Rüya Yorumları Cogu ruyam cikiyo anlami?

biktimyahu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
30
6
86
29
Ruyalarin cikmasi nedir sizce 1 2 de degil daha cok cikti ruyam
İyi bi sey mi bilmiyorum insan paranoya oluyo kotu bi sey gorunce ya olursa vs diye ??

Rehber/Haberci ruyalar sizinki.. Her insan goremez. Korkmak yerine (sizinle ilgisi olan durumlari baz alarak yaziyorum) size yol gosterildigini ve hatta bazen durum icin ikaz edildiginizi bilmenizde de fayda var. Psikolojik acidan zorlanabilirsiniz bunu anliyorum bu durumda dayanikli olmaniz gerekmekte. Kendinize zaman taniyin ve sabirli olun.

Rehber/Haberci ruyalar gecistirilecek turden degildir. Not alin mutlaka gun, ay, yil ve saat olarak.. Ne kadar surede ciktigini da belirtin not kagidiniza.. Ilerde faydasini goreceksiniz.. Bu tarz ruyalarda bazen ses isitebilirsiniz. Boyle bir sey yasadinizsa -duyulariniz aciktir- ruya icinde de sesi dinleyin ve korkmayin. O ses Rahmanidir ve genelde sag tarafinizdan isitirsiniz.

Cok iyi anlatmissiniz sag olun. Not almaya calisicam . o ruyalara dayanarak mi isimi yapmam lazim acaba bilmiyorum hep oyle de yasanmaz ki.

Rica ederim :) Ben sizi baz alarak yorum yaptim tabii bu sadece sizi baglayan bir durum degil. Gordukleriniz diger insanlari da kapsayabilecegi icin (dogal afet gibi olagan ustu durumlar) mutlaka not almanizda fayda goruyorum diyebilirim.

Cogunlukla neleri gordugunuzu bilmiyorum. Ustte bahsettigim turdense veya turevlerindense evet biraz gorduklerinizden, ruh halinizden oturu bocalarsiniz bunun yaninda da sabir gerekir.

Yasaminizi butunuyle gorduklerinize dayanarak yasamaya kalkmak hatali bir adim atmak olur. Almaniz gereken dersi ve mesaji alin ve en dogru rotadan yasaminiza devam edin lutfen. :)

Soyle ki bazilari bi anlam ifade etmeyen ruya oluyo ama bi taraftanda hastalikla ilgili gormustum baskasini ilgilendiren.
Her gordugum iyice hatirladigim ruyaya acaba cikar mi diye dusunmek kotu maalesef ama olumlu dusunmeye calisicam tavsiyelerinizi uyucam tekrar tesekkurler:))

"Acaba cıkar mi, olacak mı, olacak" diye sartlandırmayın kendinizi. Cok dusunmeniz, irdelemeniz sartlandırmaya girer. Ve bu sartlandırma esnasında beyine emir/komut gonderip bir sure sonra ruyanın gerceklesmesine sebebiyet verirsiniz. Bilincaltı cok gucludur her an gerceklestirmeye hazırdır. Kucuk bir dokunusu bekler sadece ve tetiklendigi anda da onune gecemezsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…