Yeni yeni konuştuğum adamın kampa davet etmesi normal mi?

Kamptan nefret ederim, hele maddi durumu iyi insanların birilerini flört icin buralara davet etmesinden daha da nefret ederim. İş vasıtasıyla tanışılan kişiyle biraz daha yavaş ilerlemek gerektiğini düşünüyorum. Aksi bir şey olsa yüz yüze bakılıyor falan, bence zor. Kısacası asla hoşuma gitmezdi 🫠 Zaten de adam çoktan başka kişilere yol almış gibi duruyor. Boşuna konuşuyoruz bence😅
Maddiyatla kampın ne ilgisi var ki?.doğayla iç içe olmak için gidiliyor para olmadığı için değil.

Otel parası bile zor geliyor artık. :KK53: Mevzu yaban hayatını gözlemlemek, hayatta kalma yollarını deneyimlemek falan değil. :KK14:
Yok ya ben param olsa da kamp yapmayı tercih ederim.doğayla içiçe olmak bambaşka bir duygu.

Kamp fikri neden sizde bu kadar kaygı yarattı?
Çok mu dizi film izliyorsunuz ? 🤭🤭
‘Bu kadar yakın olmak saçma geldi’ dediğiniz için soruyorum.. Çok da kurgu yapacağınız bi teklif değil.
Bana samimi geldi. Konuştuğunuz kişinin hobisi bu, sizin de ona eşlik etmenizi istemiş o kadar 🤷🏻‍♀️

Kocamla da kampa falan gitmem..temiz tuvalet, temiz banyo olmazsa olmazım

Daha tanışmanın hemen başında kamp tarzı bir teklif yapması benim de hoşuma gitmezdi sanırım ayrıca ben kamp vs etkinlikleri hiç sevmem. Ama burada tuhaf olan şey konuşmayı kesmesi. Belli ki sizden umduğunu bulamadı ya da başka kişileri eklemeye onlara yazmaya devam ediyor. Dikkati sizden başka kişilere kaymış.
Bugün tekrar yazdı

Burada adamın yaşı,girdiği ortamlar,ilişkilere genel bakışı çok önemli,daha genç insanlar ilişki arayışında gece yarılarına kadar konuşurken yaşı daha olgun bir insan 40 ve üzeri bunu çıkar amaçlı yapabilir saatlerce telefonda konuşmaz,genç insanlar beklentiyi yayabilir yaşı olgun insan hemen fiziksel bir yaklaşım bekler,bulunduğu ortam rahat insanların olduğu bir ortamsa bunu bir ilişki değil takılma olarak görmüş olabilir,burada sadece bu kadar detayla anca bu kadar fikir yürütebiliriz,yaşı,bulunduğu ortam vs ayrıntı verseydiniz tanımak isteyip istemediğini bizde tahminde bulunarak değerlendirebilirdik.
30lu yaşlarında kendisi. Beni tanımak istiyorsa önce dışarda oturup sohbet etmek daha mantıklı geliyor bana doğrudan kampa gitmeye davet etmek yerine ki laf arasında söylemedi, davet etti.

Kamp fikri neden sizde bu kadar kaygı yarattı?
Çok mu dizi film izliyorsunuz ? 🤭🤭
‘Bu kadar yakın olmak saçma geldi’ dediğiniz için soruyorum.. Çok da kurgu yapacağınız bi teklif değil.
Bana samimi geldi. Konuştuğunuz kişinin hobisi bu, sizin de ona eşlik etmenizi istemiş o kadar 🤷🏻‍♀️
Şöyle beni tanımak istiyorsa önce dışarda oturup sohbet etmeli diye düşünüyorum direkt kampa davet etti. İlk buluşmanın kamp üzerine olması saçma geliyor bana

Daha tanışmanın hemen başında kamp tarzı bir teklif yapması benim de hoşuma gitmezdi sanırım ayrıca ben kamp vs etkinlikleri hiç sevmem. Ama burada tuhaf olan şey konuşmayı kesmesi. Belli ki sizden umduğunu bulamadı ya da başka kişileri eklemeye onlara yazmaya devam ediyor. Dikkati sizden başka kişilere kaymış.
Bugün tekrar yazdı

Şöyle beni tanımak istiyorsa önce dışarda oturup sohbet etmeli diye düşünüyorum direkt kampa davet etti. İlk buluşmanın kamp üzerine olması saçma geliyor bana
Katılıyorum. Hiç tanımadığı birini direkt kampa davet etmek hoş olmamış. Ayrıca kaç gün ortadan kaybolup birden yazması da öyle…

Yani bazı şeylerde laf olsun diye söylenir. Hadi kalk yarın gidelim dememiş. Birazda laf olsun torba dolsun ortak zevkler var mı gibi yoklamışta olabilir. Bir lafıyla hemen kestirip atmayın
Yok laf olsun diye değil kamptan biraz bahsedip sonra davet edecektim tam da dedi

Katılıyorum. Hiç tanımadığı birini direkt kampa davet etmek hoş olmamış. Ayrıca kaç gün ortadan kaybolup birden yazması da öyle…
İşte dün ortadan kayboldu. Halbuki bir önceli gün sabahtan akşama kadar konuştuk, art niyetli bir konuşma da geçmedi. Ertesi gün hiç yazmadı, bugün tekrar yazmış. İş görüşmesi yapacaktım o da seni götürmemi ister misin dedi ama o kamp muhabbetinden biraz soğuduğum için evet diyesim yok 😄

İşte dün ortadan kayboldu. Halbuki bir önceli gün sabahtan akşama kadar konuştuk, art niyetli bir konuşma da geçmedi. Ertesi gün hiç yazmadı, bugün tekrar yazmış. İş görüşmesi yapacağım, seni götürmemi ister misin dedi ama o kamp muhabbetinden biraz soğuduğum için evet diyesim yok 😄
Aklıma takılan bu durumu sorgulasam mı acaba? Uygun bir dille, hani bana göre olmadığını vs belirtsem. O da baştan anlamış olur kafalarımızın farklı olduğunu ona göre yol çizer.

Burada adamın yaşı,girdiği ortamlar,ilişkilere genel bakışı çok önemli,daha genç insanlar ilişki arayışında gece yarılarına kadar konuşurken yaşı daha olgun bir insan 40 ve üzeri bunu çıkar amaçlı yapabilir saatlerce telefonda konuşmaz,genç insanlar beklentiyi yayabilir yaşı olgun insan hemen fiziksel bir yaklaşım bekler,bulunduğu ortam rahat insanların olduğu bir ortamsa bunu bir ilişki değil takılma olarak görmüş olabilir,burada sadece bu kadar detayla anca bu kadar fikir yürütebiliriz,yaşı,bulunduğu ortam vs ayrıntı verseydiniz tanımak isteyip istemediğini bizde tahminde bulunarak değerlendirebilirdik.
Aklıma takılan bu durumu sorgulasam mı acaba? Uygun bir dille, hani bana göre olmadığını vs belirtsem. O da baştan anlamış olur kafalarımızın farklı olduğunu ona göre yol çizer.

Bu adam size göre değil.Sizin kafanizla onunki çok farklı

İki gün aklına gelmediysen kampa da gitme. Niye sen yazmadın? 🙃

Gerek yok bence akışına bırakın, konuşmaya devam edecekseniz illaki farklı noktalardan yine anlaşılır bazı şeyler. Şimdi konusunu açarsanız hesap soruluyor gibi hisseder. Önemsediğinizi, üstünde durduğunuzu düşünür.

Back
X