Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ???

Kariyer yapmak isteyen bi bayan acaba ailesine karsi bencil mi davranmis oluyor??

• EVET

OY: 6 26,1%
  • HAYIR

OY: 17 73,9%

• Ankete Katılan
    23
mrb arkadaşlar güzel bir konu olmuş :9: ben 20 yaşındayım ama 2yıl önceden başladım çalışmaya he okuyorum hem çalışıyorum.okul bitincede inş evlenicem :1:
bende muhtemelen evli çocuk sahibi bi bayan olarakl devam edicem hayatıma ama sanırım ben bebeğime dayanamam.her anını benimle geçirsin isterim bir müddet.o aradada işe ara veririm sanırım :69:

anliyorum nedemek istedigini, oglum 10aylikken ben is hayatina atilmistim, ve cok yogun calisiyordum,, ve keske biraz bekleseydim diyorum, cok kucuk biraktim evde, cok stresli gecti o donemler, cok yorgun, bitkindim,, cocugum ile oynayacak enerjim yoktu, is´ten hemen eve -ev isi... :97: o zaman cok hirsliydim is konusunda... :78:

anliyorum nedemek istedigini, oglum 10aylikken ben is hayatina atilmistim, ve cok yogun calisiyordum,, ve keske biraz bekleseydim diyorum, cok kucuk biraktim evde, cok stresli gecti o donemler, cok yorgun, bitkindim,, cocugum ile oynayacak enerjim yoktu, is´ten hemen eve -ev isi... :97: o zaman cok hirsliydim is konusunda... :78:

şu an ergenlikte onunla beraberim çok kötü günler atlattık ,iş hayatına her daim dönüş olur,yeteri kadar bilgi birikimi var ise ,hayatımda herşeyden önce kızım gelir ,iş bir yere kadar bazı kayıplar para ile kapatılmıyor

başarısız olmaktan mı? Dışarıdaki kurtlardan mı?aşarısız olmaktan mı? Dışarıdaki kurtlardan mı?

ya basaramazsam korkusu,kendime guvenim gitti, yada denge bulamiyacam diye (aile ve kariyer/is arasinda) ve cok hirsliyim ben kendimdende acikcasi korkuyorum :59:.... kendimi ise verdimmi , eger o isi severek yapiyorsam, gozum baska bisi gormuyor... bundan cok korkuyorum...

mrb arkadaşlar güzel bir konu olmuş :9: ben 20 yaşındayım ama 2yıl önceden başladım çalışmaya he okuyorum hem çalışıyorum.okul bitincede inş evlenicem :1:
bende muhtemelen evli çocuk sahibi bi bayan olarakl devam edicem hayatıma ama sanırım ben bebeğime dayanamam.her anını benimle geçirsin isterim bir müddet.o aradada işe ara veririm sanırım :69:

sizlerde boyle yazdikca bende kendimi kotu hissediyorum, :37: sanki kotu annemiyim gibi sorular kafamda olusuyor ???? :17:

şu an ergenlikte onunla beraberim çok kötü günler atlattık ,iş hayatına her daim dönüş olur,yeteri kadar bilgi birikimi var ise ,hayatımda herşeyden önce kızım gelir ,iş bir yere kadar bazı kayıplar para ile kapatılmıyor

evet seni cok iyi anliyorum, oglumun ilk adimini gorememistim, icimde hayla tas gibi oturuyor ...

hepinize iyi akşamlar gençken bilgi ve tecrübe edinmek gerek patronlar yaş konusunda çok acımasız deneyim var ise bir nevi göz yumuyorlar yok ise işe almıyorlar

hepinize iyi akşamlar gençken bilgi ve tecrübe edinmek gerek patronlar yaş konusunda çok acımasız deneyim var ise bir nevi göz yumuyorlar yok ise işe almıyorlar

ve inanirmisiniz, bu is teklifi gercekten bayana yakisan bi is, biznis giym falan giyiniyorsunuz, herzaman istedigim gibi , hep hayallerimde vardi, ama nasip degildi... ve iki coccuklu anneye is bulmak imkansiz gibi suan, avrupa gibi bi yerde, ve isini zamanini kendin ayarlayabiliyorsan, bu imkani degerlendirmek istedigimden teklifi kabul ettim..

sizlerde boyle yazdikca bende kendimi kotu hissediyorum, :37: sanki kotu annemiyim gibi sorular kafamda olusuyor ???? :17:

bebek sonuçta değilmi,bakıma muhtaç.hergün bırakıp gidiceksin.ben en azından beklerdim yani biraz kendi kendine yetsin die sonuçta herşeyi anneden öğreniyor bebekler.ve sağlam bir temel atsın istiyorsanız muhakkak yanında olmalısınız çünkü model alarak öğrenicek bebek herşeyi o kişide sizden iyi kimse olamaz değil mi,birazda geleceğini düşünerek böyle diyorum ben yoksa sizi üzmek istemem.benim fikrim bu tabikide siz kendi bebeğiniz için daha iyisini bilirsiniz.:1:

evet seni cok iyi anliyorum, oglumun ilk adimini gorememistim, icimde hayla tas gibi oturuyor ...

bende o nedenle aslında bu yaşta iş hayatına atıldım.kim isterki değil mi en güzel gençlik yaşlarını işle heba etsin?
ama hayat işte yapıcak bişi yok.geliceğimi düşünüyorum.erken kalkan yol alır hesabı bebeğim olursa ilerde Allah nasip ederse yani herşeyini beraber yaşamak istiyorum.sonuçta bir kere bebek olucak bir kere büyüyücek.sizde haklısınız.:71:

Çocuğum yok.
Şu an çok yoğun çalışıyorum.
Eve, işe, eşime ve kendime bölünmüş durumdayım.
Tıkandığım yerler oluyor ama eşim sağolsun çok anlayışlı ve yardımcı.
Ev işlerinde yardımcı olacak birileri varsa çok rahat yürütebilirsiniz diye düşünüyorum.
Tabi eşinize de çok büyük görev düşüyor.

bende o nedenle aslında bu yaşta iş hayatına atıldım.kim isterki değil mi en güzel gençlik yaşlarını işle heba etsin?
ama hayat işte yapıcak bişi yok.geliceğimi düşünüyorum.erken kalkan yol alır hesabı bebeğim olursa ilerde Allah nasip ederse yani herşeyini beraber yaşamak istiyorum.sonuçta bir kere bebek olucak bir kere büyüyücek.sizde haklısınız.

bu arada mesajı yanlış kişiden alıntı yapmışım yukarıda size yazıcaktım...özür dilerim :52:

Yurdumuzda özel sektör çalışma saatleri çok acımasız , patronlarında çoğu iyi değil adamların gözü paraya doymuyor çoğunuda sigorta yapmıyorlar ama altlarında jeepler,mercedesler görenlerde bunları adam sanıyor

bebek sonuçta değilmi,bakıma muhtaç.hergün bırakıp gidiceksin.ben en azından beklerdim yani biraz kendi kendine yetsin die sonuçta herşeyi anneden öğreniyor bebekler.ve sağlam bir temel atsın istiyorsanız muhakkak yanında olmalısınız çünkü model alarak öğrenicek bebek herşeyi o kişide sizden iyi kimse olamaz değil mi,birazda geleceğini düşünerek böyle diyorum ben yoksa sizi üzmek istemem.benim fikrim bu tabikide siz kendi bebeğiniz için daha iyisini bilirsiniz.:1:

yazdiklariniza saygi duyuyorum, bende bu gercekleri biliyorum... evde oturmaktan, ayni hergun ev isi ,yemek, kaka mama, camasir -evet bunlari severek yapiyorum ama bunaliyorum bi taraftanda, kendime guvensizligim, psikolojim, ve sosyal yasamim (ben suan evdede calisiyorum -manikorum-yani maddi olarak durumum iyi ama bu isi birakmak istiyorum, sagligima cok vuruyor, gozlerim ve sirtim agri yapiyo haftada bir gun calisiyorum) ve insan icine cikmak istiyorum artik,:25: ve boyle bi teklif gelince kabul ettim, yani teklif dedigim, is gorusmelerine gittim, 2.eglemeden gectim, kazandim o isi..

ve yeniden yaziyorum, tecrubesi olan varsa, lutfen yaz

benim iki tane cocugum var, oglan 5 yasinda, kizim 2 yasinda, ve kucugunu nereye verecegimi bilmiyorum....
evet yukselme pozisyonu var, ondan bu isi aldim. :61:

Çocuklarınızın yaşı iyiymiş.
Ah benim de bu kadar büyümüş çocuklarım olsa hiç düşünmem :)
Ufaklığı kreşe veremez misiniz ya da aile büyüklerinden bakacak kimse yok mu?

Son düzenleme:
yazdiklariniza saygi duyuyorum, bende bu gercekleri biliyorum... evde oturmaktan, ayni hergun ev isi ,yemek, kaka mama, camasir -evet bunlari severek yapiyorum ama bunaliyorum bi taraftanda, kendime guvensizligim, psikolojim, ve sosyal yasamim (ben suan evdede calisiyorum -manikorum-yani maddi olarak durumum iyi ama bu isi birakmak istiyorum, sagligima cok vuruyor, gozlerim ve sirtim agri yapiyo haftada bir gun calisiyorum) ve insan icine cikmak istiyorum artik,:25: ve boyle bi teklif gelince kabul ettim, yani teklif dedigim, is gorusmelerine gittim, 2.eglemeden gectim, kazandim o isi..

ve yeniden yaziyorum, tecrubesi olan varsa, lutfen yaz

nasıl rahat edicekseniz öyle yapıcaksınız ozaman.en azından deneyin baktınız olmuyor bırakırsınız çok zor değil ya hem içinizde kalmaz hemde olursa devam edersiniz.

ve inanirmisiniz, bu is teklifi gercekten bayana yakisan bi is, biznis giym falan giyiniyorsunuz, herzaman istedigim gibi , hep hayallerimde vardi, ama nasip degildi... ve iki coccuklu anneye is bulmak imkansiz gibi suan, avrupa gibi bi yerde, ve isini zamanini kendin ayarlayabiliyorsan, bu imkani degerlendirmek istedigimden teklifi kabul ettim..
işe girmez isen üzüleceksin yaşamak demek denemek demek sende git bence
işe girmez isen üzüleceksin yaşamak demek denemek demek sende git bence

Çocuğum yok.
Şu an çok yoğun çalışıyorum.
Eve, işe, eşime ve kendime bölünmüş durumdayım.
Tıkandığım yerler oluyor ama eşim sağolsun çok anlayışlı ve yardımcı.
Ev işlerinde yardımcı olacak birileri varsa çok rahat yürütebilirsiniz diye düşünüyorum.
Tabi eşinize de çok büyük görev düşüyor.

canim, evet haklisin, ev isleri hakkinda, ama ben istemem evime biri girsin ciksin evimi toplasin,
bu konuda hayla kendimi asmis degilim.... cok zor yaaaa, herseyi dengeli yurutmek

nasıl rahat edicekseniz öyle yapıcaksınız ozaman.en azından deneyin baktınız olmuyor bırakırsınız çok zor değil ya hem içinizde kalmaz hemde olursa devam edersiniz.

evet, denemeden size olumlu yada olumsuz bisey yazamiycam, zor olacak baslari evet cok zor,, ama Allahim sabir diyecem, ve mutlaka basaricam, cok inanmak istiyorum buna :emir_bebek:

canim, evet haklisin, ev isleri hakkinda, ama ben istemem evime biri girsin ciksin evimi toplasin,
bu konuda hayla kendimi asmis degilim.... cok zor yaaaa, herseyi dengeli yurutmek

Aynı ben.
Ben de kimseyi alamıyorum eve.
İllaki kendim yapacağım.
Tek izin günüm ev temizlemekle geçiyor.
Dengeyi tutturmak gerçekten çok zor.
Kadın olmak başlı başına çok zor.
Allah yardımcımız olsun.

Çocuklarınızın yaşı iyiymiş.
Ah benim de bu kadar büyümüş çocuklarım olsa hiç düşünmem :)
Ufaklığı kreşe veremez misiniz ya da aile büyüklerinden bakacak kimse yok mu?

buradaki anaokullari uc yas uzeri aliyorlar , ve suan yaz tatili, zaten yasi olsa bile almazdilar, kres evet var, suan size abartmadan yaziyorum 300euro uzerinde,, bi tanesi var 150euro oda yazin calismiyor, ve benim herzaman sa kollarim (iki babane ve anane) hepsi suan yurtdisinda... oooffff,, (ilk defa boyle oldu, mutlaka birisi evde olurdu) :14:

Back
X