Cocuktan sonra evlilik

Cocuk konusunda sizinle ayni seyleri yasadim diyebilirim.Benim oglumda cok zor bir bebek.Ama size sunu onerebilirim esinizle yataklarinizi ayirmayin.Bebeginiz size yakin bir yerde uyusun ama ayri olsun.Hem cocuk icinde daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bir uzmana danisin isterseniz daha sağlıklı bilgi verebilir.Esiniz ile durumu acik acik konusun ve bu durumdan rahatsiz oldugunuzu cozmek istediginizi soyleyin.
şuan onu düşünüyorum ve emzirmeyi bırakmayı zaten 2 yaşında olcak 😊büyüdun sıpa babanla bizi rahat bırak diycem😁😁

onunla uyuduğum için pişman değilim belki bi daha çocuğum olmayacak o büyüyecek belki onunla bu kadar yakın olamayacagız o kadar hızlı büyüyorlar ki ben şimdiden bebekliğini ozledım ama bi taraftan kadınsın duyguların hislerin var e o kadar çok aldatma oluyor ki bu dönemlerde insan korkuyor .uzaklaştıkça korkuyorsun.hem bebeği hem eşi iki arada iyi dengede tutanlara hayranım 😁

Zati buyuyunce onlar ayri oda isticek 😊😊
Bu gunlerinde oyle bi kiymeti var işte

ilk baslarda bızımde öyleydı sonra uyanmalar sıklastı esım vardiyalı anlaşarak ayırdık yanında yattım bende o da uykusuzduk 21 aylık hala sık uyanıyor emıyoruz hala ondan dıye düşünüyorum
Gece emmesini keserseniz inanın çok rahat edersiniz. Evet o dönemdeki duygularla çok zor geliyor ama aradan zaman geçince ne kadar da büyürmüşüm meseleyi diye kalıyor insan kendine.

ilk baslarda bızımde öyleydı sonra uyanmalar sıklastı esım vardiyalı anlaşarak ayırdık yanında yattım bende o da uykusuzduk 21 aylık hala sık uyanıyor emıyoruz hala ondan dıye düşünüyorum
Gece emmesini keserseniz inanın çok rahat edersiniz. Evet o dönemdeki duygularla çok zor geliyor ama aradan zaman geçince ne kadar da büyürmüşüm meseleyi diye kalıyor insan kendine.

evet kesinlikle eskiden dert ettıgım şeylere bakınca evet diyorum umarım bu günler içinde derim 🙏

evet kesinlikle eskiden dert ettıgım şeylere bakınca evet diyorum umarım bu günler içinde derim 🙏
Çocuğunuz uyuduğunda yatagınıza geçin mutlaka. Çünkü eakiler boşa dememiş yatak ayrılmaz diye. İnanılmaz mesafe koyuyor araya. Ben de bazen oğlumun yanında uyuyakaldım ki bir dönem bunu alışkanlık haline getrdim kalkmaya erindim eşimden cok soğudum. Zaten cinselliğe de soğuk bir insandım iyice işime gelmişti ama yok öyle değilmiş o iş.

ayy nerde ya bende en çok ona kızıyorum annem hasta ki hasta olmasa da bakamaz kaynanam çalışıyo kimsenin faydası yok anlatacagınız eşimde çocuğu bırakma taraftarı degıl nereye güdersek beraber e bizim ki uyumsuz biraz nereye gitsek çocuk yüzünden kavga edıp dönüyoruz yani gidecegimize bin pişman oluyoruz ...
Hem bırakmak istemiyorlar hem çocuklarla bir şey yapmak istemiyorlar. Benimkisi de öyle maalesef. Büyük kızım bir buçuk yaşındaydı. Eşime " bir saat annene bırakalım. Kafede oturup tatlı yiyelim " dedim. Dışarıdaydık nasıl bağırıp çağırdı ben kızımı kimseye bırakmam ben nereye o oraya, sokağın ortasında hem de. Sanki evlatlık verelim dedim. O öyle yapınca benim de bir yere gitmeye hevesim kalmıyor. Seni çok çok iyi anlıyorum..

Sonra biraz olgunlaşıyorlar biraz daha anlayışlı oluyorlar. Önceleri bu kadar yorulacak ne var diyip şikayet ederken simdi sen yoruldun biraz ben bakarima döndü olay. Birbirimize zaman ayiramasak da hayal kurmakla yetiniyoruz. Yani demek istediğim Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Bebeğiniz büyüyüp kocaman adam olacak inşallah

Bu arada ailecek dışarı çıkmak hâlâ büyük bir sorun. 😒

Son düzenleme:
Hem bırakmak istemiyorlar hem çocuklarla bir şey yapmak istemiyorlar. Benimkisi de öyle maalesef. Büyük kızım bir buçuk yaşındaydı. Eşime " bir saat annene bırakalım. Kafede oturup tatlı yiyelim " dedim. Dışarıdaydık nasıl bağırıp çağırdı ben kızımı kimseye bırakmam ben nereye o oraya, sokağın ortasında hem de. Sanki evlatlık verelim dedim. O öyle yapınca benim de bir yere gitmeye hevesim kalmıyor. Seni çok çok iyi anlıyorum..
evet romantik olalım derken çocuğunu ödemeyen anne durumuna düşüyoruz .kendileri günde 2 saat görüyor bız 24 saat empstı kuramıyorlar

Back
X