata sürüklemek ne kadar mantıklı? Sırf anne olacaksınız nesliniz devam edecek diye?

İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Arkadaşım sen ne diyorsun kafan karışmış sağlıklı düşünemiyorsun

Konun yeniden evlenmek ve şuan çocuk yapsam mi diyorsun
Eşinle aran nasıl esin ne diyor çocuk yokken boşanmak çok daha güzel bekar gibisin biraz mantikli ol

Yalnız kalmaktan korktuğun için boşanmaya mi cesaret edemiyorsun. Çocuk yapıp sonra mi bosanmayi düşünüyorsun. Sakın lütfen yalvarırım. Sakın böyle bir şey yapma. Bu düşünceden lütfen uzaklaş.
Yaşadığın şu anki evliliğin içinde bunları değil başka şeyleri düşünmen gerekir.
Henüz bosanmadan bir daha evlenmem töbe filan diyorsun da zamanın ne getireceği belli olmaz.
Çocuk konusu en sonraki olay.
Millet 50 yaşında doğuruyor artık.

Saçmalamayın isterseniz.
Sağlıksız bir evliliğiniz varsa bir de çocuk yapıp onu da mutsuz bir hayata sürüklemek ne kadar mantıklı? Sırf anne olacaksınız nesliniz devam edecek diye?
Nesil düşünmüyor ki yalnız kalmamak için bosanacagi adamdan çocuk yapicak mantığa gel ..

Kendi akrabamdan bilirim çocuğu olmadi sorunları oldu boşandılar. Kız dedi asla evlenmem 3,5 yıl . Ama 2 yıl bile dolmadan evlendi hatta geçen hafta düğünü oldu. O yüzden bilemiyorum evleniyorlar çoğu bekar kalmıyorlar .aman kalmasınlar da hayatını yaşasınlar.

Hayatımda bu kadar bencilce bir laf duymadım. Mutsuzluğunuza canınız kanınız olacak bir çocuğu mu ortak etmek istiyorsunuz.

Back
X