• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım

Nasıl yani konusu geçtiği için.Siz cinsellik yaşarken o gazla konuşmadı mı?
Aylar evvel ablam bizde kalmıştı . Biz de eşimle uzun süredir yakınlaşmamıştık. Ablam uyumaya geçince bizde odada sessizce yakınlaştık . Kendimizce sessiz olduğunu düşündüğümüz bi pozisyon denemiştik . Şuan bu bahsettiğim cinsellikte de sessiz olmamız gerekiyordu . O sessiz pozisyonu yapalım dedim . Hangi dedi . Ablam geldiğindeki dedim . Ablam kelimesi ilk orda geçti . Sonra bu devam etti . Ben de hep şüpheci biriyimdir o yüzden emin olmak için anlatmasını bekledim . O artık gerçek niyetini belli edince bıraktım cinselliği . Olay böyle

Aylar evvel ablam bizde kalmıştı . Biz de eşimle uzun süredir yakınlaşmamıştık. Ablam uyumaya geçince bizde odada sessizce yakınlaştık . Kendimizce sessiz olduğunu düşündüğümüz bi pozisyon denemiştik . Şuan bu bahsettiğim cinsellikte de sessiz olmamız gerekiyordu . O sessiz pozisyonu yapalım dedim . Hangi dedi . Ablam geldiğindeki dedim . Ablam kelimesi ilk orda geçti . Sonra bu devam etti . Ben de hep şüpheci biriyimdir o yüzden emin olmak için anlatmasını bekledim . O artık gerçek niyetini belli edince bıraktım cinselliği . Olay böyle
Lütfen uzaklasın bu insandan mide bulandırıcı nasıl bi zihniyettir

Dalga geçmeyin bu çok büyük bir hayal kırıklığı bence
Eşim çevresi tarafından da ailesi tarafından da ailem tarafından da sevilen biriydi . Görüntüsü de çok beyefendidir zaten . Bugüne dek aklımın ucundan geçmeyecek bişey yaşadım . Sabahlara kadar sigara içip ağlıyorum . Affedemem bunun farkındayım zaten . Sadece ruh sağlığım çok bozuldu ve insanlardan bana akıllıca yol yordam göstermesini istiyorum

Sizde de yanlış var neden o gaza geldiğinizde tam cinsellik yaşanacak ablam varken diye bir cümle kuruyorsunuz.Belki sizin fanteziniz sandı.Siz bir şey hissettiniz yem mi attınız anlamadım sizdeki de garip.

Sizde de yanlış var neden o gaza geldiğinizde tam cinsellik yaşanacak ablam varken diye bir cümle kuruyorsunuz.Belki sizin fanteziniz sandı.Siz bir şey hissettiniz yem mi attınız anlamadım sizdeki de garip.
Çünkü o pozisyonu bir kere denemiştik ve hangisi olduğunu anlatmak için bunu söylemek geldi aklıma . Ablam benim en değerli varlığım nasıl yakıştırabilirim böyle bişey

Pozisyonu anlatmanın göstermenin bin türlü yolu var. Kim neden seks esnasında ablasından bahsetsin 🤷🏻‍♀️

Anlatsın diye yemlediği esnada karşı taraf evet böyle bir fantezisimi vara düşmüş olabilir birde emin olmak için anlatmasını bekleyince belliki karşı tarafta anlayışlı yada oda istiyor mantığıyla döküldü. Çok iğrenç gerçekten

Çünkü o pozisyonu bir kere denemiştik ve hangisi olduğunu anlatmak için bunu söylemek geldi aklıma . Ablam benim en değerli varlığım nasıl yakıştırabilirim böyle bişey
Sizin saflığınıza gelmiş.O an bütün istek tavan duygular şelale iken ablam varken falan demeniz olmamış.Sonu da kötü bitmiş.

İşte sorun burda . Ben müsaade etmesem içini dökmeyecekti . Niyetini hiçbir zaman bilmeyecektim. Niyetimi Allah biliyor

Kocamın ablamı hayal edeceğini nereden bileyim ben ? Yüz kere yanyana geldiler bi kere farklı baktığını görmedim
Ee ablanızla her yan yana geldiğinizde ikinizin de aklına bu gelecek. Sapkın eşiniz kim bilir başka akrabalarla ilgili de fantezi kuruyordur. Boşanın desek boşanacak mısınız

Anlatsın diye yemlediği esnada karşı taraf evet böyle bir fantezisimi vara düşmüş olabilir birde emin olmak için anlatmasını bekleyince belliki karşı tarafta anlayışlı yada oda istiyor mantığıyla döküldü. Çok iğrenç gerçekten
Evet en azından ablan üstüne düşse dediğinde bari sınır çizseydi ama anlatsın diye beklemiş.Adamın aklında yoktu belki hiçbir şekilde belki şuan o da pişman nasıl oldu diye.

Sizin saflığınıza gelmiş.O an bütün istek tavan duygular şelale iken ablam varken falan demeniz olmamış.Sonu da kötü bitmiş.
İyi de … ben o kadar karaktersiz biri olsaydım ve ablamı konuya dahil etseydim bile onun beni susturması gerekirdi . Allah kimsenin başına vermesin 27 yaşındayım bir yıllık evliyim ve şimdi boşanacağım

Arkadaşlar birkaç gün önce eşimle cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi ya gelip üstüne düşse vs dedi ben de amacını anlamak için konuşmasına müsaade ettim sonra üçlü fanteziye getirdi konuyu . O an kanım dondu ve cinselliği sonlandırdım nasıl olsa amacını anladım diye . Hayatı boyunca çok hızlı kararlar veren biri olduğum için iyice düşünmek istiyorum . Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum . Ama içim yanıyor ve kimseye anlatamıyorum . İnsan nasıl kocam sapkın çıktı der ki? Bana fikir verin ve lütfen incitmeden . Zaten çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum
Sapık olan kocan, sen niye psikologa gideceksin ki? Bunun düşünecek yanı yok ilk defa birine mutlaka boşa kocanı diyorum.

Evet en azından ablan üstüne düşse dediğinde bari sınır çizseydi ama anlatsın diye beklemiş.Adamın aklında yoktu belki hiçbir şekilde belki şuan o da pişman nasıl oldu diye.
Belki de aklında yoktu evet haklısınız . Ama şuan pişman olmadığına eminim günlerdir yüzüne bakmıyorum neyin var bile demedi

Back
X