• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksuz evlilik ?

M Madamgonca
Benim anlamadığım ben hissediyorum olmayacak diyorsunuz annelik duygusunun olmayacağını nası hissedebilirsiniz yumurtanız ve rahminiz ve cinsel yaşamınız varsa olur?
Tıbbi olarak bilmediğimiz bir şeyden mi bahsediyorsun? Öyleyse bişi diyemem.İstemiyor da olabilirsin bişi diyemem.Ama hissediyorum olmayacak gibi bir cümle sağlıklı bir bayansan eğer anlamsız geldi bana.
artık o kadar zor bir olay ki tıbben de zor ve etrafta çocuk yetiştirmekte zor görüyorum. insanlar defalarca defalarca deniyor yine olmuyor hamilelik ve bebek mucize gibi geliyor bana o yüzden ben kendimde olmayacağına inanıyorum.

Hayır düşünmüyoruz. :KK70: Baskı hissetmiyorum çünkü klasik evli olan herkese aynı soru devamlı geliyor bana özel bir durum değil. Birileri soruyor diye çocuk dogurup bambaska bir hayata geçiş yapamam. O soranlar çocuga benımle bırlıkte bakmıcak neticede. O yüzden kafandaki karar netse kimse bişey hıssettıremez, sız net degılsınız sanırım ondan etkılendınız.
benim eşimde son zamanlarda böyle imalarda bulunuyor o yüzden sıkıldım galiba

piskolojik olarak hazırlayın kendinizi sonra çocuk olduktan sonra depresyona girip zor zamanlar yaşarsınız.Bebekten uzaklaşırsınız mazallah çok iyi karar verin.

Annesi sordurmuştur belki

Sen millet istedi diye niye yapsın ki millet mü bakacak

İsteklerinizi açıkça dile getirin istiyorsanız önce kendinize itiraf edin sonra eşinizle paylaşın

Annesi sordurmuştur belki

Sen millet istedi diye niye yapsın ki millet mü bakacak

İsteklerinizi açıkça dile getirin istiyorsanız önce kendinize itiraf edin sonra eşinizle paylaşın
annesi sordurmaz öyle bir kadın değil. 2 senelik evliyim diye herkes soruyor ve bu da benim kendimi eksik hissetmeme sebep oluyor hem ayrıca ben psikolojik olarak çocuk sahıbı olabıleceğime inanmıyorum

sorsunlar, ne olur ki? baskı yapıp da zorla çocuk yaptırmıyorlar ya size,
başkaları soruyr diye çocuk mu yapılır...

evlendim 7 sene çocuk yapmadım, annem ağlıyordu ben sırıtıyordum, yine de kendimde bir anormallik aramadım. her evli çift çocuk sahibi olmak zorunda değil, hele de 2. yılında...
7 sene mi oooo maşallah :) eşiniz peki o da sizinle aynı fikirde miydi?

M Madamgonca bende 33 yaşındayım henüz çocuğum yok ama ablam 38 inde doğurdu ikinciyi yani menopoza girene kadar bu işin yolu var tedavisi var.Herkes doğuruyor.Bu kadar zor bişi değil.Katlanmak büyütmek zor bence.

Çocuk diye bahsettiginizin 20 yaşında olduğunu soyleseydiniz keske :D esiniz de 45 olmus, bence düşünüyorsanız simdi düşünün. Yoksa ilerde hic dusunmeyin. Babamla aramda 47 yas var. Bu cocuga gercekten büyük bir haksizlik.
Bir de, akışına bıraktım derken, korunmadiginizi ama hamile kalmak icin ozel bir caba da gostermediginizi anlıyorum dogru mu?

M Madamgonca bende 33 yaşındayım henüz çocuğum yok ama ablam 38 inde doğurdu ikinciyi yani menopoza girene kadar bu işin yolu var tedavisi var.Herkes doğuruyor.Bu kadar zor bişi değil.Katlanmak büyütmek zor bence.
Bu cocuklarin gencligini neden hic dusunmuyorsunuz? Kadin 40, erkek 45 yaşında cocuk sahibi oluyor. En hareketli, en deli dolu zamanlardinda anne baba artik ihtiyar denilecek yaşta oluyor. Neden hic buradan bakmiyorsunuz

Allah aşkına çocuk dediğinin 20 yaşınd olduğunu en başa ekle :)
Çocuk değil koskoca genç adam çünkü.
Ayrıca neden çocuğun olmasın?
Yaklaşımın garip geldi.
Benim 1,5 sene olmadı, en yakın arkadaşımın korunmadığı ilk ayda oldu mesela.
İşin sırrı stres yapmamakta.

Back
X