çocuktan sonra...

Hesap-mail kıtlığı mı varmış?
Söyleyecek başka yalan yok da 2 kişi ortak değil tam dört kişi o hesabı ortak kullanıyor.
Siz de inandınız mı bu komik yalana?
Diğer kişiler evli mi , değil mi bilmiyorum ama eşinin bu konulara meyli olmasa
arkadaşlarına "Ben evliyim , eşim yanlış anlar." demez mi?

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar eşimi sıkıştırdım ve herşeyi öğrendim artık. Gerçektende o hesaba 4 kişide giriyormuş okey oynamak için.tlf nosu veren başka bekar bir arkadaşı var oymuş bundan emin oldum çok araştırdım o noyu.Ama eşim 1 tek bayanla yazışmış orda onunlada 2 aydır konuşuyormuş.memleketten 10 yıl önce tanışmışlar bir daha da görüşmemişler.Sonra facede eşimi bulmuş Kadın eşimden büyük 40 yaşında var eşim 28 yaşında.Konuştukları şeylerse öyle sevgili konuşması değilmiş.Kadında evliymiş çocuğu varmış.Eşim oğlumuzdan benden bahsediyormuşEşim ikimizinde birbirimizden beklentisi olarak konuşmuyordum evet yanlıştı ama niye konuşuyordum bilmiyorum diyor.Bunları öğrenince öyle hayal kırıklığına uğradımki anlatamam tekrar nasıl güveneceğim eşime bilmiyorum.Anladığım kadarıyla benim hamilelik doğum süreçlerinde anneliğe çok kaptırdım eşim boşluğa düştü ve bu boşlukta bu hatayı yaptı off bilmiyorum ayrılmayı çekip gitmeyide düşündüm bebeğim daha 6 aylık eşimi seviyorum ama bu yaptığı nasıl içimden çıkacak bilmiyorum.ne yapmalıyım sizce kalmalımıyım gitmelimiyim.

Eşin buyuk hata yapmıs kadınla yuzyuze görusme sansı oldu mu acaba??Ayrıca ewlı adam neden ınternetten okey oynar kı?
O siteler tamamen piyasa amaclı yanı dırek sewgılı ve sanal seks tarz muhabbet yerlerı ,ne ısı var orda esının..Söyle hesabı
kapatsın,hatta facebooklarınızı da kapatın..Hattı degıstırsın ..Ya da kadınla konus sor ,ama bu bıraz hos olmaz sanırım ...Ha
bır de arkadasına sorup da rahatladıysan erkekler bırbırlerının sırrını asla söylemezler canım sakın ınanma o tembıh
etmıstır coktan kılıfı hazırlarken..
Gelısmelerı de yaz böyle kaybolma ama..:25:

Eşin buyuk hata yapmıs kadınla yuzyuze görusme sansı oldu mu acaba??Ayrıca ewlı adam neden ınternetten okey oynar kı?
O siteler tamamen piyasa amaclı yanı dırek sewgılı ve sanal seks tarz muhabbet yerlerı ,ne ısı var orda esının..Söyle hesabı
kapatsın,hatta facebooklarınızı da kapatın..Hattı degıstırsın ..Ya da kadınla konus sor ,ama bu bıraz hos olmaz sanırım ...Ha
bır de arkadasına sorup da rahatladıysan erkekler bırbırlerının sırrını asla söylemezler canım sakın ınanma o tembıh
etmıstır coktan kılıfı hazırlarken..
Gelısmelerı de yaz böyle kaybolma ama..:25:

canım tlf nonun kime ait olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrendim arkadaşınımış.bu okeyin böyle olduğunu bilmiyordum o yüzden kayıtsızdım yanımdada oynardı ne bileyim ya of canım sence ayrılmalımıyım çekip gitmelimiyim yoksa bir şans vereyimmi kadınla görüşmemiştir buna eminim tensel yada duygusal birşey olmamış ama aldatma aldatmadır sonuçta şimdi şunu düşünüyorm ben ortaya çıkarmasaydım ne olacaktı bir süre sonra bırakacakmıydı yoksa boyutları daha da artacakmıydı.Bir de şu var şimdi böyle birşey yaptı bir 10 yıl sonra 20 yıl sonra yapmayacağını nerden bileceğim işte bunu düşünüyorm ve çekip gitmek istiyorm ama bu söylendiği kadar kolay değil

hesabını tamamen kapattı kadını arayıp bir daha beni arama dedi.Bana bir daha sana bu kadarını bile yaşatmıyacağım dedi benden önce o kızdı lanet etti kendine neden yaptım bilmiyorum bilemiyorum dedi durdu offff ne bileyim yaaa

Son düzenleme:
canım tlf nonun kime ait olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrendim arkadaşınımış.bu okeyin böyle olduğunu bilmiyordum o yüzden kayıtsızdım yanımdada oynardı ne bileyim ya of canım sence ayrılmalımıyım çekip gitmelimiyim yoksa bir şans vereyimmi kadınla görüşmemiştir buna eminim tensel yada duygusal birşey olmamış ama aldatma aldatmadır sonuçta şimdi şunu düşünüyorm ben ortaya çıkarmasaydım ne olacaktı bir süre sonra bırakacakmıydı yoksa boyutları daha da artacakmıydı.Bir de şu var şimdi böyle birşey yaptı bir 10 yıl sonra 20 yıl sonra yapmayacağını nerden bileceğim işte bunu düşünüyorm ve çekip gitmek istiyorm ama bu söylendiği kadar kolay değil

ah canım bebek var sonucta o zaman bır sans daha wer,senın ılk hatasında gıdecegını bılsın ...Bu yuzden
de kolay affetme bıraz sürünsun ok??Yalvarsın küçülsün ,degerınızı anlasın..Hem arkadaslarıyla cıkmak
ıstedıgınde laf sok cıkamasın ..Bagla zorla ewe bu olayı fırsata cevır...

Canim benim ya son yasananlardan sonra bende bir sans vermen tarafindayim. Ama bundan sonrasi size kalmis ailenizden destek alip basbasa vakit gecirebileceginiz zamanlar yaratin kendinize. Tabiki unutman zor ama sakin bu olayi zirt pirt basina kakma o zaman sikilip bahsettigin ilerdede yapar mi acabalar gerceesebilir. Simdi sans ver dememe kizacak bayanlar vardir ama bir yuva kolay kurulmuyor hele yurutmek cok daha mesakatli birde bebek unca sorumluluklar dahada artiyor. Dedigim gibi beraber vakit gecirmeye calisin ailenizde bebek bakiminda yardimci olarak destek versin size. Sonucta tensel bir aldatma olsaydi kesinlikle fikrim tersi olur dusunme bile derdim ama oyle yada boyle ucurumun kenarindan donmussunuz. Bebegin icin bir sans verebilirsin . Umarim hersey yoluna girer.

Son düzenleme:
ortada bi terslik varki annesi yaşındaki hatunla yazışıyor.sanmıyorum onden herhangi bir beklentisi olsun ama bence sorun sizin aranızda kopan birşeyler var...kaç yıllık evlisin???aman dikkat et..ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.

kusura bakma ama bence sen görmesen hala gorusmeye yazısmaya devam edıcektı sen gorunce hemen pısman olmus.... pişman olan ınsan o kısı ıle gorusurken sana yaptıgı haksızlıgı anlaması lazımdı neden hamıle bayanlara bole yapıyorlar anlamıyorum ya

arkadaşlar evet biz uzun uzun konuştuk herşeyi açık açık.Bebeğim 6 aylık düşünün, hamilelikte ve bu 6 aylık süreçte 2-3 kere birlikte olduk.Eşim bukadar ara verince cinsellikten soğudum dedi ama kesinlikte senden değil dedi.Bu sorunu aşmak için tek gecelik ilişkide yaşardım ama ben öyle birşeyi kendime yakıştıramadım yapamam dedi.Çok sıkıntılı zamanlar yaşadım o kadınla duygusal hiç birşey olmadı gündelik şeylerdi konuştuğumuz hatta ben asıl hatayı senden gizlemekle yaptım dedi.Bu sorunu için psikolağa bile gitmiş biliyormusunuz.ben herşeyi düzeltmeye varım tertemiz bir ilişkimiz olması için dedi.Şimdi o sevgimiz için çaba harcıyor düzeltmek için bunu görüyorum ben ona şans verdim.beni kaybetme korkusunu okadar çok yaşadıki.
Ama ben tam olarak atamıyorm içimden onun harcadığı çabayı harcayamıyorm bu ilişki için.içimden hemen atamıyorm güvenim okadar sarsıldıki kafa karışıklığı yaşıyorm.Bende düzeltmeyi istiyorm evliliğimiz için ne yapabilirim onun bu sorununu atlatmamız için ve cinsel anlamdada eskisi gibi olmak için bana düşen ne bilmiyorm arkadaşlar.sanırım benimde bir psikoloğa ihtiyacım var.

Back
X