doktor hicbirsey demedi direk gttm ultrasonla bakti guldu kese gibi birsey goruyorm hemn kan ver emin olalim dedi oglen kan sonucunda gebesn 3 hafta sonra gel sagliklimi dglmi bakarz dedi ne haftasni ne de bska bsy demedi betayi e nabizdan baktmTabikide sorun yoktur, en son ne zaman gittin doktora kesen kaç mm di Yolk saç var mıydı
Karından mı baktı alttan mıdoktor hicbirsey demedi direk gttm ultrasonla bakti guldu kese gibi birsey goruyorm hemn kan ver emin olalim dedi oglen kan sonucunda gebesn 3 hafta sonra gel sagliklimi dglmi bakarz dedi ne haftasni ne de bska bsy demedi betayi e nabizdan baktm
Karnimdan ay dur kiz alttan bakmasnKarından mı baktı alttan mı
Ne bileyim insan bi ultrason fotisi verir hem 3 haftada da maşallah baya bir uzun süreKarnimdan ay dur kiz alttan bakmasn
Benim alttan baktılar yaKarnimdan ay dur kiz alttan bakmasn
Devlete gidiyorum sanirim foti vermezlerNe bileyim insan bi ultrason fotisi verir hem 3 haftada da maşallah baya bir uzun süre2 hafta diyorlsr genelde
SapiklarBenim alttan baktılar ya
Devlete gidiyorum sanirim foti vermezler
Yok vallaha doktor kontrolüne kaç gün kaldıSapiklarbetasi yuksek yda cogul gebelik olan birini bulmam lazm korkuyorm biraz kimse yokmu bacim bildigin
Insallah cuma gunu isterim bide esin kalp atisi icin iceri girdimi yoksa izin vermedilermiBende devlete gidiyorum 2 kere gittim verdiler , sende gittiğinde iste
Ayin 23 cuma gunu yaniYok vallaha doktor kontrolüne kaç gün kaldı
Girdi tabi ilk de de girdiInsallah cuma gunu isterim bide esin kalp atisi icin iceri girdimi yoksa izin vermedilermi
Devlet hastanesinde izin yok yazmislardi burdan bende izin vermezler diye dusundumGirdi tabi ilk de de girdi
Eşim giriyor yaaa bir şey demediler hiçDevlet hastanesinde izin yok yazmislardi burdan bende izin vermezler diye dusundum
Insallah bizdede sorun olmaz esimde girmek istiyor burdan tum kizlar izin vermiyorlar bu yuzden özele gidiyoruz dediler bende esme giremezsn izin yokmus dedmEşim giriyor yaaa bir şey demediler hiç
Insallah bizdede sorun olmaz esimde girmek istiyor burdan tum kizlar izin vermiyorlar bu yuzden özele gidiyoruz dediler bende esme giremezsn izin yokmus dedm
Zaten almamalari sacma soncta babasiGirmesin derlerse o da bebeğini görmek istiyor de
Hem de iki farklı doktor göremedi. Biri özel biri devlet. 10..haftamda meraktan öylesine gittiğimde sana iki demiş miydik dediYaaa gerçekten mi 10 haftaya kadar nasıl fark edememişler ilginçhayırlı olsun bu arada ikiz aile de var mı
Betayla belli olmuyor sanırım. İkiz de olabilir tabi ki.Benim beta adetim 4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm herkesin dusuk benim yuksek olunca biraz stres oldum kimisde cogul olabilir dedi
Erken geldiler biraz ama geleli 4 yıl olduSaglikla gelsinler insallah
Ya herkes dusuk degerlerle ogrenince benim yuksek diye acikcasi korktum onun icin soruyorm herkese 4 bin cokmu yuksek diyeBetayla belli olmuyor sanırım. İkiz de olabilir tabi ki.
Erken geldiler biraz ama geleli 4 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?