• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksuz evlilik ?

Bebek konusu tamamen olağan akıştan kaynaklanan birde üstüne boş muhabbet olsun diye insanların konuştuğu konu.

Nişanlanırsın düğün nezaman düğün olur çocuk nezaman e hadi yapın 1olsa 2. nezaman bi kız yap bi erkek yap

Olması gereken bu ya hep öyle gelmiş size özgü değil

Bi insanın çocuğu olmaması akla gelmiyo istememesi düşünülmüyo

Eşinizin çocuğu varsa kendine size faydası yok ilerde keşke çocuğum olsaydı diyebilirsiniz geç kalınmış olabilir

Çocuk arzunuz yoksa erteleyin belki fikriniz değişir belki değişmez

Çok takmayın insanları

Bebek konusu tamamen olağan akıştan kaynaklanan birde üstüne boş muhabbet olsun diye insanların konuştuğu konu.

Nişanlanırsın düğün nezaman düğün olur çocuk nezaman e hadi yapın 1olsa 2. nezaman bi kız yap bi erkek yap

Olması gereken bu ya hep öyle gelmiş size özgü değil

Bi insanın çocuğu olmaması akla gelmiyo istememesi düşünülmüyo

Eşinizin çocuğu varsa kendine size faydası yok ilerde keşke çocuğum olsaydı diyebilirsiniz geç kalınmış olabilir

Çocuk arzunuz yoksa erteleyin belki fikriniz değişir belki değişmez

Çok takmayın insanları
Olmayabilir ben hep böyle düşünüyorum ve nedense olmayacak benim Çocuğum gibi geliyor

Bunun doğru bir cevabı yok. Cevabı sizde, eşiniz ve siz istiyor musunuz? Baskaları soruyor istiyor diye çocuk sahibi olunmaz
Işte söylediğim gibi eşimin zaten var o duyguyu yaşamış biri bir daha o sorumluluk ona ağır gelebilir bende de olmayabilir

ve arkadaslar şunu da eklemek istiyorum ben kendimin bir çocuğa yetemeyecek olduğumu düşünüyorum. kendi çocuğum olsa ona yetemem koruyamam kollayamam her türlü kötülük onun başına gelir ben başaramam diye düşünüyorum. bu da aslında geri durmam da bir sebep.

ve arkadaslar şunu da eklemek istiyorum ben kendimin bir çocuğa yetemeyecek olduğumu düşünüyorum. kendi çocuğum olsa ona yetemem koruyamam kollayamam her türlü kötülük onun başına gelir ben başaramam diye düşünüyorum. bu da aslında geri durmam da bir sebep.
Belkide hazır değilsiniz zamana bıraksanız

Back
X