Cocuktan sonra evlilik

Canim ya zor olmuyor mu bu egoyla yasamak benim hicbir zaman kilo problemim olmadi senin tipini bile gormedim neden kiskanayim:dondurma:Burada gercekten cok seviyeli gormus kadinlar var ama bazilari da trollenmeyi eksiye dusmeyi hak ediyor bence:işsiz:
Beni sen ilgilendirmiosun ztn. Konu sahibi fiziginin bozulacagi endisesini tasiyarak yorum yapti ve bende herkeste ole olmadigini soyledim :) bu neden ego oluyor? Is arkadaslarimdanda bahsettim hatta.. herkes bir degil..dogruyu soylemek tecrubemi aktarmak egoysa evet ego diyelim :)

Hanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.

Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
Annelikle kadınlık farklı şeyler, bunun ayrımını yapamayınca karışıyor bence tüm durum.
Yani şimdi ne kadınlar var bebeği olup işe gidip sabah makhajını yapmış gayet bakımlı ve takdir edilen..

Beni sen ilgilendirmiosun ztn. Konu sahibi fiziginin bozulacagi endisesini tasiyarak yorum yapti ve bende herkeste ole olmadigini soyledim :) bu neden ego oluyor? Is arkadaslarimdanda bahsettim hatta.. herkes bir degil..dogruyu soylemek tecrubemi aktarmak egoysa evet ego diyelim :)
Uslubun komik sadece kendisiyle ovunen insanlar bana hep itici gelmistir birak da seni baskalari ovsun.Bana laf atmissin brni kiskaniyorsun falan diye ona cevap verdim ne yazdigini da hatirlamiyorsun heralde sonra beni sen ilgilendirmezsin diyorsun gercekten komik bir tipsin egolusun bir de bos egolusun arkasi bos

Uslubun komik sadece kendisiyle ovunen insanlar bana hep itici gelmistir birak da seni baskalari ovsun.Bana laf atmissin brni kiskaniyorsun falan diye ona cevap verdim ne yazdigini da hatirlamiyorsun heralde sonra beni sen ilgilendirmezsin diyorsun gercekten komik bir tipsin egolusun bir de bos egolusun arkasi bos
Bence bos egolu biriyle daha fazla vakit kaybetme, kaynananla filan ugras daha dolu gecirmis olursun :)

Çocuktan sonra fiziki anlamda kendinde çığır açanlardanım:/ 34 beden,sıkı bir vücuda sahipken 40 üstü beden,acayip bişeye dönüştüm. Benim şartlarım çok zorlayıcıydı yalnız. Eşim hiç sorun etmedi,aksine hep beğendiğini dile getirdi. Şimdi bebeğim 11 aylık,ben tekrar 34 beden kıyafetlrin içine girebiliyorum.
Dağılmış fiziğin mi bebek mi deseler..elbette bebek derdim,kendimi fiziken en kötü hissettiğim zamanda bile.
Sizin elinizde çok fazla kilo almamak demişler ya, alsanız da bi şekilde veriliyor o kilolar ama o yavruların verdiği mutluluğu da hiçbirşeyden alamıyor insan..

Bu boktan dünyada, çalışma saatlerinin delicesine uzun olduğu, istediklerini yapamadığın hayatı yaşayamdığın bir coğrafyada bir de çocuk yapmak akıl tutulmasıdır. Yaş:31 sevgiler

Bu boktan dünyada, çalışma saatlerinin delicesine uzun olduğu, istediklerini yapamadığın hayatı yaşayamdığın bir coğrafyada bir de çocuk yapmak akıl tutulmasıdır. Yaş:31 sevgiler
Konu 2018 😃 arkadaş 2. 'yi doğurmuştur kesin

Hanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.

Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
Ön yargili olma on uargili olursan cocugun olsa bile kabullenememe olabilir allah korusun.bende 4 yil sonra cocugum oldu evlendikten diyorum keske daha once olsaydi.evlilik daha cok oturiyor inan cocuk olmayinca biseyler eksik kaliyor evet ilk 3 4 yasa kadar biraz zor kolay degil cocuk buyutmek ama kotude degil

Tabii ki de bebek etkiliyor evlilik hayatını. Artıları da var eksileri de. Önceki rahatın hadi dışarı çıkalım şuraya gidelim, h.sonu kaçamak yapalım vs zor oluyor. Olsa da eskisi gibi kafana göre takılmalık olmuyor. Ilk 3-4 sene en azından. Sonrası için de öyle tabii bırakacak kimsen yoksa. Eksisi bu bence. Ama 3-4 sene sonuçta. Allah yokluğunu aratmasin. Onun dışında eşinle anlaşıyorsan zaten evinize fazlasıyla neşe eklenmiş oluyor işte.

Back
X