Çocuktan sonra aşk bitti!

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Hep bunu soruyorum kendime.bosanmayi istiyor muyum evet istiyorum çünkü bana hiç değer vermeyen bir eşe sahibim. Çocuğuyla o kadar ilgilenir ki onu gordumu bütün dünyası kızımız. Tabiki ilgilensin ama adam resmen artık beni önemsemez oldu. Evliliğimizin 2. Senesinde çocuğumuz oldu. Çocuk olunca tabi malum eskisi gibi birbirimizle ilgilenemedim ama artık biktirdi. Sürekli ailemin yanında tersliyo çocukla ilgili. Aman düşmesin vs. Bu tür şeyler.... Evladım ben can ama bende insanım:KK43: ne bir güzel söz söyler ne evlilik yıldönümünde bsy alır yada yapar. Çocuk olana kadar çalıştım çocuk doğdu bıraktım. Bir kıyafet alacağım zaman nerde giyilmicek ucuzluk onlara goturuyo. Dün sandalet alacağım tutturdu 40 TL olmaz bak orda 20 Lik var tartıştık. 40 TL yi çok rahat alabilecek durumdayken almıyor. Bunlar örnekler... Her aldığım şeye karışıyor. Ailesi bile der bunu eli sıkıdir derler. Bir kerede al hayatım istediğini demez ki gidip en pahalıyi almam. Bunun gibi işte. Bana değer sıfır adamda. Suratı kırk karış her gün. Bir küstük mu 10 gün küser biliyomusunuz. Böyle bi adam.artik bende sürekli tersler oldum. 6 yıllık evliyim. Bunaldım. Sinirleniyorum onu görünce bile. Arabamizla kardeşlerimi bı bayramda köye goturcek oluyo yirmi dk yol. Bir ton tantana cikiyo benle evde.Çok aksi bı adam. Evlenmeden önce çok anlayisliydi. Aileme bsy yansitmiyorum ama boşanmak istiyorum. Tek derdi para. Yoruldum.

Yusuf Atılgan’dan Bay C mi bu acaba?

Her neyse.Eşiniz ömür törpüsü.Boşa gitsin diyeceğim de bekara karı boşamak kolay derler.

Allah yardımcınız olsun.

Hep bunu soruyorum kendime.bosanmayi istiyor muyum evet istiyorum çünkü bana hiç değer vermeyen bir eşe sahibim. Çocuğuyla o kadar ilgilenir ki onu gordumu bütün dünyası kızımız. Tabiki ilgilensin ama adam resmen artık beni önemsemez oldu. Evliliğimizin 2. Senesinde çocuğumuz oldu. Çocuk olunca tabi malum eskisi gibi birbirimizle ilgilenemedim ama artık biktirdi. Sürekli ailemin yanında tersliyo çocukla ilgili. Aman düşmesin vs. Bu tür şeyler.... Evladım ben can ama bende insanım:KK43: ne bir güzel söz söyler ne evlilik yıldönümünde bsy alır yada yapar. Çocuk olana kadar çalıştım çocuk doğdu bıraktım. Bir kıyafet alacağım zaman nerde giyilmicek ucuzluk onlara goturuyo. Dün sandalet alacağım tutturdu 40 TL olmaz bak orda 20 Lik var tartıştık. 40 TL yi çok rahat alabilecek durumdayken almıyor. Bunlar örnekler... Her aldığım şeye karışıyor. Ailesi bile der bunu eli sıkıdir derler. Bir kerede al hayatım istediğini demez ki gidip en pahalıyi almam. Bunun gibi işte. Bana değer sıfır adamda. Suratı kırk karış her gün. Bir küstük mu 10 gün küser biliyomusunuz. Böyle bi adam.artik bende sürekli tersler oldum. 6 yıllık evliyim. Bunaldım. Sinirleniyorum onu görünce bile. Arabamizla kardeşlerimi bı bayramda köye goturcek oluyo yirmi dk yol. Bir ton tantana cikiyo benle evde.Çok aksi bı adam. Evlenmeden önce çok anlayisliydi. Aileme bsy yansitmiyorum ama boşanmak istiyorum. Tek derdi para. Yoruldum.
Eşinizle açıkca konuşup neden böyle davrandığını sordunuz mu?

Karşınıza alıp konuştunuz mu?

Sizde onunla alışverişe çıkmayın,size kart yada nakit vermesini isteyin alışverişinizi tek başınıza yapın. Cimriliğini tek başına yaşasın, birlikte yemeğe falan çıkmayı teklif edin. Çok lüks yerlere gerek yok avm de bile bir sürü herkesin gidebileceği yerler var.

Birde çocuğu ara sıra bırakabileceğiniz anne abla gibi birileri varsa onlara bırakmayı teklif edip başbasa vakit geçirmeyi deneyin. Bosanmak kolay ama önce iki tarafın da çabalayıp denemesi lazım, belki evliliğinizi kurtarabilirsiniz .

Bir bebek eşlerin ilişkisini her manada degiştiriyor bence.
Çocuğunuzun yaşı kaç?
Daha yeni bir bebekse bu konuda zaman tanıyın ilişkinize, zamanla oturur inşallah.
Ama cimri ve huysuz biriyle geçinmek zor.
20 tl ye artık sigara bile kalmadı yav, onu geçsin beyefendi.
İmkanınız varsa çalışın.
Bir de boşanma fikrinizden haberdar mı eşiniz?

Bir bebek eşlerin ilişkisini her manada degiştiriyor bence.
Çocuğunuzun yaşı kaç?
Daha yeni bir bebekse bu konuda zaman tanıyın ilişkinize, zamanla oturur inşallah.
Ama cimri ve huysuz biriyle geçinmek zor.
20 tl ye artık sigara bile kalmadı yav, onu geçsin beyefendi.
İmkanınız varsa çalışın.
Bir de boşanma fikrinizden haberdar mı eşiniz?
Haberdar umursamiyor yani bosanmam diye düşünüyordur. Çocuğum ,2.5 yasinda

Sen boşanmak istesen ailenin sana diyeceği ilk cümle 'bunlor buşonmok ucun yutorlu subeblor dugol, dovmuyu sövmüyu ".... :KK14:

her aile bir olmuyor, kendi ailenizden yola çıkıp insanları psikolojik baskı altına almayın şimdiden lütfen, rica ediyorum.

Eşinizle açıkca konuşup neden böyle davrandığını sordunuz mu?
Sordum hep kendini haklı görür. Ben yeri geldimi özür bile dilerim. Ama bir kere bile kendini haksız görmez. Yok işini bahane ediyo vs vs bahaneeee. Ama cocuguyla ilgili.

Eğer iki taraf da isterse belki evlilik terapisiyle filan aşılabilir. Eşinizle ciddi ciddi bu şekilde konuşsanız? Çözüm bulunamazsa kesin olarak ayrılmayı düşündüğünüzü, sıkıntılarınızı iyi bir gününüzde paylaşsanız?

Cimri olan insan hep cimridir. Çocuktan sonra mı cimri oldu anlamadım?
Saydığınız şeyler cocuk olmadan öncede yaşadığınız sıkıntılar. Siz bile bile cocuk yapıp devam etmişsiniz.

Bu arada size hak veriyorum bende cimri biriyle mutlu olamazdım.

Back
X