Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuruntu yapiyorum bazen. Beni begenmiyor mu acaba diye.Benim.esimde sen yorgunsun birde benimle uğraşma derdi benim.isime gelirdi ama arada bir yanasirdim oda reddetmedi sonra sonra normale döndük sıkıntı yapma![]()
Evet saçlarımı degistirmek iyi fikirdeğiş o zaman kuzum mesela saç rengini değiştir makyajlar yap yeni bişeyler al. benimde tam tersi eşim her gün hadı dıyor :) bende aynıyım bu bebekle alakası olabılır fakat 2-3ayda bi kaç kez cok cokkk az bence
Aslinda kuruluk hic yok.Merhaba. Cocuktan sonra bu isler cok karmasik hale geliyor bence. Eskiye gore daha cok caba gosterdigimi soyleyebilirim. Cunku cift tarafli bir isteksizlik ve yorgunluk var.
Hormonlara bagli bir kuruluk oluyor. Baslangictaki zorlanma ondan olabilir. Kanamanin nedeni de bu olabilir. Kayganlastirici kullanabilirsin. Tabi bir kadin dogum doktoruna gitmen iyi olabilir.
Ayni odada zor oluyor. Evin farkli odasini kullanabilirsiniz
Çocuktan once iyiydi, sık olurdu. Kuruluk yok bende. Hatta fazla islanma oluyor.Doğum yapan her kadın, ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmalı.
Hormonal olarak yeterli ıslaklık sağlanması güçleşiyor çünkü.
Sıklığına gelince, sizinki biraz fazla abartı.
Tek çocukla ortalama haftada hadi en kötü on günde bir falandır ama aylar ne demek.
Ben eşimi dert ederdim zamanında yanaşmıyor diye, 2 bebeğe rağmen haftada 1 falan oluyordu.
Buna bile söyleniyordum.
Eşiniz hamilelik öncesi de bu kadar uzun aralar olmasa da, istekli değil miydi?
Gebelikte uygun degil, bebege saygisizlik diye dusundugu icin uzak durdu. Sezeryandan sonra degil 10 gun 2 ayda ancak kendimi toparlayabildim. Ama bebeğimiz cok gazliydi uyumuyordu. Sıklığınız nasildi acaba?? Benim esim de düşkündü. Ama simdi bebek geceleri sık sık uyaniyor dinlenemiyorsun diyo.Sorun hamilelikte ara vermekle başlıyor .Sıkıntı yoksa aynen devam etmeliydiniz. İki çocukta da ilişkiyi kesmeden gebelik ve sezaryenlerden sonra en fazla 10 günde devam ettik .
Ama benim eşim fazla düşkün .Herkesi öyle sanıyordum .Erkekte isteksizliği kk dan öğrendim .
Ben 19 yıllık evliyim . Erken evlendik . Ben 36 eşim 42 yaşında . Haftada 4 . Hamileyken de böyleydi .Doğum sonrası da . Doğumdan sonra ağrım sızım olmadı .Gebelikte uygun degil, bebege saygisizlik diye dusundugu icin uzak durdu. Sezeryandan sonra degil 10 gun 2 ayda ancak kendimi toparlayabildim. Ama bebeğimiz cok gazliydi uyumuyordu. Sıklığınız nasildi acaba?? Benim esim de düşkündü. Ama simdi bebek geceleri sık sık uyaniyor dinlenemiyorsun diyo.
Haftada 4 e ben dayanamam sanirimBen 19 yıllık evliyim . Erken evlendik . Ben 36 eşim 42 yaşında . Haftada 4 . Hamileyken de böyleydi .Doğum sonrası da . Doğumdan sonra ağrım sızım olmadı .
Valla ben de çok mücadele ettim ilerde düşer dedim ama olmadı . Rahmetli kayın validem anlatırdı . Kayın pederim 60 yaşındaydı o zaman . Adamın aklı hala şeyinde diye .Haftada 4 e ben dayanamam sanirim![]()
Benim gebelikten once de ara ara kanardi. Alttan gerek yumurta takibi gerekse dogum icin muayne oldum defalarca ama yara falan hic demedi doktorum. Yine de gitsem mi acaba??İlişkiden sonra kanama olması rahim ağzında yara olabilir benimde öyle oldu doğumdan sonra doktora gittim ve yara çıktı yarayı yakmamız gerek dediler yaktırdık sorun geçti.
Ayy insallah benimki kayinpederime cekmemistir. 4 yildir evliyim ayni yatakta yattıklarını ne gördüm ne duydum.Valla ben de çok mücadele ettim ilerde düşer dedim ama olmadı . Rahmetli kayın validem anlatırdı . Kayın pederim 60 yaşındaydı o zaman . Adamın aklı hala şeyinde diye .![]()
O muayeneleri olduktan sonrada kanama oluyormuydu sadece doğum sonrasımı olmaya başladıBenim gebelikten once de ara ara kanardi. Alttan gerek yumurta takibi gerekse dogum icin muayne oldum defalarca ama yara falan hic demedi doktorum. Yine de gitsem mi acaba??
Peki agri oluyor muydu ilk giriste? Ben kendimi kasiyor muyum acaba diye dusunuyordumİlişkiden sonra kanama olması rahim ağzında yara olabilir benimde öyle oldu doğumdan sonra doktora gittim ve yara çıktı yarayı yakmamız gerek dediler yaktırdık sorun geçti.