Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laale neden çocuk sahibi olmayacağım dedin?
merhaba arkadaşlar.eşiniz sizden çocuğunuz olmadığı için ayrılmak istediğini söylese tavrınız ne olurdu?yada siz eşinizle ilgili bir sorundan dolayı çocuğunuz olmadığını öğrenseniz ayrılırmıydınız?
Dediğin gibi ben çocuk sahibi olamıyorum sadece tüp bebek 2 kez denedik tutmadı hayırlısı bakalım. eşimle her ikimizinde ikinci evliliği ikimizinde çocuğu yok evlenirken durumu söyledim sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabiliyorum, sonra çocuk diye tutturma dedim. oda benim için önemli olan sensin dedi ve evlendik. Bazen üzülüyorum eşim başkalarının çocuğunu severken çocuk sahibi olamadığımız için eşim sağolsun bir günden birgüne hiç hayıflanmadı ama gelecek neyi gösterir bilemiyorum. Ama söylediği tek şey sen benim için önemlisin değerlisin varsın olmasın evlatlık alırız sen benim herşeyimsin diyor. Ama birgün bu durumdan bıkarsa diye bazen kendi kendimi yemiyor değilim ama bana olan sevgisini görünce düzeliyorum bile bile lades dedi. Annem bile evlenmeden önce böyle birini gelin olarak almam demişti kızı olduğum halde evet maalesef aile fertleri bizim gibi düşünmüyor. Evet çocuk sahibi olmak çok önemli düşünsenize işten eve geliyorsunuz stresle yorgunlukla bir anada çocuğunuzun gülüşleri ile ne stres kalıyor nede yorgunluk gelip yanığınıza bir öpücük konduruyor dünyalar sizin oluyor çok güzel bir duygu rabbim inşallah olmayan herkese bu duyguyu anneliği babalığı yaşatsın. BElki hiçbirzaman çocuk sahibi olamayacağız anneler günü babalar günü kutlayamayacağız Ama eşimle herzaman biliyorumki ölünceye kadar birbirimizi seveceğiz. onu çok seviyorum benim gibi biri ilede evlendiği için dahada çok seviyor ve güveniyorum.