- 24 Eylül 2024
- 590
- 323
- 23
- 29
- Konu Sahibi desperate11
Sizde de bir sıkıntı var söyleyeyim.Ben ailemden birini annemler varken babamlar varken şöyle yapmıştık ya diyemem mesela tövbe est.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğa gitme sebebim şu . Kimseye anlatamadım utancımdan . İnsan bana bunu niye yaptı diye sorup duruyor . İçin öyle bir daralıyor ki soluğu psikologta alıyorsunSapık olan kocan, sen niye psikologa gideceksin ki? Bunun düşünecek yanı yok ilk defa birine mutlaka boşa kocanı diyorum.
Bundan sonra hep cinsellik esnasında aklıma domates gelecekBizde geçen sevişiyoruz dedi domatesi kilosu kaçtan aldın?
Adamın anasına vekaleten ndnfjSiz normal misiniz?
Ya tövbe tövbeeeSizde de bir sıkıntı var söyleyeyim.Ben ailemden birini annemler varken babamlar varken şöyle yapmıştık ya diyemem mesela tövbe est.
allah başına vermesin de beni anlama canın sağolsunSizde de bir sıkıntı var söyleyeyim.Ben ailemden birini annemler varken babamlar varken şöyle yapmıştık ya diyemem mesela tövbe est.
Yoo normal insan soluğu avukatta alır. Psikolog "evet kocan sapık" diyecek. Boşanmak için onay almaya mı gidiyorsun?Psikoloğa gitme sebebim şu . Kimseye anlatamadım utancımdan . İnsan bana bunu niye yaptı diye sorup duruyor . İçin öyle bir daralıyor ki soluğu psikologta alıyorsun
Neyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden sonraBelki de aklında yoktu evet haklısınız . Ama şuan pişman olmadığına eminim günlerdir yüzüne bakmıyorum neyin var bile demedi
Bakın pasif agresif bir ilişki yürütüyorsunuz.Hem sessiz kalıp adamın suçu iyice işlemesini istiyorsunuz hem şuanda da hala sessiz kalıp onun pişman olmadığını söylüyorsunuz.Niye sessiz kalıyorsunuz iletişim kurmak konuşmak zor mu?Belki de aklında yoktu evet haklısınız . Ama şuan pişman olmadığına eminim günlerdir yüzüne bakmıyorum neyin var bile demedi
Boşanacağım zaten bunu siz söylemeden düşünmüştüm . Ama haliyle çok üzgünüm ve bunu kimseye anlatamıyorum . Doldum taşıyorum buraya üye oldum bunu yazmak içinEe ablanızla her yan yana geldiğinizde ikinizin de aklına bu gelecek. Sapkın eşiniz kim bilir başka akrabalarla ilgili de fantezi kuruyordur. Boşanın desek boşanacak mısınız
Bence sıkıntı kapıcıda, o sırada çöp almaya gelse adamın aklına bunu sormak gelmeyecekSizde de bir sıkıntı var söyleyeyim.Ben ailemden birini annemler varken babamlar varken şöyle yapmıştık ya diyemem mesela tövbe est.
Bakın pasif agresif bir ilişki yürütüyorsunuz.Hem sessiz kalıp adamın suçu iyice işlemesini istiyorsunuz hem şuanda da hala sessiz kalıp onun pişman olmadığını söylüyorsunuz.Niye sessiz kalıyorsunuz iletişim kurmak konuşmak zor mu?
Bunun sorulacak neyi var ? Böyle adam kabul eder mi evet böyle düşündüm diye . İnkar edecek elbetteBakın pasif agresif bir ilişki yürütüyorsunuz.Hem sessiz kalıp adamın suçu iyice işlemesini istiyorsunuz hem şuanda da hala sessiz kalıp onun pişman olmadığını söylüyorsunuz.Niye sessiz kalıyorsunuz iletişim kurmak konuşmak zor mu?
Bazı erkekler çok mide bulandırıcı gerçekten. Öylesi bizden uzak olsun.Bu konunun gerçeklik durumunu bilemem ama burada bir başka konu vardı. Adam bilgisayarda gizli bir klasör tutuyordu. Klasörün içinde baldızının çocuk emzirirken çekilmiş fotoğrafı vardı. Gayet yaygın bir şey. Belki kendi ailemiz içinde bile var, bilmiyoruz.
Karşılıklı hata görüyorum.%70 suçlu oysa %30 sizin de suçunuz varBunun sorulacak neyi var ? Böyle adam kabul eder mi evet böyle düşündüm diye . İnkar edecek elbette
Neyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden
Amin .Bazı erkekler çok mide bulandırıcı gerçekten. Öylesi bizden uzak olsun.
Teşekkür ederim öyle yapacağımNeyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden sonra
Ablam varken yapmıştık cümlesi ne anlama geliyor açıklar mısınız ?Adamın böyle fantezisi olsa ablan sende kaldığında o gün söylerdi bunları ya da ablana sapık sapık bakabilirdi ya da öyle bir enerji hissedebilirdiniz.Kendin demişsin ablam varken yapmıştık ya diye aylar öncesi üstelik.
Normal zamanda öyle olurdu evet ama siz şehvetin yüksek olduğu zamanda böyle bir şey söylemişsiniz ve sessiz kalmışsınız.Adam sizin fanteziniz sandı uyum sağladı belki sonra pişman oldu ne oldu şimdi böyle bu neydi diye.Şimdi birbirinizin yüzüne bakamıyorsunuzİyi de … ben o kadar karaktersiz biri olsaydım ve ablamı konuya dahil etseydim bile onun beni susturması gerekirdi . Allah kimsenin başına vermesin 27 yaşındayım bir yıllık evliyim ve şimdi boşanacağım