coenzim q10 e ne zaman başlamalı?

jannfir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
55
48
3
Amh düşüklüğü için coenzim q10 tavsiye edildi.adetle mi başlamak daha iyi yoksa bi zamanı yokmu ?günde bir tane sabah tok karınla alınacak denildi.kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.tesekkurler şimdiden.

Canm merhaba bende basldm doktorum verdi asilamam tedavisi goruyorum yapilan arastirmalara Gore iyi geliyo dedim bende aldim basladm zamanin bence Onemi you ve ilacin masallah iyi gelmedigi hastalik yokk insallah bende faydasini gorurum bu ayy.Sen hangisini aldin.benim solver 100 mg

Ben solar in 100 mg aldım. Adetten bağımsız kullanmaya başladım. Umarım faydasını görürüz.sorun ne sizde ben rezerv azlığı için kullanıyorum

Bende asilamam oldum gecen ay .polikistik overim var pazartesiye yumos buyurse asilamam yapilir bakalm

Solgarin olacaktı yanlış yazmışım canım. Umarım güzel sonuç alırsın Allah yardimcin olsun..

Amh düşüklüğü için coenzim q10 tavsiye edildi.adetle mi başlamak daha iyi yoksa bi zamanı yokmu ?günde bir tane sabah tok karınla alınacak denildi.kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.tesekkurler şimdiden.
ben imuneks q enzim q10 ( doğal ekmek mayasından yapılmış). kullanıyorum yaklaşık 3 aydır pkoluyum aynı zamanda rahim ağzında cin 1 var. bağışıklığımı güçlendirmek için kullanıyorum

Canm Sen ne icin kullaniyorsun Q10 ?
Rabin agzinda ne var anliyamadim

Back
X