mrb 2 yıllık evliyim oğlum doğalı 5 ay oldu eşimle birbirimizi çok severek evlendik.herşey çok güzeldi ama ben hamile kaldıktan sonra bazı şeyler değişti ne bileyim dışarıda arkadaşlarıyla daha çok zaman geçirmeye başladı hamileyken annem bizde kalmıştı eşimde nasılsa yalnız değilim diye arkadaşlarıyla buluşurdu.bebeğim doğduktan sonra sanki benden soğudu gibi yani artık onun sevgilisi karısı değilimde çocuğunun annesiymişim gibi.İlgisi sevgisi var ama eskiden olduğu gibi romantik şeyler yapmıyor özel günlerimizde hiç bişey yapmadı.Bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hamileyken korktuk hiç beraber olmadık doğumdan sonrada o pek yaklaşmadı.Birkaç defa denedik ama çok isteksiz.doğumla birlikte tabiki bedenim değişti acaba tiksintimi olduki çok cnm sıkılıyor bu durumu konuşamıyorum lafını açmamla kapattırması bir oluyor zaten ne yapmalı nasıl bir yol takip etmeliyim bilmiyorum.Bu arada çalıştığım için bebeğe bakmaya annem geldi yanımızda kalacak onun yanında hiç bişey diyemiyorum anneminde bu sıkıntımı sezmesinden korkuyorum offf