- 24 Nisan 2015
- 6.976
- 7.175
- 398
- Konu Sahibi Schizophrenia
annenin her yönden hazır hissetemsi ve babanında aynı şekilde çocuk isteği olması çok önemli.Hanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.
Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
doğum öncesi ve sonrası zamanla ister istemez ilgi cocuğa kayacak, eş arası ilişki cinsel anlamda ve zaman zaman duygusal anlamda sekteye uğrayacak, artık kadın bir anne erkek ise bir baba olacak öncelikler değişecek ister istemez..
doğuma kadar herşey yolunda gitse bile sonrasında özellikle ilk birkaç ay uyku düzeninin bozulması evde sorumluluk isteyen ilgi bekleyen savunmasız birinin bir bebeğin varlığı alışma süreci babaların biraz pasif kalması anneye yeteri kadar yardımcı olmaması, annenin her anlamda yorulması vs vs.. tabıkıde ilişkilerin seyrini değiştiriyor ama herşey zamanla yoluna giriyor..
egerkı cocuga bakacak aıle buyugunuz yoksa maddıyat cok onemlı kresler bellı yas altını almıyor , bakıcılar en uygunu 800-900 buyuk sehırlerde sgk sı ıle bırlıkte 2000 cıvarı bır paraya mal oluyor kı canını emanet edeceksın zor bır karar... çalışan bir kadının işi bırakamsı yada ara vermesı de ayrı bır sorun .....
ama sunu soyleyebılırım ıyıkı dedıgım yegane seylerden bırı kızımdır....
yanı yasınız henuz genc ama 30 a kadar anne olun derım .... tabıkı gercekten her anlamda sız ve sartlarınız hazır oldugunda..