çoğul gebelik riski ve çatlamayan yumurta

gulumsemek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
43
5
286
merhabalar. gonal f iğnesi ile 5 yumurtam oluştu ve bu yüzden doktorum aşılamayı iptal etti. bu ay gittiğimde ise bir yumurtam çatlamadığı için tedaviye ara verdi. bu durumu yaşayanlar yardım edebilir mi? birkaç sorum olacak. çatlamayan yumurtam kiste dönüşür mü? doktorunuz bu durumun tekrar yaşanmaması için ne tedbir aldı? cevaplarınızı bekliyorum lütfeeeeennnn!

mrb canım bazen oluşur folikül kisti deniliyor yanlış hatırlamıyorsam d.k.h tekrar gidiyor
bazende çatlamayan kist adetten sonrada çatlayabiliyormuş ilişkine dewam et bence canım bunun bi tedbiri yok aslında çatlamıyorsa yapacak birşeyleride yok ovitrelle iğnesiyle çatlamamsı imkansız gibi birşeymiş doktorum demişti bana çatlıyormuş ama yumurta içindeki sıvıyı atmayınca kist olabiliyormuş

canım çatlatma iğnesi vurdurmadı doktor. iptal edince gerek yok dedi. inşallah kendiliğinden çatlar. hiç bir ilaç da vermedi.

canım çatlatma iğnesi vurdurmadı doktor. iptal edince gerek yok dedi. inşallah kendiliğinden çatlar. hiç bir ilaç da vermedi.

doktor ult.bakıyor zaten büyümüşse çatlamak üzereyse vermiyor gerek yok demek canım rahat ol gün aşırı ilişkide bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…