Cocuktan sonra evlilik

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Merhabalar,dun bir suru konumla ilgili sorunları okuduktan sonra bende üye olmak istedim.oğlum 21 aylık zor bi bebekti doğduğundan beri bizi epey yordu.ben çalışan bir bayandim.ogluma başka bakan olmayacağı için 23 aydır ben bakıyorum eşimde sağolsun yardımcı oluyor.ilk baslarda oğlum olduğunda 6 aya kadar lohusalık depresyonu yasadim emzirdigim için ilaç kullanmadim kendi kendime yendim.kaç kere doktora gidip ilaç deyince emzirmeyi bırakamam dedim.Çok şükür hala emziriyirum.ben sezeryan doğum yaptım ilk günden beri herseyiyle ben ilgilendim yanimda kimse yoktu 40 in da bile yalnız kaldım bunaldim .1 hafta hic uyumadigimi bilirim her gün agliyordum o kadar zor dönemdi ki evet geçti ama şimdi başka zor bir dönem ..
Eşimle aramda uçurumlar acildi.oğlum sürekli uyandığı için onun yaninda yatmaya başladım bana iyi geldi huzurlu oldum yaninda ....eşimde ikiniz iyi olunda yeter der hep ..evet ama biz uzaklastik her konuda sevgi gibi bir sorun yok ...en ufak birseyde alınıp kusuyoruz konuşmuyoruz her seferinde alttan alan ben oluyorum yoruldum artik bazen bu evlilik nereye gidiyor diyorum ailevi sorunlarımda olduğu için bunalmış durumdayim yani onunla sorun yaşadığımda bile bunları paylasacagim bir ailem yok ...yalniz hissediyorum kendimi oğlumdan başka kimsenin olmadığını dusunuyorum hele eşimle bu denli problemler olunca cildircak gibi oluyorum biraz uzun oldu ama emin olun en kısa haliyle yazdım 😖

Ilk paragrafta beni anlatmissiniz resmen :KK66: buyuyunce gececek bunlar ama cocugun yaninda yatmayin. Kendi odasi ve kendi yataginda yalniz uyusun. Oylesi cok daha saglikli ve guvenli emin olabilirsiniz.
🙏ilk zamanlar bende karşıydım 6 aydan sonra yatmaya başladım.şimdi yavaş yavaş ayiracagim .

cocuktan sonra hangimizin hayati degismedi ki... cocugun yaninda yatmak cocuk icin oldugu kadar diger ebeveyn icin de zor inanin. Bizde durum tam tersi cocugun yaninda surekli esim uyuyor. Gun icinde goremedigi icin ozluyormus. Ama yataga yalniz girmek cok etkiliyor iliskimizi.

Öncelikle sana burdan kucak dolu sevgiler gönderiyorum :KK68: zor bir süreçten geçmişsin ve üstünden gelmek için elinden geleni yapmışsın. Evliliğe gelince. Her çocuk evlilik için yeni bir nimet ama aynı zamanda imtihan. Aile olmayi öğrenmek sancılı zamanlardan geçiyor bazen böyle. O süreç sadece senin için zor değildi. Eşin içinde zor geçmiştir. Bir taraftan sana o an bir faydası yok ve tüm bu süreçte bir nevi dışarıda kalıyor. Bence ikinizde oturup bir konusun. Neden birbirinize bu kadar kırıldığınızı, beklentilerinizi felan. Ben eşimle her gün 10 dakika ayrı gecirirdim muhakkak. Bazen sadece bir kahve icmek olurdu. Bazen "sohbet ederiz" derken beraber koltukta uyuya kalmakti.ama o 10 dakika şartdi bizim için. Anne baba oluyoruz. Ama aynı zamanda eş de olduğumuzu hatirlamaliyiz ne kadar kısa imkanlarimiz olsada. Birbirinize zaman bulun muhakkak. Ne kadar az olsa da olsun. İnşallah zamanla düzelir aranız.

cocuktan sonra hangimizin hayati degismedi ki... cocugun yaninda yatmak cocuk icin oldugu kadar diger ebeveyn icin de zor inanin. Bizde durum tam tersi cocugun yaninda surekli esim uyuyor. Gun icinde goremedigi icin ozluyormus. Ama yataga yalniz girmek cok etkiliyor iliskimizi.
esim

Yaşamdım ama zorlugunu yeğenlerimde bilirim çekilecek gibi degil. Ama eşine de vakit ayir oturun konuşun bi karara varin oyle olmaz Rabbim yardimcin olsun

Esim vardiyalı çalıştığı için biraz onu düşündüm sürekli uyanınca uyuyamiyordu bende uyuyamiyordum geçici bir çözüm aramızda uçurumlar oluşturdu.sanki evli değil iki yabancı gibiyiz

Öncelikle sana burdan kucak dolu sevgiler gönderiyorum :KK68: zor bir süreçten geçmişsin ve üstünden gelmek için elinden geleni yapmışsın. Evliliğe gelince. Her çocuk evlilik için yeni bir nimet ama aynı zamanda imtihan. Aile olmayi öğrenmek sancılı zamanlardan geçiyor bazen böyle. O süreç sadece senin için zor değildi. Eşin içinde zor geçmiştir. Bir taraftan sana o an bir faydası yok ve tüm bu süreçte bir nevi dışarıda kalıyor. Bence ikinizde oturup bir konusun. Neden birbirinize bu kadar kırıldığınızı, beklentilerinizi felan. Ben eşimle her gün 10 dakika ayrı gecirirdim muhakkak. Bazen sadece bir kahve icmek olurdu. Bazen "sohbet ederiz" derken beraber koltukta uyuya kalmakti.ama o 10 dakika şartdi bizim için. Anne baba oluyoruz. Ama aynı zamanda eş de olduğumuzu hatirlamaliyiz ne kadar kısa imkanlarimiz olsada. Birbirinize zaman bulun muhakkak. Ne kadar az olsa da olsun. İnşallah zamanla düzelir aranız.
Çok teşekkür ederim evet cok doğru bunların farkındayim.iyi oldugumuzda çok iyi kotu oldugumuzda çok kotu bi ortamız yok ...cocugumu çok sevmekle birlikte beraber geçirdimiz günleri com özlüyorum çünkü biz o mic mic olan çiftlerdendik ...maddi manevi o kadar yoruldukki bu denli uzaklaştık

Büyüyünce geçecek sözünü ben de hep duyuyorum ama bence büyüyünce zorlaşıyor yaa. 6 yaş ve 2 yaş kızlarım var, küçüğü 2 yaş sendromunda olmasına rağmen devede kulak kalıyor benim için.
Ayrı yatmamaniz gerekiyor zaten çoğunluk yazmış,siz de farkındasınız. Cocuk odasında heyecan verecek heveslendirecek değişiklikler yapabilirisiniz. Uyuyacagi zaman sız de yanına kıvrılıp, uyudugu zaman da eşinizin yanına gidebilirsiniz.

Büyüyünce geçecek sözünü ben de hep duyuyorum ama bence büyüyünce zorlaşıyor yaa. 6 yaş ve 2 yaş kızlarım var, küçüğü 2 yaş sendromunda olmasına rağmen devede kulak kalıyor benim için.
Ayrı yatmamaniz gerekiyor zaten çoğunluk yazmış,siz de farkındasınız. Cocuk odasında heyecan verecek heveslendirecek değişiklikler yapabilirisiniz. Uyuyacagi zaman sız de yanına kıvrılıp, uyudugu zaman da eşinizin yanına gidebilirsiniz.
haklısiniz🙏

Aslında sorun su ki ben bunları yaptım ondan bi adim göremiyorum canimi acıtan bu

3 cocuktan sonra tecrubelerim su yondeki.. 2 kisidede istek varsa duzeliyor yoksa o evlilikte sadece cocuklar icin yasaniyor
evet iki kişinin isteği önemli tek kişinin çabasıyla donup dolaşıp ayni yere varıyor.bi bakıyorum düzelmiş bi bakıyorum yine basa sarmışız

Back
X